Selininkatu 9, Pispala, Tampere

Vuokra 530 €/kk
Käyttöönottovuosi 1963
Pinta-ala
22 m2
1h + kk + kph + vh

1.6 alkaen vapaa uudelle vuokralaisella tämä hyväkuntoinen pikkuyksiö suositusta Pispalan kaupunginosasta. Bussipysäkki ja lähikauppa on vain 100 metriin päässä.

Yhtiökokous 2/2024 yhtiö päätti ryhtyä kellari ja julkisivusaneeraus urakkaan ja hakemaan urakkaa varten lainarahoituksen. Isännöitsijäntoimiston 2.5.2024 antaman tiedon mukaan kellarisaneeurausurakan arvioitu toteutusajankohta on 6.5.-16.6.2024 ja julkisivu-urakan arvioitu toteutusajankohta on 17.6.- 15.9.2024. Julkisivu-urakan aikana pyritään huputtamaan vain osataloa kerrallaan. Häkkivarastot, kellaritilat, saunatilat ja pesutupa ovat pois käytöstä kellariurakan ajan, myös pysäköintipaikat ja pihan käyttö on rajautunutta urakoiden aikana. Yhtiöllä ei ole vapaita autopaikkoja.

Asunnon pinnat ja kodinkoneet on uusittu vuonna 2018. Kylpyhuone on remontoitu vesi-, viemäri- ja sähkösaneerauksen yhteydessä vuonna 2009. Kodin sijaintiin ja tunnelmaan on helppo ihastua. Taloyhtiö on rakennettu hyvän kokoiselle omalle tontille ja siitä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella. Asunnon lämmitys on toteutettu kaukolämmöllä, sisältyy vuokraan.

Asuinalueena Pispala on luonnonläheinen ja lenkkeilymaastot alkavatkin aivan kotiovelta. Kuuluisat Pispalan portaat, näkötornin ympäristö sekä Pyhäjärven lähimaastot kutsuvat liikkumaan. Itsensä palkitseminenkin lenkin jälkeen on vaivatonta läheltä löytyvän Pyynikin näkötornin kahvilan herkullisten munkkikahvien merkeissä. Alueen viihtyvyyttä parantavat useat puistot sekä tietenkin Pyhäjärven, Tahmelan uimarannan välitön läheisyys. Kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Keskustorille matkaa kodista on vain noin kolme kilometriä. Matka taittuu vavattomasti niin omalla autolla, julkisilla kuin reippaillen pyörällä tai jalan. Lähimmälle linja-autopysäkille on kotiovelta matkaa vain muutama kymmenen metriä. Pispalan alueella asuminen ei juurikaan jätä toivomisen varaa.

Vuokra: 530€/kk, vesimaksu sisältyy vuokraan. 2kk vuokran suuruinen rahavakuus. Pesutupa ja saunavuorot ovat ilmaisia vuokralaiselle. Vuoden sitoutuminen vuokrasuhteeseen, ei tupakointia eikä lemmikkejä. Luottotiedot oltava kunnossa, vuokralaisella tulee olla koko vuokrasuhteen ajan laaja kotivakuutus vastuuvakuutusosineen.

Onko tämä kohde kiinnostava? Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus verkko-osoitteessa: https://op-koti.fi/kohde/575371/vuokra-asuntohakemus. Otamme yhteyttä hakemusten perusteella.

Kohdetta välittää:

Hae tätä asuntoa

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575371
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Selininkatu 9, 33240 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Vuokra
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + kk + kph + vh
    Asuinpinta-ala
    22 m2
    Kokonaispinta-ala
    22 m2
    Käyttöönottovuosi
    1963
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Asunnon ikkunat Selininkadun puolelle, pohjoisen suuntaan.
    Vapautuminen
    1.6.2024 mennessä

    Hinta ja ehdot

    Vuokra
    530,00 €/kk
    Vuokravakuus
    1 060,00 €
    Vuokra-aika
    Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta.
    Lisätietoa vuokra-ajasta
    Mikäli vuokrasopimus irtisanotaan edelläsovitusta poiketen, sopimussakko on 2 kk vuokran määrä
    Erityisehdot
    Ei lemmikkejä, Ei tupakointia, luottotiedot ok, kotivakuutus vastuuosineen
    Vuokrataan kalustettuna
    Ei

    Sähkö vuokralainen ottaa oman sähkösopimuksen. Vesi Sisältyy vuokraan.. Talopesula- ja saunavuoro sisältyvät vuokraan..

