Kurjenkellotie 1, Rajakylä, Oulu

Velaton myyntihinta 29 900 € Myyntihinta: 29 900 €
Käyttöönottovuosi 1972
Pinta-ala
690 m2

Rajakylässä myydään kaupungin tontin vuokraoikeus uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Tontti rajautuu takaosasta puistoon. Kaupunkiin on kohtuullinen matka ja Rajakylässä on toimivat palvelut. Kiinteistön vuokraoikeudella sijaitsee vuonna 1972 rakennettu omakotitalo, jossa on tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu paljon vaurioita. Tästä syystä kiinteistön vuokraoikeus myydään purkukuntoisena uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Rakennuksille ei ole laskettu arvoa, vaan kauppahinta perustuu vuokratontin rakennusoikeuden arvoon. Ostaja vastaa rakennuksen purkuluvasta ja purkukustannuksista. Vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät uudelle omistajalle, mutta liittymien hinta tälle kohteelle 3100 euroa. Tontti on kulmatontti, jossa on rakennusoikeutta 220m2 kaavamerkinnällä AOR yksiasuntoisten kytkettyjen tai erillisten omakotitalojen korttelialue. Alueella on ajoväylä ja infra parhaillaan uusittavana. Purkulupa haetaan Oulun kaupungin rakennusvalvonnasta yhdessä uudisrakennusluvan kanssa. Rajakylässä on kattavat palvelut ja keskustaan on matkaa n. 10 kilometriä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574424
    Kohdetyyppi
    Okt-tontti
    Osoite
    Kurjenkellotie 1, 90580 OULU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Käyttöönottovuosi
    1972

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    29 900,00 €
    Kiinteistövero
    181,67 €/v

    Kiinteistövero: 181,67 €/v. .

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko/tiiliverhous.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Öljysäiliä on puhdistettu, tyhjennetty ja poistettu maansisästä. Ei vuotoja.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    690 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Oulun kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2030
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako). Kaavamerkintä AOR = yksiasuntoisten joko kytkettyjen tai erillisten omakotirakennusten korttelialue. Rakennusoikeus tontilla on 220 kerrosala-m2, maksimikerrosluku I. Oulun kaupunki
    Rakennusoikeus
    220 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Lisätietoa kunnallistekniikasta
    Vanhan talon vesi -ja viemäriliittymät siirtyvät uudelle omistajalle. Kun vanha talo puretaan ja rakennetaan uusi, niin uuteen taloon tulee tehdä uusi liittymissopimus. Liittymissopimus on maksullinen ja hinta määräytyy tontin rakennusoikeuden mukaan. Kurjenkellotie 1:n rakennusoikeus on 220m2 ja tällä hetkellä liittymissopimuksen hinta on 3100,00 euroa.

    Lisätiedot

    Rajakylässä myydään kaupungin vuokratontti uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Tontti rajautuu takaosasta puistoon. Kaupunkiin on kohtuullinen matka ja Rajakylässä on toimivat palvelut. Kiinteistön vuokraoikeudella sijaitsee vuonna 1972 rakennettu omakotitalo, jossa on tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu paljon vaurioita. Tästä syystä kiinteistön vuokraoikeus myydään purkukuntoisena uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Rakennuksille ei ole laskettu arvoa, vaan hinta perustuu maapohjan arvoon. Ostaja vastaa rakennuksen purkuluvasta ja purkukustannuksista. Vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät uudelle omistajalle, mutta liittymien hinta tälle kohteelle 3100 euroa. Tontti on kulmatontti, jossa on rakennusoikeutta 220m2 kaavamerkinnällä AOR yksiasuntoisten kytkettyjen tai erillisten omakotitalojen korttelialue. Alueella on ajoväylä ja infra parhaillaan uusittavana. Purkulupa haetaan Oulun kaupungin rakennusvalvonnasta yhdessä uudisrakennusluvan kanssa.. Kuntotarkastuksen mukaan rakennuksessa havaittiin laajoja korjaustarpeita. Sokkelin korjaaminen/uusiminen, perusmuurin korjaaminen/uusiminen, maanpintojen kallistusten korjaaminen/uusiminen, valesokkelirakenne korjaaminen/uusiminen, kaksoisbetonilaatan lisätutkimus/korjaaminen/uusiminen, ei salaojia, korjattavaa vesikatolta tulevien sade- ja sulamisvesien poistojärjestelmässä, korjattavaa ulkoseinissä ja räystäiden aluslaudoituksessa, ulko-ovesta puuttuu kynnyspellit pääosin, korjattavaa vesikatteessa ja vesikaton kohteissa, tähän myös lisätutkimustarvetta, kosteusvaurioita yläpohjarakenteessa, tähän myös lisätutkimusta, pesuhuoneen ja saunan tekninen ikä lopussa ja pesuhuoneessa on vaurioita, kohteessa havaittiin mikrobiperäinen haju, tähän lisätutkimusta, korjattavaa ilmanvaihtojärjestelmässä, veden lämpötila alittaa asumisterveysrajan, vesi- ja viemärijärjestelmän uusimattomat osat ovat ylittäneet teknisen käyttöiän, sähköjärjestelmän uusimattomat osat ovat ylittäneet käyttöikänsä.

    Joustavalla lainalla
    unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n rakennuslainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Poratie 4, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!