Kasarminkatu 1 as, Nuijamies, Mikkeli

Velaton myyntihinta 269 000 € Myyntihinta: 269 000 €
Käyttöönottovuosi 1990
Pinta-ala
120,5 m2
5h, k, s (yht.järj 4h, k, s)

Kun tämän ison asunnon remonttia suunniteltiin, mietittiin huolella arjen toiminnallisuuksia. Jopa pohjaratkaisua päädyttiin muokkaamaan, jotta tiloista saatiin mukavat ja toimivat. Asunnon täydellinen remontti tehtiin vuonna 2019 jolloin käytiin kaikki asuintilat läpi huolella, ammattilaisten avulla.

Tässä kodissa kaikille on omaa rauhaa ja yhteisissä oleskelutiloissakin on kivasti väljyyttä. Tumma ja tyylikäs Noblessan keittiö kokoaa perheen yhteen ja nivoutuu mutkattomasti ruokailutilan ja olohuoneen yhteyteen.

Kylpyhuone ja sauna uudistuivat myös täysin asunnon täydellisen remontin yhteydessä vuonna 2019. Saunatiloissa on kaksi suihkua ja asunnossa on kaksi wc:tä. Pyykikuivauksellekin on keksitty oma tilansa joka jää nerokkaasti liukuovien taakse. Tämä taitaakin olla yleensä perheasuntojen kipupiste-pyykkien kuivatus.

Säilytystilaa on hyvin ja eteisen isot peiliovikomerot nielaisevat sisäänsä paljon vaatetta.

Tämä on iso kulmahuoneisto, jossa on kaksi parveketta. Toinen parveke on vanhempien maksuuhuoneen yhteydessä. Ikkunoista avautuvat näkymät ovat rauhalliset omakotitaloalueelle ja keskustaan on lyhyt matka. Jos haluat harrastaa liikuntaa, moninaiset liikuntapaikat ovat ihan lähellä. Elämisen helppous onkin yksi tämän asunnon tarjoamista parhaista puolista!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575169
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kasarminkatu 1 as, 50100 MIKKELI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, s (yht.järj 4h, k, s)
    Asuinpinta-ala
    120,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    120,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1990
    Kerros
    2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Kulmahuoneisto, kaksi parveketta. Ilmansuunnat itä-etelä-länsi.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    269 000,00 €
    Neliöhinta
    2 232,37 €
    Hoitovastike
    542,25 €/kk
    Yhtiövastike yht
    542,25 €/kk
    Vesimaksu
    22,50 €/hlö/kk

    Vesimaksu 22,50 €/hlö/kk, autopaikka 7,00 €/kk, yhtiön perimä TV-maksu 8,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 9,90 €/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin integroitu, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin katossa, kytketty hormiin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot Mustanharmaa Noblessa keittiö. Pöytätasot laminaattia. Keittiötilat uusittu täysin vuonna 2019

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas heti-valmis kiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku kaksi suihkua, suihkuseinä, allaskaappi, pesukoneliitäntä kylpyhuoneessa, lattialämmitys kylpyhuoneessa. Saunatilat ja kylpyhuone remontoitu täysin vuonna 2019

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia: vinyylilankkua. Olohuone: Lattia: vinyylilankkua. Makuuhuone 1: Lattia: vinyylilankkua. Makuuhuone 2: Lattia: vinyylilankkua. Makuuhuone 3: Lattia: vinyylilankkua. Sauna: Lattia: laatoitettu. Kylpyhuone: Lattia: laatoitettu. Eteinen: Lattia: vinyylilankkua. Wc: Lattia: laatoitettu, lattialämmitys.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Mikkelin Jääkärinpuisto
    Isännöitsijä
    Seppo Karp (hallituksen pj), p. 045 6086 900, karp.seppo@gmail.com
    Asuinhuoneistoja
    9

