Veturikatu 12 A, Pohjola, Turku

Velaton myyntihinta 238 100 € Myyntihinta: 83 335 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
36,5 m2
2 h, kt, parveke

Koti korttelin uusimmasta talosta!

OP Koti tuntee Logomon seudun. Joulukuussa 2023 valmistuneissa Fabriikin Friidan kodeissa nautitaan kulttuuritarjonnan läheisyydestä ja uuden yhtiön huolettomuudesta. Täältä on ratapihan yli kulkevan Logomon sillan ansiosta keskustan palveluiden ääreen alle kilometrin matka.

Tämän kuusikerroksisen talon valoisissa ja materiaaleiltaan ajattomissa huoneistoissa olohuone ja avokeittiö muodostavat avaran oleskelutilan, joka valtaosassa asuntoja jatkuu tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Asuinhuoneiden lattialämmitys vapauttaa seinät sisustamiseen. Osassa koteja on arjen luksuksena ikioma sauna! Kuusikerroksisessa yhtiössä on muuntuvia ja toimivia kerrostaloasuntoja yksiöistä ja kaksioista eri kokoisiin kolmioihin. Kysy mahdollisuutta ostaa oma autopaikka autohallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kodin asuinkerroksesta

Friidan sijainti Fabriikin sydämessä on erinomainen. Tämä talo on korttelin viimeinen, eli koko kortteli on viimeistelyä vaille valmis. Kerrostalo rajautuu eteläsivultaan Tenderipuistoon. Vehreässä puistossa on lasten leikkipaikka, tilat oleskeluun ja liikuntaan sekä picnic- ja pelialueet. Suojaisa yhtiön oma korttelipiha ovat katutasoa ylempänä. Logomon puoleisissa asunnoissa nautitaan iltapäivän auringosta. Pohjolan kaupunginosan palvelut sekä päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Päärautatieasema ja linja-autoasema ovat noin kilometrin päässä. Pyörällä pääsee liikkumaan nopeasti, esimerkiksi yliopistolle vain noin 10 minuutissa. Helsingin ja Tampereen moottoriteille on hyvät yhteydet ja autoille on tilaa kotikorttelin autohallissa.

Yhtiön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kuivaushuone, talovarasto, tekniset tilat, irtaimistovarasto ja väestönsuoja. Polkupyörien huolto- ja pesutilalla varustettu ulkoiluvälinevarasto ja jätehuone ovat autohallin välittömässä läheisyydessä. Elisan 25 megan laajakaistayhteys ja kaapeli-tv sisältyvät hoitovastikkeeseen. Vesikiertoinen lattialämmitys on nykyaikainen lämmönjakotapa ja huoneistokohtainen ilmanvaihto huolehtii raikkaasta sisäilmasta. Vastavalmistuneessa talossa asuminen huoletonta: vuositarkastukset ovat seuraava kunnossapitotyö.

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 30.4.2024 mennessä, maksaa YIT kumppanipankista ottamallesi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja välittäjältäsi.

Tervetuloa ihastumaan näihin kauniisiin koteihin, varaa oma esittelyaikasi!

Kohteen myyntitiimi sinua varten:

Jori Anttila LKV 040 5751050 Jukka Hairisto LKV 050 331 6181 Piia Lipponen LKV 045 344 6244 Lea Timonen LKV 050 5599012 Sanna Varjanne LKV, yhteyspäällikkö 040 756 9496

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@op.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Arviokäyntimme myyntiä varten on maksuton. Samalla kerromme lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta ja saat henkilökohtaisen välitystarjouksen.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572692
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Veturikatu 12 A, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2 h, kt, parveke
    Asuinpinta-ala
    36,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    36,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Kerros
    5/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parvekkeiden kaiteet ovat pääosin alumiini-runkoisia lasikaiteita. Parvekkeilla on parvekematto, kaksoispistorasia sekä tuuletustanko. Parvekkeet varustettu pääosin avattavilla parvekelaseilla. Parvekkeet ovat lasituksesta huolimatta vapaasti tuulettuvia, ulkoilman sää-olosuhteille alttiita tiloja.
    Ikkunat ja näköalat
    n. etelä-lounas
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    238 100,00 €

    Myyntihinta

    83 335,00 €

    Lainaosuus

    154 765,00 €

    Neliöhinta

    6 523,29 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 154 765,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Lisätietoa lainaosuudesta

