Stålarminkatu 15 E, Martti, Turku

Velaton myyntihinta 326 000 € Myyntihinta: 326 000 €
Käyttöönottovuosi 1946
Pinta-ala
103 m2
3-4h + k

Kauneutta ja yksilöllistä otetta henkii tämä Martin alueen muuttovalmis koti, jonka lähiaikoina tehtyyn remonttiin on käytetty laadukkaita materiaaleja ja hyvää makua. Lopputuloksena on harmonisen kaunista jälkeä vaalean, harmaan ja beigen värimaailmasta. Kun vielä ikkunoista tulvivan valon yhdistää avaraan pohjapiirrokseen, on se ihme, jos et tässä kodissa viihdy!

Neliöitä tässä kodissa on 103 ja ne pitävät sisällään kahden kerroksen huoneet. Isännöitsijäntodistuksen mukaan asunnossa on 3h+k mutta alakerran laajentumisen johdosta makuuhuoneita tästä kodista löytyy kolme, kaksi yläkerrasta ja yksi alakerrasta. Yläkerrassa myös olohuone avokeittiöineen sekä wc- ja kylpyhuonetila. Asunnon alakerran kellaritiloihin on kotia laajennettu niin, että siellä on pienen aulatilan lisäksi tuo kolmas tilava makuuhuone sekä toinen pienempi huone, joka tällä hetkellä toimii vaatehuoneena mutta tarpeesta riippuen huonetta voi käyttää työ- tai miksei vaikkapa pukeutumishuoneena, joka kuulostaa kivan ylelliseltä. Tilaa ja mahdollisuuksia on.

Vuonna 2021 tätä kohdetta on remontoitu monessa kohdin. Silloin asunnon keittiö ja kylpyhuone on uusittu, lattiat hiottu ja lakattu, seinät ja katot maalattu ja yläkerran makuuhuone jaettu kahdeksi eri tilaksi. Myös kellarikerroksessa olevan maanvastainen seinä on rakennettu uudelleen, sähköt uusittu/lisätty ja käyttövesiputket on uusittu. Näin uutta vastaavat pinnat hohtavat sen jokaisessa huoneessa. Asunnon lattiat ovat lautaa, seinät on maalattu.

Keittiön uusittuina kiintokalusteina ovat mm. Siemensin jääkaappipakastin, AEG:n erillisuuni sekä induktioliesi, integroidut liesituuletin ja astianpesukone ja yhdistelmäuunina toimiva mikroaaltouuni. Kaapistot ovat Puustellin laatua ja työtasot Dektonin naarmun- kuuman- ja kosteudenkestävää kivistä kauneutta. Kylpyhuoneen ylellisyyksiä ovat mm. sadesuihku ja lattialämmitys sekä kiinteät himmennettävät led-valot. Säilytystiloina tässä kodissa toimivat kätevä vaatehuone sekä kellari- ja vinttitilat.

Yhtiötä on myös hoidettu hyvin ja siellä on tehty monia huoltoja ja korjauksia vuosien kuluessa. Lähivuosien remonteista mainittakoon mm. kiinteistön porraskäytävän maalaus, peltikatolle asennettu lämmityskaapeli, ikkunoiden huoltomaalaus sekä asuinhuoneistojen lämminvesimittarien uusimiset. Seuraavien viiden vuoden suunnitelmiin on kirjattu normaalien huoltotoimien lisäksi mm. hatun laitto savupiippuun sekä pystyviemärien kuvaus ja kuntotarkoitus. Taloyhtiön tiloissa on sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone ja jopa oma kuntosali.

Martin alue on arvokasta ainutlaatuisuutta huokuva asuinalue, joka on lähellä vähän kaikkea. Kaupungin keskustaan on lyhyt matka ja esim. Aurajoki, puistot, kaupat, leikkipaikat, päiväkodit ja koulut löytyvät kävelymatkojen päästä. Muutamia pieniä liike- ja palvelutiloja on toteutettu rakennusten maantasokerroksiin ja ne osaltaan tekevät alueesta malliesimerkin kulttuuriarvojen säilyttämisestä eri vuosikymmeniltä.

Jos haluat yhdistää vanhan ja hienostuneen sekä nuorekkaan ja modernin ilmeen, tule tutustumaan tähän sopimuksen mukaan vapautuvaan kohteeseen, saatat hyvinkin tuntea sen omaksesi! Kohdetta esittelee ja lisätietoja antaa Merja Hakala, puh. 044-9863 358, merja.hakala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575829
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Stålarminkatu 15 E, 20810 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3-4h + k
    Asuinpinta-ala
    103 m2
    Kokonaispinta-ala
    103 m2
    Käyttöönottovuosi
    1946
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Kaikki ikkunat talon molemmilla puolilla oleville sisäpihoille
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    326 000,00 €
    Neliöhinta
    3 165,05 €
    Hoitovastike
    311,88 €/kk
    Yhtiövastike yht
    311,88 €/kk
    Vesimaksu
    16,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk. Varainsiirtovero 1,5% Vesimaksun peruste: Lämminvesimaksu 15€ /m³, kaapeli tv -maksu 5,20€/kk. Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä vedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden määrää yhtiön hallitus huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärien mukaisessa suhteessa. Huoneistokohtaisesti kulutetusta lämpimästä vedestä suoritetaan hallituksen määräämä eri korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Siemens, erillisuuni AEG, induktioliesi AEG, liesituuletin integroitu, mikroaaltouuni yhdistelmäuuni, astianpesukone integroitu AEG, kaapistot Puustelli, kiinteät valaisimet. Työtasot Dekton. Työtasot Dekton, keittiöhana Lapetek, keittiöallas Blanco

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet himmennettävät led -valot. wc-istuin IDO seinämalli, Tawvellin hana ja bide.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: Lautalattia (Osmo -puuvahattu) / seinät maalattu. Olohuone: Lautalattia (Osmo-puuvahattu) / seinät maalattu.. Makuuhuone 1: Lautalattia /seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lautalattia / seinät maalattu. Makuuhuone 3: alakerran mh parketti (Osmo -puuvahattu)/ seinät. Kylpyhuone: laatta / kaakeli. Eteinen: Lautalattia (Osm -opuuvahattu) / seinät maalattu.. Työhuone: Parkettilattia (Osmo -puuvahattu) / seinät maalattu..

