Isännöitsijänä työskentelet merkityksellisten asioiden parissa, sillä työlläsi on vaikutus meidän jokapäiväiseen elämäämme. Meillä pääset vaikuttamaan suomalaisten asumisen laatuun.

OP Koti on yksi Suomen suurimpia isännöintiketjuja. Meillä on 16 isännöintiyritystä ja yli 200 isännöinnin ammattilaista. Tarjoamme turvallista ja asiantuntevaa isännöintipalvelua jo yli 3000 asunto-osakeyhtiölle ympäri Suomea.

Päivittäisten työtehtävien lisäksi osallistut erilaisiin projekteihin, jotka kehittävät asiantuntijuuttasi ja yhdistävät eri ammattialoja. Työsi tukena on asiakkuudenhoitomallimme. Se on saanut kiitosta, koska mallin avulla huolehdimme siitä, että kiinteistön arvo nousee. Työvälineet ovat modernit, ja kehitämme niitä jatkuvasti. Digitaaliset ratkaisut ja kehittyneet järjestelmät helpottavat työtäsi.

OP Kodissa yhdistyy vahva paikallinen osaaminen ja koko Suomen kattava OP Ryhmän asiantuntijaverkosto. Suhtaudumme positiivisesti uuteen ja kokeilemme rohkeasti uusia toimintatapoja.

Vastuullisuus on perusarvomme. Noudatamme lakeja ja yhdessä sovittuja toimintaperiaatteita. Pidämme huolen joukkueemme perehdytyksestä ja ajantasaisesta ammattitaidosta. Alan toimintaympäristön muuttuessa saat säännöllisesti täydennyskoulutusta ja mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen.

Henkilöstöedut

Tarjoamme sinulle alan parhaat henkilöstöedut. OP on Suomen johtava finanssiryhmä, siksi myös henkilöstöedut ovat erinomaiset.

Tyypillisiä henkilöstöetuja ovat kattava työterveyshuolto, lounasetu, harrastusten tukeminen ja alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista. Palkkaus meillä on kilpailukykyistä.

Koska jokainen meistä on erilainen ja työkulttuurimme kehittyy joka päivä, myös palkitsemistapoja kehitetään jatkuvasti yhdessä henkilöstömme kanssa. Osa eduista uudistuu vuosittain.

Panostamme henkilöstön osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin sekä tasa-arvon edistämiseen. Henkilöstöä kannustamme kehittämään ja jakamaan osaamistaan koko työuran ajan. OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja suuri työnantaja Suomessa, joten ulottuvillasi on myös OP:n sisäiset kehitysmahdollisuudet.