OP Kodin asiakkaana voit olla varma, että välittäjämme huolehtii asuntokaupan sujuvan hyvän kauppatavan mukaisesti. Pääset myös hyötymään uusista digitaalisista palveluista, joiden avulla asunnon myynti on sinulle vaivatonta.

Digitaalista asuntokauppaa ensimmäisenä Suomessa

Asuntokaupan voi kauttamme hoitaa digitaalisesti ilman pankin konttorissa järjestettävää kauppatilaisuutta. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä hyväksyvät kauppakirjan pankkitunnuksilla. Näin kauppa voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta – vaikkapa lomamatkalta tai kotisohvalta.

Digitaalinen kauppa on paitsi helppo, myös turvallinen, sillä kaikista toimista jää digitaalinen jalanjälki. Kun kaupan ehdoista on sovittu, OP Kodin välittäjä hoitaa yhteistyössä ostajan ja myyjän pankkien kanssa kaiken allekirjoituksia vaille valmiiksi järjestelmään. Ostajan ja myyjän tarvitsee vain allekirjoittaa sähköisesti kaupat – niin helppoa se on. Samassa yhteydessä hoituu myös kauppahinnan maksu sekä muut maksut, kuten varainsiirtoveron maksaminen.

Suomen ensimmäiset digitaaliset asuntokaupat tehtiin OP Kodin kautta. Kun haluat asuntokaupan sujuvan turvallisesti ja vaivattomasti, ota meihin yhteyttä. Välittäjämme kertoo mielellään lisää digitaalisen kaupan mahdollisuudesta juuri sinun asuntosi kohdalla.

Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta

Tiesitkö?

  • Jos oma taloyhtiösi on jo siirtynyt sähköiseen osakehuoneistorekisteriin, meiltä saat ammattitaitoista osaamista myös uudenlaisen sähköisen omistusmerkinnän kauppaan.
  • Tarjoamme mahdollisuuden sähköiseen kiinteistökauppaan ilman kaupanvahvistajaa Maanmittauslaitoksen sähköisen kiinteistövaihdannan palvelun avulla.
  • Asiakkaanamme voit seurata asuntosi myyntiä näppärässä Myyjän palvelussa. Näet asuntosi myynti-ilmoituksen katsojamäärät ja voit lukea välittäjän kommentit pidetyistä asuntoesittelyistä.