OP Koti Kemi Oy LKV

OP Koti Kemi tarjoaa paikallista luotettavaa isännöintipalvelua Kemi-Keminmaa-Simo-Tervola -alueella. Isännöintipalvelumme tavoitteena on paras asiakaskokemus isännöinnissä. OP Ryhmän arvot: Ihmisläheisyys, Vastuullisuus ja Yhdessä menestyminen näkyvät kaikessa toiminnassamme. Haluamme kehittää palvelumallillamme isännöinnin läpinäkyvyyttä, laatutasoa ja arvostusta. Nämä tavoitteet saavutamme tiiviillä yhteistyöllä taloyhtiön hallituksen ja asukkaiden kanssa ja kehittämällä palvelutoimintaamme jatkuvasti.

Huolehdimme ammattitaidon ylläpitämisestä jatkuvalla kouluttautumisella, näin sinulla on aina viimeisin tieto käytettävissäsi.

Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja ohjelmistot. Asukassivustolla tarjoamme taloyhtiölle toimivat sähköiset palvelut, joiden avulla asiakas voi hoitaa mm. asiakirjatilaukset, asukas- ja osakasviestinnän, vikailmoitukset tai seurata omaa vastikereskontraa. Lisäksi hallituksen jäsenillä on pääsy taloyhtiön reaaliaikaiseen kirjanpitoon.

OP Koti Kemi Oy LKV on Kemin Seudun Osuuspankin tytäryhtiö, osa OP Ryhmää ja itsenäisten OP Kotien valtakunnallista ketjua.

Meille on helppo tulla ja tavoitat meidät helposti. Toimipisteemme sijaitsee Kemin keskustassa Valtakatu 14 katutasossa. Toimistomme on avoinna arkisin klo 10-15/ muina aikoina sopimuksen mukaan.

OP Koti Kemi Oy LKV ja Kemin Seudun Osuuspankki tarjoavat parhaat asuntopalvelut toimialueellamme.

Pyydä tarjous isännöinnistä, kannattaa kuulla, kerromme lisää myös sähköisestä taloyhtiöpalvelusta! Isännöintimme on asiakaslähtöistä ja asiakkaiden tyytyväisyys on meille sydämen asia. Tervetuloa meille!

Ota meihin yhteyttä: isannointi.kemi@op.fi

Isännöitsijäntodistuksen tilaaminen

Tutustu hinnastoon

Toimipisteet ja henkilöstö

OP Koti Kemi Oy LKV

Valtakatu 14 94100 Kemi

Eeva Heikkinen

Asiakkuusvastaava isännöitsijä IAT

Tarja Vartiainen

Toimitusjohtaja LKV, YKV

Neea Kangas

Isännöitsijä, ISPE

Eveliina Hannila

Myyntisihteeri