OP Koti Kemi Oy LKV

Isännöinti Kemi

OP Koti Kemi tarjoaa paikallista luotettavaa isännöintipalvelua Kemi-Keminmaa-Simo-Tervola -alueella. Isännöintipalvelumme tavoitteena on paras asiakaskokemus isännöinnissä. Haluamme kehittää palvelumallillamme isännöinnin läpinäkyvyyttä, laatutasoa ja arvostusta. Nämä tavoitteet saavutamme tiiviillä yhteistyöllä taloyhtiön hallituksen ja asukkaiden kanssa ja kehittämällä palvelutoimintaamme jatkuvasti.

Kuulumme isännöintiliittoon. Isännöitsijöillämme on pitkäaikainen työkokemus isännöinnistä ja taloushallinnosta. Huolehdimme ammattitaidon ylläpitämisestä jatkuvalla kouluttautumisella.

Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät ja ohjelmistot. Tarjoamme taloyhtiölle toimivat sähköiset palvelut, joiden avulla voi hoitaa mm. vikailmoitukset tai isännöitsijäntodistuksen tilaamisen. Lisäksi hallituksen jäsenet voivat seurata kirjanpitoa reaaliajassa.

OP Koti Kemi Oy LKV on Kemin Seudun Osuuspankin tytäryhtiö, osa OP Ryhmää ja itsenäisten OP Kotien valtakunnallista ketjua.

Meille on helppo tulla ja tavoitat meidät helposti. Toimipisteemme sijaitsee Kemin keskustassa Valtakatu 14 katutasossa. Toimistomme on avoinna arkisin klo 10-15/ muina aikoina sopimuksen mukaan.

OP Koti Kemi Oy LKV ja Kemin Seudun Osuuspankki tarjoavat parhaat asuntopalvelut toimialueellamme.

Pyydä tarjous isännöinnistä, kannattaa kuulla! Isännöintimme on asiakaslähtöistä ja asiakkaiden tyytyväisyys on meille sydämen asia.

Ota meihin yhteyttä: isannointi.kemi@op.fi

Isännöitsijäntodistuksen tilaaminen

Tutustu hinnastoon

Toimipisteet ja henkilöstö

OP Koti Kemi Oy LKV

Valtakatu 14 94100 Kemi

Päivi Ahvenjärvi

Isännöitsijä ITS

Eeva Heikkinen

Asiakkuusvastaava isännöitsijä IAT

Tarja Vartiainen

Toimitusjohtaja LKV, YKV

Neea Kangas

Kiinteistösihteeri