Arvi Kariston katu 1 B, Keskusta, Hämeenlinna

Velaton myyntihinta 79 000 € Myyntihinta: 79 000 €
Käyttöönottovuosi 1980
Pinta-ala
49 m2
2h, kk, p

Kolmannen kerroksen vuokrattu kaksio hissitalosta. Loistava pohjaratkaisu ja valoisuus tuo tilan tuntua. Erinomainen sijainti, lasitettu parveke sisäpihan puolelle. Taloyhtiössä tehty isoja remontteja, ja nyt yhtiö tehnyt päätöksen linjasaneerauksen toteuttamisesta. Ota yhteyttä ja tule katsomaan ja ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573409
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Arvi Kariston katu 1 B, 13100 HÄMEENLINNA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, kk, p
    Asuinpinta-ala
    49 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 49
    Kokonaispinta-ala
    49 m2
    Käyttöönottovuosi
    1980
    Kerros
    3/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    79 000,00 €
    Neliöhinta
    1 612,24 €
    Hoitovastike
    166,60 €/kk
    Yhtiövastike yht
    166,60 €/kk
    Vesimaksu
    23,00 €/hlö/kk

    Autohallivuokra 30€/kk, autopaikkavuokra talon alla 15€/kk, autopaikkavuokra kannella 20€/kk Kylmälaitevuokra 30€/v/laite, sähkömaksukylmälaite 36€/v/laite Hallituksella valtuus enintään kahden kk:n ylimääräisen vastikkeen perimiselle taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Valtuus voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilit, pesukoneliitäntä.

    Säilytystilat

    Kellari, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: muovimatto, seinät tapetoitu. Olohuone: lattiassa parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: lattiassa parketti, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: lattiassa ja seinässä laattaa.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As Oy Hämeenlinnan Hopearanta
    Isännöitsijä
    Isännöinti Eliel, Marko Hellevaara p. 0201227900
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    47
    Autopaikat
    28 kpl, 6 kpl, 14 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, mankeli, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2013

    Tehdyt korjaukset

    1997 julkisivuelementtien saumaus 2001 lukkojen sarjoitus 2001 parvekeremontti 2004 vesikatto 2006 kaukolämmön alajakokeskus, termostaatit ja linjasäädöt 2007 ilmanvaihto 2008 lämmitysjärjestelmän tasapainotus 2009 hissien uusinta 2009 myrskypeltien asentaminen 2009 porrashuoneiden ja yleisten tilojen maalaus 2011 autohallin ovien automatisointi 2012 IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2012 ikkunoiden ja parvekeovien uusinta 2014 ylätason porraslaattojen uusinta 2015 invaluiskien uusinta ja uusien pyöräkoukkujen asentaminen pyöräsuojiin 2016-2017 pihakansiremontti sekä autohallin valaistusten ja lämmitystolppien uusiminen. Pihakannelle 6 autopaikkaa lämmitystolpin ja pihakannen päällysrakenteet, istutukset sekä nurmikko (yhdessä Hopeakulman ja virastotalon kanssa) 2018 kävelysiltojen pinnoitus, U-kerroksen seinien pylväiden maalaus sekä vesikaton tarkastus ja korjaukset 2019 julkisivujen saumaus sekä pesutilojen tarkastus 2020 lukitus järjestelmän uusinta (iLOQ) 2020 ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö 2021 autohallin porttien uusinta 2022 talotekniikkahankkeen hankesuunnitelma. Asunnon remontit: Keittiön liesituuletin ja välitilan valaisin uusittu. WC:n allaskaappi ja kattovalaisin uusittu. Osakkaan muutostyöilmoitus 3/2021.

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräinen yhtiökokous 29.2.2024 teki päätöksen, jonka mukaan taloyhtiössä toteutetaan talotekniikkasaneeraus. Hankkeen sisältö pääosin: Käyttövesiputken uusitaan kokonaisuudessaan. Asunnoissa eteistiloihin asennetaan alakatto tai kotelo ja kylpyhuoneisiin asennetaan alakatto. Uusitaan vesikalusteet eli kylpyhuoneen, keittiön ja erillisen vessan hanat ja wc-istuin uusitaan, pois lukien yhtiön perustasoiset lähivuosina uusimat kalusteet. Kylpyhuoneiden käyttövesipatterit uusitaan pyyhekuivaimeksi. Lisäksi asunnot varustetaan huoneistokohtaisin vesimitarein ja verkkovirtaliitäntäisin palovaroittimin. Asuntoihin tuodaan antenni- ja dataverkkokaapelointi ja asuntoihin asennetaan uusi ryhmäkeskus it-koteloin. Rakennuksen vesikatto saneerataan ja poistoilmapuhallin uusitaan. Porrashuoneet varustetaan sähköisillä savunpoistoluukuilla. Porrashuoneiden ja sisääntulojen valaistukset uusitaan. Rakennuksen alla oleville autopaikoille rakennetaan lämmitys/hidaslatauspaikat (3,7 kW) sekä kaapelointi 11 kW latausaseman asentamiselle. Työ käynnistyy maaliskuussa 2024 ja valmistuu kokonaisuudessaan tammikuun loppuun mennessä 2025. Tämän lisäksi yhtiökokous päätti toteuttaa porrashuoneiden uloskäyntien esteettömyyskorjaukset, mm. ulko-ovien automatisoinnit ja kynnysten madaltamisen edellyttämät saneeraukset, mikäli näihin kustannus on enintään 70.000 euroa ja johon saadaan ARAn korjausavustusta 35 %. Päätetyn kokonaisuuden kustannus on noin 1.113.000 euroa, jossa on huomioitu varaus mahdollisille lisätöille sekä valvonnan ja hallinnon kustannukset. Työ rahoitetaan työn aikana taloyhtiön hoitolainalla, jota osakas ei vielä tässä vaiheessa voi maksaa pois. Remontin valmistuttua hoitolaina muutetaan huoneistokohtaiseksi lainaosuudeksi, jolloin lainaosuus on myös maksettavissa pois. Tämä tapahtuu arviolta keväällä 2025. Yhtiöjärjestyksen mukaan hankekustannus jakautuu osakkaille osakelukumäärän mukaisesti. Osakkeiden kokonaismäärä on 10.000, joten hankeosuus tulisi kustannusarvion mukaan olemaan noin 111 €/osake. Jos lainaosuutta ei tuolloin maksa kerralla pois, voi maksamisen hoitaa pääomavastikkeella, jonka suuruus on arviolta noin 95 senttiä/osake/kuukausi. Lainaosuuden ja pääomavastikkeen suuruus määräytyy lopullisten toteutuneiden kustannusten mukaan. Laina-aika on noin 20 vuotta.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve 2023-2027: Talotekniikkahankkeen suunnittelu ja kilpailutus, talotekniikkahankkeen toteutus, vesikattosaneeraus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 153 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Hämeenlinnan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hallituskadulla K-Market n. 300 metriä. Liikenneyhteydet: Rautatieasema 850 metriä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Hämeenlinna OP Koti Häme Oy LKV

    Raatihuoneenkatu 21-23, HÄMEENLINNA

    010 254 9007 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!