Purmonkuja 4, Pietilä, Järvenpää

Velaton myyntihinta 368 000 € Myyntihinta: 368 000 €
Käyttöönottovuosi 1999
Pinta-ala
139 m2
5h, k, khh, kph/wc, s, erill.wc, kylmä ja lämmin varasto, tekninen tila

Avara ja kodikas 1-tasoinen omakotitalo omalla 853 m2 rinnetontilla. Hyvin huollettu ja ylläpidetty talo asettuu kauniisti ympäröivään ilmeikkääseen maastoon.

Tontilla on etupihalla autokatospaikka ja ulkovarasto. Jämäkät kiviportaat johtavat kodin pääsisäänkäynnille ja talon omaan intiimiin pihapiiriin.

Kaunis keittiö on myös toiminnallinen monipuolisuudellaan. Kaapistoja on runsaasti ja kivitasot laskutiloina ja saarekkeen ympärillä helpottavat työskentelyä. Avokeittiön viereinen suurenkin ruokapöydän paikka kutsuu koko perhettä ruokailemaan ja viihtymään. Olohuoneessa keskeisellä paikalla sijaitseva takka tuo lämpöä ja haudutusuuni lisää ruoanlaiton mahdollisuuksia.

Päämakuuhuone sijaitsee omassa päädyssään, kolme muuta makuuhuonetta talon toisessa päädyssä. Tilavassa saunassa on lauteet molemmin puolin kiuasta vastakkain. Kahden suihkun kylpyhuoneen yhteydessä on wc ja lisäksi eteisestä löytyy erilliswc. Kodinhoitohuone on monipuolinen huoltoyksikkö, jossa tilat eivät lopu työskennellä ja touhuta. Kodinhoitohuoneesta pääsee suoraan omalle katetulle terassilleen, jäähylle saunasta, pyykkihuollon hoitoon tai pienen idyllisen leikkimökin ääreen.

Takapihan terassialue on viihtyisä paikka oleskeluun lukuisten markiisien suojassa helteenkin yllättäessä. Kodin maamerkki on jykevä suuri luonnonkivi terassialueen jatkeena. Viherpiha, istutukset, aidat ja pensaat kiertävät tonttia luoden rauhoittavan oman reviirin.

Mainio sijainti lapsiperheelle. Läheltä löytyy ruokakauppa, päiväkoti ja koulu, junaseisake ja moottoritien pohjoinen liittymä. 2024 huhtikuussa Raksystems Oy:n kuntotarkastama koti on valmis uuden perheen pitkäaikaiseen asumiseen ja viihtymiseen.

Pyydä oma näyttöaikasi tähän ihanaan kotiin: Tiina Winqvist-Kukkonen, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574446
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Purmonkuja 4, 04430 JÄRVENPÄÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, khh, kph/wc, s, erill.wc, kylmä ja lämmin varasto, tekninen tila
    Asuinpinta-ala
    139 m2
    Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupapiirustuksiin, joissa huoeistolala 139 m2, kerrosala 168 m2 ja tilavuus 517 m3.
    Kokonaispinta-ala
    168 m2
    Käyttöönottovuosi
    1999
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    368 000,00 €
    Kiinteistövero
    854,54 e/v

    Sähkö: 272 e/kk 20268 kWh/v. Kiinteistövero: 854,54 e/v. . Vesimaksut kulutuksen mukaan. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

    Varustus

    Keittiö

    Marcello- keittiö, kaapistot kerma/tammi, kaapistoissa lasikaappeja ja avohyllyjä. Kaikki tasot ja saareke kivitasoa. Jääkaappi ja pakastekaappi 2014, integroitu astianpesukone 2019. Saarekkeen yllä liesituuletin, keraaminen liesi ja uuni sekä vetolaatikoita, kivitaso toimii myös pöytätasona esim. baarijakkaroiden kanssa.

    Pesutilat

    Saunassa vastakkain istuttavat tervaleppälauteet, Heti-valmis kiuas, kylpyhuoneessa 2 suihkua ja wc-istuin. Kodinhoitohuoneessa runsaasti kaapistoja, pesukoneliitäntä, työtaso esim. ompelukoneelle tai mankelille tms., paikka pesutornille, lämminvedenvaraajan paikka. odinhoitohuoneesta käynti kylpyhuoneeseen ja takapihan katetulle terassille. Erillisessä wc:ssä peili- ja allaskaapisto.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto, kaapistoja, lämmin varasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maali, lattiat laatta. Olohuone: seinät maali, lattiat parketti. Makuuhuone 1: seinät maali/tapetti, lattiat parketti (päämakuuhuone). Makuuhuoneet 2-4: seinät maali, lattiat parketti. Kodinhoitohuone: seinät paneli, lattiat laatta. Sauna: seinät paneli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: seinät maali, lattiat laatta. Erilliswc: seinät maali/laatta, lattiat laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Elementtirakenteinen.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu ja varaava Kermansaven takka/haudutusuuni (nuohottu 2024).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, LTO.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 22.4.2034.

    Tehdyt korjaukset

    Ilmanvaihtokoneen poistopuhallin vaihdettu 2024, kylpyhuoneen lattian ja seinän välisen silikonisauman uusinta 2023,katon pesu ja maalaus 2021, ilmalämpöpumppu 2022, ulkomaalaus talo ja autokatos 2020, ulkoterassilaudoituksen uusinta 2018, sisämaalauksia 2010 ja 2016, autokatoksen pistorasiat 2016, radonimurin asennus 2014 (tutkimustulos: ei toimenpiteitä radonpitoisuuden suhteen), yläpohjaa lisäeristetty 2012, markiisit 2003.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    853 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1999, käyttöönottotarkastus. AP-4 Asuinpientalojen korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa rivitaloja, kytekttyjä pientaloja ja erillisiä pientaloja asumistarkoituksiin. Kts. asemakaavamerkinnät ja -määräykset. Järvenpään kaupunki info@jarvenpaa.fi

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa n. 250 m. Koulut: Mankalan koulu n. 1 km. Päiväkoti: n. 230 m. Liikenneyhteydet: Haarajoen junaseisake reilu 1 km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

    010 254 2700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!