OP-Kiinteistökeskus

OP-Kiinteistökeskus on jo seitsemänä vuonna ollut Suomen luotetuin kiinteistövälitysliike.* Asiakkailtamme olemme saaneet erityisesti kiitoksia positiivisuudestamme.

Palvelemme koko maassa, Hangosta Kittilään. Toimipaikkoja OP-Kiinteistökeskuksilla on yhteensä 170 ja olemme yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista. Kaikki OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten osuuspankkien omistamia ja siten osa OP Ryhmää.

OP-Kiinteistökeskusten välittäjät tekevät joka vuosi noin 12 500 asunto- ja kiinteistökauppaa. Kehitämme kiinteistönvälittäjiemme osaamista jatkuvasti - jo noin 80 % välittäjistämme on suorittanut LKV-tutkinnon. Asiakastyytyväisyyttä seuraamme aktiivisesti ja rakennamme saamamme palautteen perusteella parempaa palvelua. Siksi pyydämme myös sinua kertomaan, miten onnistuimme.

*Taloustutkimusen Kiinteistönvälitysketjut 2017 -tutkimus.

Katso palveluhinnastomme

Asunnon myynti mielessä?

Hyvä suunnitelma, sujuva aikataulu. Kun on aika myydä asunto, ota meidät avuksi alusta asti. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Laadimme sinulle suunnitelman ja aikataulun, joilla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa.

Luotettava arvio hinnasta. OP-Kiinteistökeskus on vuosittain välittäjänä tuhansissa asuntokaupoissa eri puolilla maata. Saat meiltä vahvaan markkinatietoon perustuvan hinta-arvion. Sen turvin uuden asunnon etsiminen ja rahoituksen järjestäminen on helppoa.

Turvallinen ja onnistunut kauppa. Välittäjä huolehtii kaupan etenemisestä, vakuusjärjestelyistä ja sopimuksista. Voit esimerkiksi jaksottaa kaupan niin, että oman asuntosi ostaja maksaa ensin osan kauppahinnasta, ja loput kun asuntosi vapautuu.

Asiantuntijan kanssa aikataulut pitävät – ja ne räätälöidään niin, että asunnon vaihtaminen sujuu.

Aika ostaa asunto?

Autamme, kun on aika siirtyä vuokralta omaan kotiin. Vuokrasummalla lyhentää monessa kaupungissa jo hyvin oman asunnon lainaa. Ja kun maksat omaasi, sinulle kertyy varallisuutta. OP-Kiinteistökeskus antaa vinkin alkumetreille: Mieti ensin, paljonko asunto voi maksaa. Täytä sitten lainahakemus ja etsi elämäsi ensimmäinen oma koti.

Ketju, joka toimii. Kun vaihdat asuntoa tai ostat uuden, ammattilaisen järjestämä aikataulu tekee kaikesta helpompaa. OP-Kiinteistökeskuksen välittäjä hoitaa aikataulun puolestasi, ja pääset kiinni unelmiesi kotiin. Etsi uusi koti Kohdehaku-osiosta, tai ole yhteydessä paikalliseen OP-Kiinteistökeskukseen.

Laajin markkinatuntemus käytössäsi. OP-Kiinteistökeskuksen välittäjät ovat paikallisten asuntomarkkinoiden asiantuntijoita, myös sinun paikkakunnallasi. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat meiltä tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.