Tammihaantie 2 F, Lippajärvi, Espoo

Velaton myyntihinta 178 000 € Myyntihinta: 173 486 €
Käyttöönottovuosi 1970
Pinta-ala
119 m2
5h, k, rt, kph, s, erill.wc, käyttöullakko (yj:n mukaan 5h + k)

ESITTELY SUNNUNTAINA 28.4.2024 KLO 15:10. ILMOITTAUDUTHAN ESITTELYYN ENNAKKOON LAUANTAIHIN KLO 18 MENNESSÄ! ESITTELY VAIN ILMOITTAUTUNEILLE.

Koti isollekin perheelle Lippajärven suositulla asuinalueella! Tässä kodissa on tilaa ja valoa, olohuoneen suuret ikkunat ovat etelän suuntaan ja luovat valoa ja tunnelmaa koko kerrokseen. Olohuoneen yhteydessä on tilava ruokailualue, joka on mahdollista yhdistää remontoitavaan keittiöön moderniksi ja avoimeksi perheen yhteiseksi tilaksi. Yläkerrassa on neljä hyvän kokoista makuuhuonetta sekä kylpy- ja saunatilat, jotka tullaan remontoimaan käynnissä olevan linjasaneerauksen yhteydessä. Asunnon kruunaa käyttöönotettu käyttöullakko, jonne on mahdollista sijoittaa työpiste tai esimerkiksi nuorisolle oma oleskelutila.

Lippajärvellä on lapsiperheille koulut ja päiväkodit kävelymatkan päässä ja julkinen liikenne toimii hyvin. Lähistöllä sijaitsevat mm. Laaksolahden urheilupuisto, Kauniaisten laskettelurinne ja Auroran ulkoilupuisto. Uimarantaankin on matkaa vain 600 metriä.

Yhtiössä on linjasaneeraus käynnissä, jonka yhteydessä uusitaan myös mm. sähkö- ja tietojärjestelmät. Asunnon pinnat kaipaavat myös päivitystä. Tämä asunto onkin remontoijan unelma.

Tule siis tutustumaan ja ihastumaan!

Esittelyt ja lisätiedot Ulla Helenius, p.050 441 3464, ulla.helenius@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573980
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Tammihaantie 2 F, 02940 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, rt, kph, s, erill.wc, käyttöullakko (yj:n mukaan 5h + k)
    Asuinpinta-ala
    119 m2
    Kokonaispinta-ala
    119 m2
    Käyttöönottovuosi
    1970
    Yleiskunto
    Välttävä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Keittiön ikkunat pohjoiseen, olohuoneen ikkunat etelään.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    173 486,41 €
    Velaton hinta
    178 000,00 €
    Lainaosuus
    4 513,59 €
    Neliöhinta
    1 495,80 €
    Hoitovastike
    550,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    120,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    670,00 €/kk

    Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Rahoitusvastike koostuu POV 1; Vajat ja aidat, asunnon velkaosuus per 31.3.2024, 3314,43,01 €, Lyhennys kuluitta 1.3. POV 4; Sisääntulourakka, asunnon velkaosuus per 31.3.2024, 902,18 €, lainan voi lyhentää joka kuukausi ilman kuluja. POV 5; Kattopinnoitusurakka, asunnon velkaosuus per 31.3.2024, 296,98 €, lainan voi lyhentää joka kuukausi ilman kuluja. Yhtiökokouksessa 2023 päätettiin valtuuttaa hallitus hakemaan rahoitustarjouksia valitsemistaan pankeista linjasaneerauksen rahoitusta varten enintään korkeimman urakkatarjouksen ja valvontatarjouksen mukaan, joihin lisätään 10 %. Lainalla katetaan tarjouksia vastaavat kustannukset, mahdolliset lisätyöt, projektinjohto- ja valvontakulut sekä isännöinnin projektipalkkio hinnaston mukaisesti. Arvio linjasaneerauksen asunnolle kohdistuvasta lainaosuudesta on noin 98.142,86 €. Tarkempi asuntokohtainen osuus selviää kun remontti on valmistunut. Hallitus on valtuutettu perimään tai jättämään perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Hallituksella on myös valtuus tarkistaa ja muuttaa osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät. Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois tilaamalla erillisen lainaosuuslaskun isännöitsijätoimiston verkkokaupasta: www.kontuoy.fi

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kuivausrumpu.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone ja sauna remontoidaan linjasaneerauksen yhteydessä.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Parketti lattia, maalatut seinät. Olohuone: Parketti lattia, tapetoidut seinät. Makuuhuoneet: Puulattia, tapetoidut seinät. Sauna: Laatoitettu lattia, paneloidut seinät. Kylpyhuone: Laatoitetut lattiat ja seinät. Wc: laatoitettu lattia, tapetoidut seinät. Käyttöullakko: Muovi lattia, tapetoidut seinät, kaksi kattoikkunaa.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Espoon Kartanonpuisto
    Isännöitsijä
    MTR-Isännöinti Oy, Tiina Lindholm p.09 838 7250
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    57
    Autopaikat
    60 kpl, 4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, väestösuoja

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Siporex
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Vartti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ilmanvaihto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 8.3.2033 asti.

