Hakatie 23 A, Sääksjärvi, Lempäälä

Velaton myyntihinta 428 000 € Myyntihinta: 428 000 €
Käyttöönottovuosi 1991
Pinta-ala
208 m2
5h, k, s, khh, 3 x wc, 2 x vh, et

OP Koti tuntee Lempäälän!

Sipilän viihtyisältä asuinalueelta on tullut myyntiin moniin asuntounelmiin soveltuva omakotitalo. Tässä isommallekin perheelle sopivassa talossa on huimat 208 asuinneliötä. Kotiin sisään astuessa huokuu valoisa ja avara tunnelma. Tilavassa olohuoneessa mahtuu viettämään aikaa koko perheen kesken, ja siellä on lisäksi oma paikkansa ruokailuryhmälle. Olohuoneesta on käynti lännensuuntaiselle takapihalle, jossa on reilusti tilaa peleille ja leikeille. Vaaleansävyinen keittiö on remontoitu laatua vaalien vuonna 2013. Keittiö on suunniteltu toimivaksi, ja siellä on hyvin lasku- ja säilytystilaa.

Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneeseen, joka helpottaa arjen pyykkihuoltoa huimasti. Kodin pesu- ja saunatiloja on remontoitu vuonna 2022, oman saunan hempeissä löylyissä on ihana rentoutua päivän päätteeksi. Lisäksi koti kätkee sisäänsä kolme makuuhuonetta, takkahuoneen, kolme erillistä wc-tilaa ja kaksi vaatehuonetta. Ehdoton bonus on kahden auton autotalli, joka toimii hyvin niin säilytystilana kuin esimerkiksi harrastekäytössäkin. Autotalliin on käynti sisäkautta, joka on ehdotonta arjen luksusta. Koti sijaitsee 1529m2 omalla tontilla. Koti lämpiää sähkölämmityksellä, ja sen lisäksi kodista löytyy kaksi ilmalämpöpumppua ja varaava takka. Ilmanvaihto on toteutettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla.

Sääksjärvi pilkottaa tontin reunalta ja uimaan pääsee noin 600m päästä. Sääksjärven palvelut ovat lyhyehkön matkan päässä - uusi päiväkoti, yhdistetty ala- ja yläkoulu sekä urheilukenttä ovat kaikki lähistöllä. Alueella on mahtavat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Tampereen keskustaan hurauttaa noin vartissa.

Olisiko tässä unelmiesi koti?

Yhteydenotot ja lisätiedot: Mette Perälä, p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573768
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Hakatie 23 A, 33880 LEMPÄÄLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, s, khh, 3 x wc, 2 x vh, et
    Asuinpinta-ala
    208 m2
    Asuintiloihin on laskettu viisi huonetta, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, kolme wc-tilaa, tuulikaappi, märkäeteinen ja kaksi vaatehuonetta.
    Kokonaispinta-ala
    262 m2
    Käyttöönottovuosi
    1991
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    428 000,00 €
    Kiinteistövero
    n. 730,09€/v

    Sähkö: noin 300€/kk 22000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 80€/kk (4hlö). Puhtaanapito: 25€/kk. Kiinteistövero: n. 730,09€/v. . Sähkön vuosikäyttöarvio on 22 000 kWh. Euromääräisesti tämä on myyjän tämänhetkisen sähkösopimuksen perusteella noin 1800€/vuosi. Tähän lisätään sähkön siirtomaksut. Myyjällä on kiinteä 0,0799 sähkösopimus. Kokonaisuudessaan sähkön kustannusarvio on 3600€/v, eli 300€/kk. Huoneistossa asuu neljä henkilöä. Sähkönkulutus on riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta, keskilämpötilasta, sisälämpötilasta, huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärästä, kulutustottumuksista ym. seikoista.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä on kaksi jääkaappia, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaali on laminaatti.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on sauna sähkökiukaalla, suihku, kääntyvät suihkuseinät, allaskaappi, lattialämmitys, peili ja kaapistot. Talossa on kolme erillistä wc-tilaa, kahdessa on peili ja allaskaappi, yhdessä wc:ssä on peilikaappi ja allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä ja kaapistoja.

    Materiaalit

    Keittiössä on laattalattia ja seinät tapetoitu/maalattu. Olohuoneessa ja kolmessa makuuhuoneessa on parkettilattia ja seinät tapetoitu/maalattu. Takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen lattia on laatoitettu ja seinät maalattu. Kylpyhuone ja kaikki we-tilat on laatoitettu. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu. Toisen vaatehuoneen lattia on parkettia, toisessa lattia on laatoitettu. Molempien vaatehuoneiden seinät on tapetoitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. 2 x ilmalämpöpumppu, varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Kattolämmitys. Kattolämmitys, pl laatoitetut osiot, joissa on lattialämmitys. Varastossa on sähköpatterit.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 180 kEhE/m2vuosi. Energiatodistus on voimassa 22.4.2034 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    2010 Avoterassi on muutettu autotallin yhteydessä olevaksi varastohuoneeksi 2010 Autotallin nosto-ovet asennettu 2013 Välipohja on lisäeristetty ekovillalla 2013 Keittiö remontoitu 2014 Katto uusittu Keittiö on remontoitu vuonna 2018 Eteisen ja tuulikaapin pintoja uusittu (pl. lattia, joka on alkuperäinen) 2022 Kylpyhuonetta, saunaa ja kodinhoitohuonetta remontoitu (pl. pesuhuoneen seinät). WC-tiloja on uudistettu (laatoitus alkuperäinen) 2023 Parketti on hiottu 2023-2024 Seinäpintoja on uusittu/maalattu kuivien tilojen osalta Kuntotarkastuksen huomioiden perusteella on tehty seuraavat korjaukset: Keittiön/makuuhuoneen yläpuolella olevan kattojiirin pellitys on korjattu. Varaajan ylivuotoputki on jatkettu lattiakaivolle. Keittiöön on asennettu vuotohälyttimet astianpesukoneen ja jääkaapin alle sekä allaskaappiin. Vesimittarin yhteydessä olevasta painemittarista vuotavat pisarat on ohjattu suoraan lattiakaivoon. Sadevesien ohjausta on parannettu. Viemärin tuuletusputki on lämmöneristetty yläpohjatilassa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 529 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 7.9.1989. Naapurikiinteistölle on rakenteilla talo. Lempäälän kunta
    Rakennusoikeus
    350 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Käytetty rakennusoikeus on arvioitu saatujen asiakirjojen perusteella.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alueella on kattavat palvelut. Lähin ruokakauppa on Sääksjärven S-Market noin 1,5km päässä. Lähimmälle bussipysäkille on noin kilometrin matka. Sääksjärven koululle matkaa kertyy noin 1,2km ja perheen pienimmille alueella on useampia päiväkoteja muutaman kilometrin säteellä. Terveysasema on Kuljussa. Sääksjärven uimarannalle on noin 600m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!