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-Oy Turun Stålarminkatu 15
    Isännöitsijä
    Matti Päivärinta / Isännöinti Päivärinta Ky puh. 02 469 3193
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    24
    Liikehuoneistoja
    6
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    131 m2
    Autopaikat
    6 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, kuntosali

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. B -talon katto uusittu v. 2007.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    painovoimainen
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 18.01.2034

    Tehdyt korjaukset

    Kiinteistön porraskäytävät maalattu oppilasharjoitustyönä v. 2020. Lumiesteen ja rännin välille on asennettu lämmityskaapeli v. 2020. Peltikatolle asennettu lämmityskaapeli v. 2019, uusi pesukone. Yhtiön lämmönjakokeskus uusittu loppuvuodesta 2017. Porraskäytävien valaisimet uusittu v. 2017. Ikkunoiden huoltomaalaus suoritettu v. 2015. B-talon runkovesilinja uusittu, porraskäytävissä olevat asuinhuoneistojen lämminvesimittarit uusittu v. 2014 (edelliset asennettu v. 1989). Lämpökaapelit asennettu kiinteistön syöksytorviin ja A-talon pihan puolen sadevesikourut ja syöksyt uusittu v. 2012. Liikehuoneistojen markiisit uusittu v. 2012. Yhtiön pesutupaan kaksi pesukonetta v. 2011. Kiinteistön B-talon peltikatto uusittu v. 2010. Kaikkiin yhtiön porrashuoneisiin asennettu v. 2010 kaidepuut. Kiinteistössä suoritettiin useamman parvekkeen kunnostuksia v. 2009 sekä yhtiön omistamien liikehuoneistojen sisäisiä korjauksia. Muutamien parvekkeiden kunnostuksia ja liiketilojen kunnostuksia v. 2008. Kiinteistön A-talon peltikatto uusittu v. 2007. Kellarikäytävät maalattu, yhtiön sauna remontoitu sekä suoritettu yleisten tilojen sähköasennuksia v. 2007.Yhtiön omistama huoneisto C 9 myyty v. 2006. Kiinteistön ulko-ovet uusittu, ulko-oviin asennettu koodilukot v. 2004. B- rakennuksen ikkunapuitteet maalattu. Hankittu ulkovalaisimia parantamaan pihan valaistusta, korjattu kiinteistön runkovesijohto, maalattu parvekeovet ja kunnostettu talojako-verkko sekä maksettu Turun Kaapelitelevisio Oy:n liittymismaksu v. 2003. Uusi maanvuokrasopimus v. 2002. Kaupungin toimesta yhtiön tonttivesijohto uusittu v. 2000. Rahastimella toimiva talopesulakone v. 1999. Edellisenä vuonna aloitettu porraskäytävä- maalaustyö saatiin suoritettua loppuun. B-rakennuksen toisen pään sokkeliosuuden eristys ja salaojitus on tehty, korjattu pihasadevesikaivoja, kaukolämmön alajakokeskuksen ympärille verkkokoppi v. 1996. Huoneistokohtaiset postilaatikot porraskäytäviin v. 1994. Kiinteistön lukot sarjoitettu ura-avaimille v. 1993. Yhtiön omistama entinen työhuone kunnostettu kerho- ja yhtiökokoustilaksi. Saunan pukuhuone kunnostettu v. 1992. B-rakennuksen taakse rakennettu pyöräsuoja. Saunaremontti, pihan kunnostus v. 1991. Ulko-oviin hankittu sähkölukot. Lisäksi on vuosittain suoritettu normaaleja kiinteistön huolto- ja korjaustoimenpiteitä.. Asunnon remontit: Keittiö uusittu, kylpyhuone uusittu, lattiat hiottu ja lakattu, seinät ja katot maalattu, alakerran makuuhuone jaettu kahdeksi eri tilaksi, kellarikerroksessa olevan maanvastaisen seinän uudelleen rakentaminen, sähköt uusittu/lisätty, käyttövesiputket uusittu v. 2021

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA 25.04.2023 Perustukset ja runko: normaalit huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet, julkisivut pesu, parvekkeet: normaalit huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet, ikkunat ja ulko-ovet: normaalit huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet, katto: savupiippuun hattu, pyörävaraston katto, yleiset tilat, kellarikäytävien lattiat, lämmitysjärjestelmä: normaalit huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet, vesi- ja viemärijärjestelmä: pystyviemärien kuvaus ja kuntokartoitus, sulkuventtiilit, sähkö- ja tietojärjestelmä: seuraavien viiden vuoden suunnitelmiin on kirjattu ainoastaan normaaleja huolto- ja kunnossapitotoimia

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 983 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Turun kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2051
    Kaavoitus
    Turun kaupungin kaavaosasto puh. 03 330 000

    Lisätiedot

    Osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Torikuja 1, RAISIO

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!