Tiirantie 2, Särkisalo, Salo

Velaton myyntihinta 325 000 € Myyntihinta: 325 000 €
Käyttöönottovuosi 2007
Pinta-ala
113,5 m2
4h, k, s, ph, wc/suihkutila, wc, khh, vh, työh/var + at

Vapaa-aikaan tai vakituiseen asumiseen hyvin varusteltu koti 2007 valmistuneesta paritalosta merellisessä Särkisalossa. Loistavasti etelärinteeseen toteutettu paritalo omalla tontilla. Pääsisäänkäynti on alakerrasta meren puolelta, josta tullaan kodin alakertaan. Alakerrasta löytyy takkahuone, sauna- ja pesutilat, sekä harrastehuone, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen ja lisäksi hienosti toteutettu erillinen kodinhoitohuone runsaine kaapistoineen, tilava vaatehuone sekä wc- tila. Autotalliin pääsee suoraan sisätiloista harrastehuoneen/varaston kautta! Tukevat portaat vievät yläkertaan, josta olohuoneesta aukeaa merinäköala 180 astetta! Keittiö on olohuoneen yhteydessä niin, että siinä on helppo kokkailla ja samalla seurustella vieraitten kanssa. Keittiöstä on myös suora näkyvyys merelle. Olohuoneen ja keittiön jatkeena on kesähuoneenakin mainiosti toimiva tilava lasitettu parveke. Aurinko hellii parvekkeella oleskelijoita jo heti aikaisin keväällä. Tämän kodin sydän on varmasti upealla ja tilavalla etelä/länsiterassilla. Kesänkalusteet, grillit, riippukeinu yms löytävät täältä helposti paikkansa. Makuuhuoneet sijaitsevat myös yläkerrassa, samoin suihkutila/wc. Talon takana on upea kallio, joka suojaa pohjoistuulelta ja tuiskulta. Poikkeuksellisen tästä muutenkin upeasta kodista tekee vielä se, että huoneistolle kuuluu laituripaikka. Veneilijän ja kalastajan unelma! Loistavat kalavedet kutsuvat kalastajia paikalle. Merestä nousee, niin pienemmät kuin suuremmatkin kalan vonkaleet. Laiturin päässä on portaat, joita pitkin pääsee helposti myös uimaan. Taloyhtiöllä on lisäksi ranta-alue ja yhteinen oleskelupaikka pöytineen. Hieno kokonaisuus, joka sopii vakituiseksi asunnoksi kuin myös perheen kakkosasunnoksi. Vastaavia ei juurikaan ole tarjolla!

Särkisalossa riittää nähtävää ja koettavaa merellisessä ympäristössä. Tarjolla on ohjelmaa ja aktiviteettejä läpi kesän eikä talviaikanakaan jää toimettomaksi. Lähistöltä löytyy kauppa, ravintola, kuntosali, hieroja, kampaaja..... Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän harvinaiseen ja upeaan kotiin ja sen ympäristöön.

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Petri Nieminen 044 770 1334 tai petri.nieminen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575605
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Tiirantie 2, 25630 SÄRKISALO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s, ph, wc/suihkutila, wc, khh, vh, työh/var + at
    Asuinpinta-ala
    113,5 m2
    4h,k,s
    Kokonaispinta-ala
    139 m2
    Käyttöönottovuosi
    2007
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke merelle päin etelään. Terassi ilta-aurinkoon etelään/länteen.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneen ikkunat etelään/länteen, keittiön ikkuna etelään. Toisen makuuhuoneen ikkuna länteen ja toisen pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    325 000,00 €
    Neliöhinta
    2 863,44 €
    Hoitovastike
    70,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    70,00 €/kk