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi pakastelokerolla, keraaminen liesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihkuseinä, peilikaappi, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Valkoinen vinyylilattia, seinät maali, välitilassa kaakeli.. Huone: Valkoinen vinyylilattia, seinät maali.. Kylpyhuone: Lattalattia, seinät kaakeli.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Energialuokka
    G 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku: 264

    Tehdyt korjaukset

    1989 Julkisivun ulkovuoraus, 1993 Vesikaton maalaus, 1994 Termostaatit ja patteriventtiilit, 1997 Wc-istuimien uusiminen, 2003 Parvekeremontti, 2005 Yhteisantenniverkon digitalisointi, 2006 Suoritettu Kaukolämpöön siirtyminen, kaukolämpölaitteet, 2008 Vesikaton uusinta, 2009 Vesi-, viemäri- ja sähkösaneeraus, lukkojen sarjoitus, ikkunoiden ja ovien uusinta, 2011 Ilmanvaihtokanavien nuohous, 2012 Sokkelin korjaus Selininkadun puolelta. Parvekkeiden korjaus Selininkadun puolelta. Maanpaineseinien vesieristeen korjaus paikkakorjauksena, 2016 Patteriventtiilien vaihto ja lämmitysjärjestelmän tasapainotus, 2017 Huoneistojen märkätilat, suihkukaapit. Kuntoarvio ja energiatodistus, 2019 Porraskäytävän huoneisto-ovien uusiminen, Postilaatikoiden uusiminen, Piirustusten päivitys ja kellarikerroksen kuntosuunnitelman luonnostelu ja alustavat tarjoukset, 2020 Ilmanvaihtokanavien nuohous

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2022 Käynnissä Julkisivusaneerauksen hankesuunnitelman ja toteutussuunnitelman teettäminen sekä urakkakilpailutus Tavanomaisten huolto- ja korjaustoimien lisäksi päätettiin käynnistää julkisivusaneerauksen hanke- ja toteutussuunnitelma sekä urakkakilpilutus. Projekti aloitettiin Taloinsinöörien johdolla ja tavoite oli päästä saman tilikauden aikana päättämään urakan toteuttamisesta 2022 keväällä. Taloinsinöörien aikataulu ei kuitenkaan pitänyt ja sopimus heidän kanssaan jouduttiin purkamaan. Hanketta päätettiin edistää toisen toimijan kanssa tarjouskilpailutuksen jälkeen mutta lopullisen saneerauksen toteutus siirtynee tilikaudelle 2023.

    Lisätiedot

    Yhtiökokous 2/2024 yhtiö päätti ryhtyä kellari ja julkisivusaneeraus urakkaan ja hakemaan urakkaa varten lainarahoituksen. Isännöitsijäntoimiston 2.5.2024 antaman tiedon mukaan yhtiö on päättänyt ryhtyä hankkeeseen. Kellarisaneeurausurakan arvioitu toteutusajankohta on 6.5.-16.6.2024 ja julkisivu-urakan arvioitu toteutusajankohta on 17.6.- 15.9.2024. Julkisivu-urakan aikana pyritään huputtamaan vain osataloa kerrallaan. Häkkivarastot, kellaritilat, saunatilat ja pesutupa ovat pois käytöstä kellariurakan ajan, myös pysäköintipaikat ja pihan käyttö on rajautunutta urakoiden aikana. Yhtiöllä ei ole vapaita autopaikkoja.

    Joustoa muuttoon ja
    remonttiin

    Tutustu OP:n joustoluottoon
    Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 2546800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Mitä maksaakotivakuutus?