Perniöntie 1450 as, Perniö, Salo

Velaton myyntihinta 53 000 € Myyntihinta: 53 000 €
Käyttöönottovuosi 1976
Pinta-ala
67 m2
3h + k + kph

Kaunis rivitalohuoneisto maalämpötalossa!

Tämä viihtyisä koti sijaitsee Perniön maaseudulla hyvien tieyhteyksien läheisyydessä. Salo- Inkoo tietä pitkin olet Perniön keskustassa n. 5 minuutissa ja Salon keskustassa n. 10 minuutissa.

Huoneisto on nykyisen omistajan toimesta saanut uutta raikasta ilmettä v. 2019, jolloin on uusittu keittiö kokonaisuudessaan sekä lattia- ja seinäpintoja on päivitetty nuorekkaasti tähän päivään. Huoneisto on pohjaltaan tehokkaasti suunniteltu ja 67 neliöön on saatukin toteutettua toimiva huoneisto, josta löytyy kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Etupihalla on lisäksi terassialue, jossa voi grillailla ja nauttia Suomen suvesta. Huoneistolle kuuuluu myös autokatospaikka.

Talossa on myös tehty viimeisen kymmenen vuoden aikana hyviä uudistuksia, kuten esim. öljylämmityksen muuttaminen maalämpöön. Talo on rakennettu rinteeseen ja pohjakerroksesta löytyvät mm. yhteiset saunatilat, varastotiloja ja pesutupa.

Perniöön on matkaan alle 8 km ja sieltä löytyvät niin lähikaupat, terveyskeskus, koulut ja päiväkoti. Salon keskustaan runsaaseen palvelutarjontaan matkaan n. 17 km.

Varaa oma esittelyaikasi paikan päälle. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi.

Myös kaikki muut kuusi kiinteistönvälittäjäämme ovat apunasi tämän kiinteistön myynnissä.

Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574127
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Perniöntie 1450 as, 25520 PERNIÖ AS
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph
    Asuinpinta-ala
    67 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k.
    Kokonaispinta-ala
    67 m2
    Käyttöönottovuosi
    1976
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    53 000,00 €
    Neliöhinta
    791,04 €
    Hoitovastike
    280,06 €/kk
    Yhtiövastike yht
    280,06 €/kk

    Hoitovastike sisältää huoneiston lämmityksen. Vesimaksun peruste: Maksetaan todellisen kulutuksen mukaan kerran kolmessa kuukaudessa asunto-osakeyhtiölle. Sähkön osalta (käyttösähkö) omat mittarit. Sopimus asunto-osakeyhtiöllä ja maksetaan todellisen kulutuksen mukaan kerran kolmessa kuukaudessa asunto-osakeyhtiölle. Nykyisellä omistajalla kulunut käyttösähköä vuodessa noin 3000-4000 kWh. Saunan voi lämmittää koska vain varaustilanteen mukaan. Saunamaksu 3 euroa/ kerta. Pyykkikone ja kuivausrumpu 3 euroa / kerta. Esitetyt kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista, ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiö uusittu v. 2019. Varusteina: Jääkaappipakastin (2019), integroitu kiertoilmauuni (2019), liesitaso induktio (2019), liesituuletin (2019), mikroaaltouuni integroitu (2019), astianpesukone integroitu (2019), kiinteät valaisimet. Kaapisto Ideal-keittiöiden mallistosta.

    Pesutilat

    Kylpyhuonetta ehostettu v. 2019, jolloin maalattu seinä- ja lattialaatat. Lattialaatoista lähtenyt maalipintaa pois. V. 2019 asennettu myös uusi katto ja valaisimet sekä hankittu peilikaappi, allaskaappi ja wc-istuin. Kylpyhuoneessa myös pesukoneliitäntä.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Asuinhuoneissa lattia laminaattia ja seinät pääosin maalattu. Keittiössä lattia laminaattia ja seinät valkoiseksi maalattua puupaneelia. Kylpyhuone kokonaan laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Perniön Lehtiniitty
    Isännöitsijä
    Tili- ja isännöitsijä Jaritu Oy
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    8
    Autopaikat
    8 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, kerhohuone, pesutupa, yhteiskäytössä olevaa varastotilaa

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on voimassa 05.07.2032 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2011 Runkolinjan käyttövesiputket uusittu Talo A 2014 Liitytty Pääristen jätevesiosuuskuntaan 2017 Katuvalot uusittu ledivaloiksi 2018 Pihapuiden kaato, A-Talo uusi pesukone, Jätevesipumpun huolto 2019 A ja B talon edustan tien levennys + salaojat, Autokatosta korjattu ja tuettu rakenteellisesti, A-talon saunan suihkut uusittu 2020 A-Talo takapihan ikkunat asunnot 1, 3, 4 ja 5 2022 Öljylämmitys vaihdettu maalämpöön, Huoltojärvi 2024 Asunnot 1, 2, 3 ja 6 ulko-ovet lukituksineen Talo A (yhtiökokouksessa 2023 päätettiin vaihtaa etuovet As 1, 2, 3 ja 6 lukituksineen, Talo A. As 1 ja 3 maksavat ovet ensin itse, As 2 ja 6 maksaa taloyhtiö. Taloyhtiö hyvittää myöhemmin sovittavalla tavalla As 1 ja 3 heidän suorittamansa maksun.. Asunnon remontit: Kylpyhuoneessa 2019 maalattu seinä- ja lattialaatat. Lattialaatoista lähtenyt maalipintaa pois. 2019 asennettu uusi katto ja valaisimet sekä hankittu peilikaappi, allaskaappi ja wc-istuin. Keittiö uusittu v. 2019 koneineen ja kaapistoineen. Seinäpinnat ja lattiamateriaalit uusittu 2019

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Korjaustarve vuosille 2023 - 2027: Pihavalo postilaatikot, postilaatikkotelineen kunnostus, tierumpu postilaatikoiden luona, A ja B talon edustan maisemointi ja asfaltointi A-Talo ovet, Alakerran ikkunat, 2, 6 ja 7 + B-Talon ikkunat A-Talon sauna tiloineen A-Talo käyttövesiputket

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    22 129 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Suunnittelutarvealue / Maakuntakaava. Salon kaupunki, p. 02 778 5105

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Perniössä, jonne matkaa noin 7km. Salon keskustan runsaaseen palvelutarjontaan matkaa noin 17km. Lähin terveysasema Perniön keskustassa, jonne matkaa noin 8 km. Koulut: Ala-aste, yläaste ja lukio Perniön keskustassa, jonne matkaa noin 8 km. Ammattioppilaitos Salon keskusta-alueella. Päiväkoti: Perniön keskustassa, jonne matkaa noin 8 km. Liikenneyhteydet: Bussiliikennettä Tammisaarentiellä. Pysäkille noin 500 m.

    Lisätiedot

    Maalämmön asentaminen on hoidettu ns. hoitolainana ja sitä maksetaan hoitovastikkeilla. Ryhdyttäessä remontoimaan ennen vuotta 1994 rakennettua rakennusta tai huoneistoa tulee ottaa huomioon vuoden 2016 alusta voimaan tulleet asbestilaki ja -asetus sekä niihin liittyen asbestikartoitus ja mahdollisen asbestipurkutyön vaatimukset.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!