Pähkinämäenkatu 6 C, Peltolammi, Tampere

Velaton myyntihinta 98 000 € Myyntihinta: 98 000 €
Käyttöönottovuosi 1969
Pinta-ala
48,5 m2
2h, k, kph/wc, parveke

Muuttovalmis koti rauhallisin metsämaisemin!

Tämä hyvien kulkuyhteyksien ja päivittäispalveluiden vierellä sijaitseva kodikas kaksio etsii uutta asukasta. Kodin ikkunat ja parveke ovat itään päin, kohti rauhoittavan vehreää metsänäkymää. Keittiö on uudistettu vuonna 2014 ja kylpyhuone vuotta myöhemmin yhtiössä tehdyn putkiremontin yhteydessä. Reilun kokoisessa olohuoneessa on alkovityyppinen syvennys. Tämä tilaratkaisu mahdollistaa olohuoneen monipuolisen käytön oleskelun lisäksi työtilana tai vaikka lisämakuuhuoneena. Kookkaassa makuuhuoneessa on mukavasti kaappitilaa ja lisää säilytystilaa löytyy huoneiston lämpimästä häkkivarastosta.

Asunto Oy Pähkinäahde on vuonna 1969 valmistunut, esimerkillisesti hoidettu 54 huoneiston taloyhtiö. Lähivuosina tehtyjä suuria remontteja ovat muun muassa julkisivu- ja parvekeremontti, perinteinen putkiremontti, pihojen kunnostustoimet sekä ikkunoiden, parvekkeenovien ja lukostojen uusinta. Yhtiön saunatila on remontoitu viihtyisäksi putkiremontin yhteydessä. Kuvia saunatilasta on kuvasarjamme viimeisimpänä. Yhtiön sijainti päättyvän kadun varrella on rauhallinen, mutta palveluiden lähellä. Esimerkiksi ruokakaupat, apteekki, kioski, koulu, päiväkoti, kirjasto, pizzeria ja pub palvelevat kaikki kävelymatkan päässä. Upeat ulkoilumaastot lähtevät heti kodin ovelta ja lenkkeillä voi myös Peltolammin järven ympäri. Peltolammin rannalla on uimalaiturin lisäksi kuntoilulaitteita ja kesäkioski sekä talviuimareille oma pukeutumistila. Viherpeukaloille on vuokrattavia puutarhapalstoja noin 300 metrin päässä tästä kodista. Yhteys moottoritielle on nopea niin omalla autolla kuin bussillakin matkustettaessa ja TKL:n suorat bussiyhteydet keskustaan, Pirkkalaan, Lempäälään sekä Hervantaan ovat kattavat varhaisesta aamusta yöhön saakka.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja ihastumaan! Tässä kodissa on kaikki mitä tarvitaan, asuit sitten yksin, kaksin, tai harkitsit asuntoa sijoitusmielessä. Kysy lisää / sovi yksityisesittely joustavasti: Pauliina Paananen 050 3896826 pauliina.paananen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573275
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Pähkinämäenkatu 6 C, 33840 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, kph/wc, parveke
    Asuinpinta-ala
    48,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    48,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1969
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/4
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    98 000,00 €
    Neliöhinta
    2 020,62 €
    Hoitovastike
    199,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    199,80 €/kk
    Vesimaksu
    13,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 13,00 €/hlö/kk, autopaikka 12,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 13,00 €/kk. Huoneiston hoitovastike perustuu osakelukumäärään. Mikäli huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, olisi rahoitusvastikkeen perusteena osakelukumäärä. Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus mittarin mukaan. 13€/kk tietoliikenneyhteysmaksussa on Elisan taloyhtiölaajakaista, jonka perusnopeus on 10 Mbit/s. 100 Mbit/s maksaa 9,79 €/kk, 300 Mbit/s 29,99 €/kk, 600 Mbit/s 36,99 €/kk ja 1000 Mbit/s 44,99 €/kk. Kahteen hitaimpaan nopeuteen tarvitaan VDSL2-modeemi (esim. Zyxel DX3300-T0) ja muihin nopeuksiin 5G-reititin (esim. ZTE MC888 Pro). Pistokepaikka autolle 12€/kk, autotalli 33,80€/kk (huom jonotus), sauna 11,50€/kk/vuoro.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja lämmin pyyhekuivain (kaukolämmössä).

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja eteisessä on lattiassa laminaatti ja seinät on maalattu. Kylpyhuone on kaakeloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Pähkinäahde
    Isännöitsijä
    Lännen Isännöintipalvelu Oy, Sakari Sillanpää/ 03 3142 3400
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    54
    Autopaikat
    32 kpl, 16 kpl, 19 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, yhtiön pihalla mm. grillikatos

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa. Kumibitumikate.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    ET-luku: 240 (kWh/m2/v). Energiatodistus on voimassa 20.2.2025 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    1996: huopakatot uusittu, 2005: lämmönjakokeskuksen tekniikka uusittu, 2009: julkisivujen sekä parvekkeiden peruskorjaus, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, iv-kanavien puhdistus, 2012: lisälämmöneristyksen asentaminen yläpohjaan, putkiremontin hankesuunnittelu ja arkkitehtisuunnittelu, 2013: putkiremontn tekninen suunnittelu, 2014-2015: putkiremontti; tontti-, käyttövesijohdot ja viemärit uusittu vanhoihin nousuhormeihin, kaikki märkätilat sähköineen uusittu, iv-koneiden ja iv-kanavien puhdistus sekä säätö, yhtiön saunatilat, siivouskomerot, wc sekä pyykinkuivaushuoneet uusittu laitteineen, huoneistojen lukkojen uusinta, lukostosarjoitus Abloy Sento -avaimelle, porrashuoneiden ulko-ovien uusinta, sähköiset Abloy Optima -lukot, 2016: vesikatteen kuntokartoitus, 2017: pihankunnostusta. 2018: vesikatteen havaittujen puutteiden korjauksia (läpiviennit ja kermikiinnitykset). 2018: grillikatoksen maalaus ja ympäristön istutukset. 2019 autotalliovie kuntokartoitus ja toimenpideselvitys. 2020 autotallien kynnyskorjaukset 19 tallia. 2021 D-portaikon ulko-oven lipan kunnostus.. Asunnon remontit: 2014 remontoitu huoneiston keittiö

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Selvitys 5-vuoden kunnossapitotarpeesta: piha-alueiden pienkunnostuksia vuosittain, asfaltoitujen piha-alueiden kunnostus ja ja ulkoalueiden sähköistysten peruskorjaus, syväjätekeräys. Vesikatteen ja kattovarusteiden uusinta (turvavarusteet, kourut ym.). Jätekatoksen maalaus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    8 235 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Tampereen kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 17.12.2028
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-Market 0,6 km, Lidl 900m, Ikea 1,6 km, kirjasto 0,3 km, apteekki 0,6 km, Biltema 1,2 km, K-rauta 2,2 km ja Koivistonkylän Prisma 2,6 km, kirjasto 400m. Koulut: Peltolammin koulu 400m, ilman suojatien ylitystä. Päiväkoti: Peltolammin päiväkoti 600m. Pururadat, ulkoilumaastot ja uimaranta lähellä. Uimarannalla on laituri sekä myös talviuimareille oma pukeutumistila. Liikenneyhteydet: TKL:n kattava bussiliikennöinti, moottoritieliittymät lähellä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!