    Yhtiölainan rahoituslaitos: Oma Säästöpankki (entinen Liedon Säästöpankki) Kokonaislaina-aika on rakennusaika ja noin 25 vuotta valmistumisesta. Yhtiölle ensimmäinen lyhennys noin 2,5 vuoden kuluttua valmistumispäivästä. Osakkaiden lyhennykset alkavat noin kahden vuoden kuluttua valmistumisesta. EB 12 kk (+ marginaali 1,25 %). Viitekoron arvo on aina vähintään 0 %. Koron tarkistus vuosittain 10.10. Kohde on yhtiölainoitettu: Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet 14.12.2023 - 01.01.2026

    Hoitovastike

    142,35 € /kk

    Rahoitusvastike

    711,92 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    854,27 € /kk

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    142,35 € /kk

    Rahoitusvastike

    997,64 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 139,99 € /kk

    Lisää tietoa vastikkeista

    Vastikkeet EB 12 kk (4,187 %, 9.10.2023) + marginaali 1,25 % + = kokonaiskorko 5,437 %. Viitekoron arvo on aina vähintään 0 % 3 kk:n pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiölainan lyhennysvapaan aikana pääomavastikevakuus sisältää yhtiölainan kolmen kuukauden korkokulut. Lainanlyhennysten alkamisen jälkeen pääomavastikevakuus korotetaan vastaamaan yhtiölainan kolmen kuukauden lyhennysosuutta ja korkokuluja. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu.

    Muut maksut

    Vesimaksu

    20,00 €/kk/henkilö

    Vesimaksu on ennakkomaksu, täsmäytetään käytön mukaisiin kulutustietoihin (asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus). Kukin osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan sähköntoimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Elisan kiinteistöliittymään sisältyy huoneistokohtainen 25-megainen Internet-liittymä ja kaapeli-TV, joka sisältyy vastikkeeseen. Asukas voi lisämaksusta tilata käyttöönsä laajakaistan lisänopeuksia tai muita Elisan lisäpalveluita.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, induktioliesitaso, monitoimiuuni kiertoilmalla, integroitu astianpesukone 45 cm (69 m2 asunnossa 60 cm), liesikupu (ulosvedettävä, led-valaistus, rasvasuodatin). Kalusteissa varaus mikroaaltouunille. 3 h huoneistoissa mikroaaltouuni vakiona. Välitilassa alumiinipintainen välitilalevy, työtasot laminaattia.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä (kääntyvä kirkas lasi), valaisinpeilikaappi, allaskaappi tai allaslaatikosto, pesukoneliitäntä (tilavaraus pesutornille) kiinteät valaisimet. Mahdollisessa saunassa sähkökiuas.

    Säilytystilat

    Irtaimistovarasto, varaston lukko yhteensopiva asunnon avaimen kanssa

    Materiaalit

    Asuintiloissa lattiat valkomattalakattua tammiparkettia, seinät maalattu. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus. Katto tervaleppäpaneelia. Mahdollisessa saunassa seinät ja katto tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää, saunassa kirkas täyslasiovi.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Fabriikin Friida
    Isännöitsijä
    Asuntopehtoori Isännöinti Oy. Isännöitsijänä toimii Sanna Pukkala p. 050 511 8897
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    45
    Liikehuoneistoja
    1
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    86 m2
    Autopaikat
    18 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, jätehuone, irtaimistovarastot
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Rakennuksen Tenderipuiston ja Konepajanaukion puoleinen julkisivu tehty pääosin betonielementtipintaisena, osittain paikalla muurattuna punatiilestä sekä osittain tiililaattaverhottuna. Pihakannen sekä Veturikadun puoleiset julkisivut pääosin paikalla muurattuna punatiilestä.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Ilmanvaihto asuntokohtaisilla, lämmön talteenotolla varustetuilla ilmanvaihtolaitteilla. Ilmavaihtolaite on asunnon pesuhuoneessa. Ilmanvaihdon säätö on liesikuvussa ja siinä on tehostusmahdollisuus. Rakennus liitetty alueen kaasutunnistusjärjestelmään.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 28.10.2031

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 079 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki, kaavoitusyksikkö

    Lisätiedot

    Uuden omistajan on itse rekisteröitävä omistuksensa huoneistotietojärjestelmään ja maksettava kulloinkin voimassa olevan maksuasetuksen mukainen rekisteröintimaksu.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!