Vallikuja 4 A, Tölö, Forssa

Velaton myyntihinta 96 000 € Myyntihinta: 92 030 €
Käyttöönottovuosi 1994
Pinta-ala
60 m2
2h, k, s

Tervetuloa tutustumaan Vallikujalle harvinaiseen helmeen! Tämä rivitalokaksio mahdollistaa modernin kaupunkiasumisen parhaat puolet. Asunto tarjoaa käytännöllistä tilankäyttöä, omaa rauhaa ja tarvittavat palvelut läheltä. Asuntoa on remontoitu kattavasti vuosien saatossa, joten sen siisti ja moderni kunto hurmaa heti sisään astuessa. Asunnon huonejako ja varustelu ovat suunniteltu arjen mukavuutta ajatellen. Makuuhuoneeseen tehty etätyöpiste yhdistettynä taloyhtiön valokuituyhteyteen mahdollistaa sujuvat etätyöt ja opiskelut. Kylpyhuone laatoitettiin vuonna 2018 ja koko huoneistoon asennettiin upeat vinyylilankkulattiat vuonna 2022. Keittiön osittaisessa remontissa on uusittu työtasot ja avattu muun muassa olohuoneen ja keittiön välistä kulkuaukkoa luomaan avaruutta tilaan. Keittiössä on myös kaapiston sisustat muokattu niin, että arki ja kotityöt sujuvat mahdollisimman toimivasti. Erillinen wc sai muodonmuutoksen vuonna 2023, jonka myötä tilaan tuli ripaus persoonallisuutta ja ilmettä. Oma aidattu takapiha on aivan omiaan lapsille ja lemmikeille, mutta siellä viihtyy omassakin rauhassa ilman vilskettä ja vipinää. Takapihalta löytyy marjapensaita, tuijia, raparperia ja muita istutuksia. Tässä kohteessa myös viherpeukalot pääsevät toteuttamaan itseään. Etupihan tyylikäs kivetys luo oman mausteensa asunnon kokonaisilmeeseen. Taloyhtiössä on tehty ajanmukaisia remontteja, ja vaikka kiinteistö on 1994 valmistunut, on siitä hyvin pidetty huolta. Viimeisimpänä remonttina valmistui juuri ikkunoiden ja terassiovien uusimiset. Viiden vuoden kunnossapitosuunnitelmassa ei mitään suurempia remontteja olekaan tulossa. Asuntoon on haettuna muutostyöilmoitus ilmalämpöpumpun asentamisesta, eli sen asentaminen tässä yhtiössä on myös mahdollista! Asuinalue on erinomainen kaikin puolin, lähikauppaan kävelee noin 500 metriä ja samanmoinen matka kertyy myös Akvarellin kouluun, josta löytyy myös päiväkoti. 2- tien liittymään pääsee vain muutaman kulman takaa helposti. Tästä rivitaloyhtiöstä on harvoin myynnissä asuntoja. Tämä on loistava tilaisuus hankkia koti, jossa viihtyy pidempäänkin luoden todella vastinetta rahalle - vaikkei omaa kotia rahalla voikaan mitata. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575127
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Vallikuja 4 A, 30420 FORSSA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, s
    Asuinpinta-ala
    60 m2
    Kokonaispinta-ala
    60 m2
    Käyttöönottovuosi
    1994
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    92 029,53 €
    Velaton hinta
    96 000,00 €
    Lainaosuus
    3 970,47 €
    Neliöhinta
    1 600,00 €
    Hoitovastike
    321,60 €/kk
    Rahoitusvastike
    51,99 €/kk
    Yhtiövastike yht
    373,59 €/kk

    Autopaikka 7,00 €/kk. Taloyhtiössä on kulutukseen perustuva vesilaskutus. Laskutus tehdään kolme kertaa vuodessa, laskutuskaudet päättyvät huhtikuun ja elokuun viimeinen päivä sekä joulukuun 15. päivä. Laskut tehdään kuukauden kuluessa laskutuskauden päättyessä. Asukkaan tulee itse ilmoittaa mittarilukemat yllä olevina ajankohtina isännöintiin. Asukkaan tulee itse tehdä sähkösopimus asunnon sähköistä. Forssassa sähkön myynnistä vastaa Forssan Energia, puh. 029 70200 111.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi keraaminen, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön taso, tiskiallas, hana, laatikosto osittain sekä suurennettu olohuoneen ja keittiön välistä aukkoa vuonna 2022.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa tehty pietä parannusta nykyisen omistajan toimesta mm. allas, bide ja hana uusittu vuonna 2023. Erillinen wc remontoitu 2023 vuonna.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: maalattu/välitilalaatta, vinyylilankku. Olohuone: maalattu tapetti, vinyylilankku. Makuuhuone 1: maalattu tapetti, vinyylilankku. Sauna: paneeli, laatta. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: maalattu lasikuitutapetti, vinyylilankku. Wc: kuitutapetti, muovimatto.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tölönrivi
    Isännöitsijä
    OP Koti Lounaismaa Oy / Saila Siironen 010 256 1436
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö, osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    7
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, valokuitu taloyhtiösopimus 100/50 M, tölön liikekeskuksessa on pesula, huoneistokohtaiset varastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    C 2018

    Tehdyt korjaukset

    2005 Antennijärjestelmän digitalisointi 2009 Patteriverkoston säätölaitteiden korjaus 2011 Ikkunapuitteiden huoltomaalaus 2012 Katon turvalaitteet, lumiesteet 2013 Valokuitusisäverkon rakentaminen 2014 Ulkovuoren huoltomaalaus 2016 Lämpökeskus 2017 Ulko-ovien uusiminen, lukitus Sento-avaimille 2019 Salaojakaivojen esiin kaivuu ja korotukset 2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2020 Postilaatikoiden uusiminen 2021 Piha-alueen kunnostus 2024 Ikkunoiden ja terassiovien uusiminen. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen laatoitus 2018. Terassin/aidan rakentaminen 2020. Vinyylilankku koko huoneistoon 2022. Keittiön osittainen uusiminen, keittiön/olohuoneen seinän purku 2022. Etäpiste makuuhuoneeseen. Erillisen wc:n saneeraus. Etupihan kivetys 2023.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys 2024 - 2028 Ikkunat ja terassinovet (tehty) 2024 IV-kanavien puhdistus ja säätö Palovaroittimet 2024 Ikkunasuodattimet jtv. 2026, 2028 Peltikatteen uusiminen 2030-2033.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 168 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Forssan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Sale Forssaan kävellen noin 500 metriä. Lidl Forssaan pääsee kävellen noin 800 metriä. K-Citymarkettiin alle 2 km. Koulut: Akvarellin kouluun kävellen 500 metriä. Päiväkoti: Akvarelin koulussa on myös päiväkoti. Pihakoivun päiväkotiin 1 km. Viihdeuimala Vesihelmeen 950 metriä. Pilvenmäen ravirata 1,7 km. Siurilankadun koirapuistoon kävellen reilu 1 kilometri. Liikenneyhteydet: Pori - Helsinki 2-tielle noin 500 metriä. Forssan linja-autoasema 1,8 km.

    Lisätiedot

    Edellisen omistajan tiedon mukaan taloyhtiö antanut luvan asentaa ilmalämpöpumpun, tästä kuitenkin pyydettävä vielä erikseen uusi lupa muutostyöilmoituksessa taloyhtiöltä isännöitsijän kautta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Forssa OP Koti Lounaismaa Oy

    Sibeliuksenkatu 3, FORSSA

    010 256 1309 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!