    Sähkölämmitys 16000 kWh/v. Hoitovastike kerätään kaksi kertaa vuodessa. Vastikkeesta maksetaan koko talon kiinteistövakuutus n. 600 €/v ja kiinteistövero n. 800 €/v. Vesimaksu ja sähkö kulutuksen mukaan. Nykyisillä asukkailla kulunut sähköä n 16000 kWh/v sisältäen myös auton latauksen. Sähkön kulutukseen on mahdollisuus vaikuttaa kahdella varaavalla takalla ja ilmalämpöpumpulla. Jätemaksut huoneistokohtaisesti.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Uusittu 2021, erillisuuni Uusittu 2021, liesitaso Uusittu 2021, induktioliesi, liesituuletin Uusittu 2021, mikroaaltouuni Uusittu 2021, astianpesukone Uusittu 2021, viinikaappi Uusittu 2021, kiinteät valaisimet, Tasot laminaattia, Kermansaven leivinuuni. Onnistuneesti toteutettu yhtenäinen keittiö olohuone tilaratkaisu. Keittiö remontoitu v. 2021, jolloin asennettu Puustellin kaapisto, uudet tasot ja välitilaan lasilevy, sekä uusittu kaikki kodinkoneet. Mukavasti kaapistoja ja laskutilaa. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilakokonaisuuden, mistä myös upeat näkymät merelle.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc Vesikalusteet uusittu 2021, suihku 2 kpl, peilit yläkerran wc/suihkutilassa, kaapit, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Toiminnallinen siistikuntoinen kylpyhuone ja tilava ikkunallinen sauna. Kylpyhuoneessa neutraalit laatoitukset. Kodinhoitohuoneessa hyvä paikka pesukoneelle sekä vesipiste. Pinnoiltaan päivitetty erillinen wc, jossa vesikalusteet on uusittu v 2021. Myös yläkerran wc:ssä on vesikalusteet uusittu 2021.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: Seinät maali/välitila lasia, lattia vinyylilaminaattia. Olohuone: Seinät tapetti, lattia vinyylilaminaattia. Makuuhuone 1: Seinät tapetti, lattia vinyylilaminaattia. Makuuhuone 2: Seinät tapetti, lattia vinyylilaminaattia. Kodinhoitohuone: Seinät maali/kaakeli, laattalattia.. Sauna: Seinät tervaleppäpaneeli, laattalattia. Kylpyhuone: Seinät kaakeli, laattalattia. Wc: Seinät tapetti, laattalattia. Wc/suihkutila: Seinät kaakeli, laattalattia. Takkahuone: Seinät tapetti, laattalattia.. Työhuone/varasto: Seinät maali, maalattu betonilattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Särkisalon Tiiranpuisto
    Isännöitsijä
    Petri Blomqvist p. 040 512 0379
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Asunnossa ilmalämpöpumppu, varaava takka 2 kpl.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Laadittu 24.11.2023

    Tehdyt korjaukset

    Keittiö uusittu 2021. Vesikalusteet uusittu 2021. Yläkerran lattiat uusittu 2021. Pintaremontti 2021.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 411 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Salon kaupunki, p. 02 7781

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppaan, kirjastoon ja kuntosalille n. 300 m. Myös muita lähipalveluja kuten kampaaja, kosmetologi ja hieroja. Perniön keskustaan on matkaa n. 15 km. Siellä on runsaasti palveluja tarjolla. Kemiöön n. 24 km. Koulut: Alakouluun n. 1 km. Yläkouluun Perniöön n. 15 km. Päiväkoti: N. 300 metrin päässä. Liikenneyhteydet: Koulubussivuoroja + joitain muita bussivuoroja

    Lisätiedot

    Huoneistoon kuuluu oma laituripaikka nro 8 yhteisellä ranta-alueella. Laaja näköala suoraan merelle! Taloyhtiöllä venevalkama-, laituri- ja uimapaikkaoikeus. Laiturilta uimaportaat mereen. Asunnossa etätyötä helpottava valokuituliittymä. Huom! Tällä asunnolla on enemmistöosakkuus taloyhtiössä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Mökkivakuutus
    vapaa-ajan asunnolle

    Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!