Ahotie 11 A, Palosaari, Tornio

Velaton myyntihinta 124 500 € Myyntihinta: 120 147 €
Käyttöönottovuosi 1976
Pinta-ala
102 m2
4h, k, s

Tervetuloa tutustumaan tähän kodikkaaseen perheasuntoon! Kolmen makuuhuoneen kodissa on tilaa isommallekin perheelle. Muutama vuosi sitten kattavasti remontoitu huoneisto on muuttovalmis.

Hiljattain asennettu ilmalämpöpumppu tuo mukavasti viilennystä kesähelteillä tähän kaukolämmössä olevaan asuntoon. Kodin lasitettu terassi on erinomainen paikka rentoutumiseen sekä ajanviettoon ystävien ja perheen kanssa. Säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta ja ulkovarastosta.

Asunto sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on hyvät palvelut lapsiperheille. Lähellä on kouluja, päiväkoteja ja leikkipuistoja. Lähin ruokakauppa löytyy vain 600 metrin kävelymatkan päästä ja keskustan monipuolisiin palveluihin on matkaa vain 2,5 kilometriä.

Tämä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa väljää asumista hyvältä paikalta, lähellä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja peruspalveluita!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573810
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Ahotie 11 A, 95420 TORNIO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s
    Asuinpinta-ala
    102 m2
    Kokonaispinta-ala
    102 m2
    Käyttöönottovuosi
    1976
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    120 147,19 €
    Velaton hinta
    124 500,00 €
    Lainaosuus
    4 352,81 €
    Neliöhinta
    1 220,59 €
    Hoitovastike
    367,20 €/kk
    Rahoitusvastike
    50,18 €/kk
    Yhtiövastike yht
    417,38 €/kk

    Autopaikka 10,00 €/kk. Sähkömaksu 0,20 €/kWh. Kylmä vesi 5,00 €/m³ ja lämmin vesi 8,27 €/m³. Taloyhtiö laskuttaa huoneistojen taloussähkön sekä vesikulutuksen asukkailta huoneistokohtaisten alamittareiden mukaan neljä kertaa vuodessa. Sähköstä ja vedestä perittävät korvaukset määräytyvät As Oy Ahotie 11:n vuosittaisen vahvistetun talousarvion sekä laskuttajan hinnaston mukaan. Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuone ja sauna.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: maali, vinyylikorkki. Olohuone: maali, vinyylikorkki. Makuuhuone 1: maali/tapetti, vinyylikorkki. Makuuhuone 2: maali/tapetti, vinyylikorkki. Makuuhuone 3: maali/tapetti, vinyylikorkki. Sauna: paneeli, laatta. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: maali, vinyylikorkki. Wc: tapetti, muovimatto.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Ahotie 11
    Isännöitsijä
    Tornion Kiinteistökolmio Oy / Leila Orre, p. 040 834 0839, leila.orre@tkkoy.fi
    Asuinhuoneistoja
    19
    Taloyhtiössä on
    Keskusantenni

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Tiili.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Tasakatto harjakatoksi, painovoimainen ilmastointi muutettu koneelliseksi, ulko-ovet ja lukitus uusittu 1995. Parvekeovet uusittu 1997. Käyttövesi- ja lämpöjohtoverkoston uusinta 1998. Varastokopit uusittu 1999. Vuokratontti ostettu omaksi 2000. Ilmastointilaitteiden puhdistus ja antennin digivalmius 2005. Kaukolämpöön liittyminen 2007. Piha-alueen asfaltoinnin poisto, pihateiden ja parkkialueen maaston vaihdot, autolämmitystolppien, -koteloinnin ja -kaapeloinnin uusinta sekä Molok-jäteastiat 2008. C-talon maaston kallistusten ja salaojituksen korjaus 2011. Muiden talojen paitsi C-talo (joka on jo tehty) piharakenteiden korjaus käsittäen pääpiirteittäin salaojien ja sadevesiviemäröintien uusimisen, pihan tasauksen rakennekerroksineen ja kylmien varastojen routasuojauksen 2012. Väliaidat uusittu 2012. Uusi antennivastaanotto ja vahvistinkeskus rakennettu kaapelimodulaattorin rinnalle 2013. Huoneistojen viallisten ikkunoiden uusinta 2017. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2017. Kaikkien huoneistojen ulkoseinien ja alapohjan liittymän korjaus ja tiivistäminen 2019.. Asunnon remontit: 2022 uusittu jääkaappipakastin. Uusittu wc-istuin sekä allas ja allaskaappi kylpyhuoneeseen. Uusittu ja laajennettu etupihan laatoitus. Asennettu ilmalämpöpumppu. 2020 uusittu lattia- ja seinäpinnat (kylpyhuonetta ja wc:tä lukuun ottamatta). Uusittu kiuas ja sauna (lattialaatoitusta lukuun ottamatta). Uusittu keittiön työtasot, tiskiallas ja astianpesukone. Uusittu säleverhot. Uusittu sähkökalusteet. Asennettu liukuovet eteisen kaapistoon. Taloyhtiön toimesta korjattu/oikaistu olohuoneen ikkuna.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: vesikatteen uusiminen, pesuhuone- ja muiden märkätilaremonttien yhteydessä rakenne- ja vesieristystyöt tehtävä rak.määräysten mukaan taloyhtiön valvonnassa, palovaroittimien uusiminen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    13 999,7 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tornion kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Market Pudas n. 600 m, uimahalli n. 1 km, jäähalli n. 1,2 km, keskustan palvelut n. 2,5 km. Koulut: Putaan koulu ja Hannulan koulu n. 1 km. Päiväkoti: Putaan vuoropäiväkoti n. 550 m ja Kallioputaan päiväkoti n. 1,1 km. Aarnintien leikkipuisto ja Viidakon Ykän puisto n. 500 m. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne n. 200 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tornio OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Hallituskatu 14, TORNIO

    010 257 6807 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!