    Tehdyt korjaukset

    2023 F-talon alapohjan kunnostus. 2022 Huoneistokorjauksia, johtuen vesivahingoista, B-talossa kattovuotoja, F-talon alapohja (valmistunut 2023), Linjasaneeraussuunnitelmat; urakan ja valvonnan kilpailutus, vesikaton urakan suunnitelmat ja tarjouspyynnöt, Pihavalaistuksen uusinta, Pesukone uusittu. 2019 Puiden kaatoa, putkistohuuhtelut SO JV SV ja kuvaus. 2017-2018 kasvillisuuden kunnostus, matalan muurin rakentaminen, F-talon alapohjan alipaineistus. 2017 Leikkipaikan peruskorjaus, Ulkovesipostien uusiminen, C-talon alapohja. 2016-2017 Vajojen ja aitojen huoltomaalaus. 2016 F-talon kaksi lohkoa kolmesta (Rakennuksessa on kolme lohkoa. Talon päätyihin on kaivettu kulkuaukot alapohjaan. Päätylohkot on puhdistettu ja siivottu rakennusjätteistä sekä alapohjan maan päällä oleva pintamuovi on poistettu. Käytöstä poistetut kattovesiviemärilinjat on purettu (maanpäälliset osat) ja tulpattu. Kahden lohkon läpiviennit on tiivistetty), VSS paine- ja tiiveyskoe, padotusventtiilin uusinta. 2015-2016 Maaperätutkimus, soveltuvuuden selvittäminen maalämpöhanketta varten. 2015 Huoltorakennuksen ja väestönsuojan ulko-ovien uusiminen, Lukitusmuutos Sento-avaimelle, Sokkelin huoltomaalaus, 4 x paineenalennusventtiili käyttövesiputkistoon, Taloyhtiölaajakaista ja satelliittivastaanotosta luopuminen, Katon pinnoitus ja kattoturvatuotteiden asennus. 2014-2015 Sisäänkäyntien peruskorjaus, mm. ulko-ovien uusiminen. 2014 D-talon alapohjan saneeraus 2013 IV-kanaviston nuohous. 2012 Lämmitysverkoston tasapainotus, Traktorivajan katon uusiminen, D-talon alapohjan kulkuaukon korjaus ja osittainen salaojitus, Ikkunoiden huoltomaalaus, Parkkipaikkojen ja pihakäytävien kunnostus. 2011 Traktorivajan oven uusiminen ja jätekatoksen rakentaminen, Saunan pesuhuoneen kunnostus. 2010 Olohuoneiden ikkunoiden ja pihaovien uusiminen. 2008-2009 Vajojen ja aitojen uusiminen. 2006 E-talon salaoja. 2004 A-, B-, ja C-talojen salaojat. 2002 Talojen päätykolmioiden uusiminen. 2001 C-talon alapohjien tuuletusputket. 1998-1999 Kaukolämpölaitteet, lämmitysverkon tasapainotus. 1994-1995 Talojen välisten käyttövesi- ja lämmitysputkien uusiminen. 1990 Julkisivujen peruskorjaus. 1982 Vesikaton muutos tasakatosta harjakatoksi.. Asunnon remontit: Asuntoon on lisätty sauna ja käyttöullakko on otettu käyttöön. Kts. Yj § 15.

    Suunnitellut korjaukset

    Linjasaneeraus - Saunaosaston ja pesutuvan peruskorjaus - Huoneistojen märkätilat - Kaukolämpölaitteiden uusiminen sekä säätö- ja sulkuventtiilien uusiminen tarvittaessa - Öljysäiliön poistaminen Ylimääräinen yhtiökokous 29.9.2023: - Päätettiin siirtyä linjasaneerauksen toteutusvaiheeseen ja myönnettiin hallitukselle valtuudet valita urakoitsija linjasaneerausurakan toteutukseen. - Päätettiin toteuttaa sähkötyöt laajasti (Ryhmäkeskusten syöttökaapelit sekä antenni- ja dataverkkojen runkokaapeloinnit uusitaan. Sähköjohdot sijoitetaan pääosin tuuletettuun alapohjaan.) - Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet ottaa laina linjasaneerausurakan rahoittamiseksi enintään 6 400 000,00 euroa lainaa 25 vuodeksi. Asunnon saneeraus arvioitu alkavan 26.8.2024 ja valmistuminen arviolta 31.10.2024. Koko yhtiön urakka arvioitu valmistuvan 2.1.2025.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. 2023-2028: Piha: Ajoväylät, parkkipaikat pihakäytävät, vuosikorjaukset, lanaus levennykset ja rajaukset tarvittaessa Kasvillisuus; toteutetaan asteittain laadittua piha- ja kasvillisuus suunnitelmaa Tenniskenttä; kaavamuutoshakemus tontin lohkomista varten Traktorivaja; kunnostus tai purkaminen Jäteastiat; huoltosopimus , paloturvallisuuden selvittäminen Autokatokset; Autokatostoimikunnan vastuulla Portit ja aidat; uusiminen ja huoltomaalaus Sadevesijärjestelmä; kattovesien ohjauksen parantaminen etupihoilla Ilmanvaihto; nuohous Sähkö- ja tietojärjestelmä; päivitykset linjasaneerauksen yhteydessä. Sähköautojen latausmahdollisuuksien selvitys ja jatkotoimenpiteet. VSS; kunnon seuranta / tutkimukset tarvittaessa. Vedenpoiston parannukset ja IV-koneiden uusinta Julkisivut; kunnostus kuntotutkimuksen perusteella Ikkunat ja ovet; Yläkerran ja keittiön ikkunoiden uusiminen Katto; Vesikaton uusinta, lämmöneristyksen parantaminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    28 879 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Market Ravioli n. 550 m, S-Market Lähderanta n. 1,8 km. Koulut: Auroran koulu n, 350 m, Järvenperän koulu 1,2 km. Päiväkoti: Lippajärven päiväkoti n. 250 m, Fågelsångens daghem n. 900 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 200 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!