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. /teräsbetoni.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2001: Ilmastointilaitteiden (putkiston puhdistus). 2004: Pihalle "lava" rakennus hiekkalaatikon päälle penkkejä varten. Alimpien parvekkeiden alle murskeen laitto (kesä). Kylmäkoneen huolto. 2005: Huippuimurin ja ilmastointilaitteen korjaus. Vesihanojen tarkistus ja vuotavien korjaus. 2006: Lämpimän veden kiertopumppujen moottori- ja vesiventtiilien vaihto. Talon puuosien (ei ikkunapuitteet) ja parvekkeiden kannatinpilareiden maalaus. Rännien pesu ja puhdistus (maalaustöiden yhteydessä). 2008: Jätekatoksen rakentaminen. Pihakoivu kaato. 2009: Kylmäkellarin jäähdytysaineen täydennys ja ilmaputki jäähdyttimeen venttiilistä. Kiinteistön katolta tulevien sadevesien ohjaukseen roiskekupit ja sadevesikourut. 2010: Ilmanvaihdon nuohous ja huippuimurin puhdistus ja ilmanvaihdon ilmamäärien tasapainotus. Lämmitysjärjestelmän kuntoarvio. 2011: Rännien alapäiden jatkaminen. Poistoilmapuhaltimien vaihto. Ilmanvaihdon ilmamäärien tasapainotus. Pihan sadevesikaivojen puhdistus. 2012: Rännien puhdistus lehdistä. Lämpimän käyttöveden toimilaitteen (moottoriventtiili) uusiminen. Jätekatoksen lopputarkastus - hyväksytty nykykunnossaan. 2013: Pihapuun kaato. Kuivaushuoneessa oleva kylmäkoneen "kontaktorin" vaihto. 2014: Valkoisen piha-aidan maalaus. Autopaikka 5:n perustaminen autopaikan 1 viereen. Lipputangon pesu. Roskiskatoksen huolto (reivaus). 2015: Lämpimän käyttöveden toimilaite/moottoriventtiili vaihdettu. 2016: Kukkapenkkien perusparannus. 2017: Lämpökeskuksen lämpimän käyttöveden toimilaitteen vaihto. Ovien lukituksen uusinta. 2018: Talon asbestikartoitus: Asbestipitoisia materiaaleja ei havaittu. 2019: Kuusien (5 kpl) kaato pihalta. 2021: "Töhryjen" peittomaalaus alakäytävältä ja porraskäytävästä. Asunnon 6 kylpyhuoneen ja saunan muovimaton uusiminen. Autotallien 4 ja 5 patteriventtiilien uusiminen. Asunnon 8 wc-istuimen uusiminen. Vaahteran haara kaadettu pihaan johtavan liittymän vierestä. 2022: Kasarminkadun puoleisen ulko-oven sähkölukko. Taloyhtiön vesimittari vaihdettu kaupungin vesilaitoksen edellyttämällä tavalla. Pihalle rakennettu uusiat autopaikkoja (3 kpl). Samalla poistettu huonokuntoiset keinut ja kurttulehtiruusut jätehuoltorakennuksen vierestä. 2023: Vaihdettu asuntojen 1, 6 ja 9 patteriventtiilejä ja tarkastettu räystäslautojen kunto, todettiin lautojen osittainen vaihtotarve. 2024: Laajakaista. Räystäslautojen korjaus. Rännit puhdistettu vuosittain syksyisin. Asuntojen vuotavat hanat, vialliset patteritermostaatit jne. vaihdettu välittömästi tarpeen vaatiessa. Muita pienempiä kunnossapitotöitä suoritettu vuosittain tarpeen mukaan.. Asunnon remontit: Huoneiston alkuperäistä pohjaratkaisua on muokattu asunnon täyden remontin aikaan v 2019

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2024-2028: 2024: Räystäslaudoituksen korjaus/uusiminen. 2024: Huoneistojen palovaroittimien pattereiden vaihto. Kylmäkoneen huolto ja korjaukset tai koneen uusinta tarvittaessa. Lämmitysjärjestelmän huolto ja korjaukset tarpeen mukaan. Parvekeovien, parvekkeiden metallikaiteiden ja ikkunoiden ulkopuitteiden huoltomaalaus sekä rännien uusiminen. Vesikaton huolto tarvittaessa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 003 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Mikkelin kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Mikkeli OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

    Porrassalmenkatu 19, MIKKELI

    010 258 8545 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!