Rantatie 404, Laitasaari, Muhos

Velaton myyntihinta 535 000 € Myyntihinta: 535 000 €
Käyttöönottovuosi 2003
Pinta-ala
180 m2
5h, k, s, kph, khh, 2x wc, vh, yläkerran aula

Tämä kaunis kivitalo tarjoaa ainutlaatuiset puitteet rauhalliseen ja luonnonläheiseen asumiseen Oulujoen varrella. Jo kodin eteinen luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman kauniilla tehosteseinällä sekä käytännöllisellä vaatesäilytystilalla. Asukkaat tuntevat olonsa tervetulleiksi heti sisään astuessaan. Upeasti uusittu keittiö on moderni ja hyvin varusteltu. Aamiaiskaappi, tummat kalusteet ja laadukkaat kodinkoneet luovat täydelliset puitteet ruoanvalmistukselle ja yhdessäololle. Olohuoneen korotettu huonekorkeus tuo erityistä tilan tunnetta tähän valoisaan kotiin. Kodissa on neljä makuuhuonetta, joista kaksi alakerrassa. Hyvän pohjaratkaisun ansiosta tilojen muuttaminen perhekoon ja tarpeiden mukaan on helppoa. Takapihalla sijaitsevat kesäkeittiö, isot terassit sekä nuotiogrilli tarjoavat loistavat mahdollisuudet ajanviettoon perheen sekä ystävien kanssa ympäri vuoden. Oman rantasaunan lämmössä arjen kiireet unohtuvat ja lisäksi voi nauttia virkistävistä uintihetkistä Oulujoen raikkaissa vesissä tai rentoutua puulämmitteisessä ulkoammeessa, Dropissa. Piha-alueelta löytyy runsaasti havupuita sekä kunttaa. Marjametsään ei ole pitkä matka, sillä mustikat ja puolukat löytyvät omalta pihalta. Rannanpuolen piha-alue koostuu hyvin hoidetusta nurmialueesta sekä pensaista. Tämä kaunis koti tarjoaa viihtyisän ja kodikkaan kokonaisuuden, jossa vietetään unohtumattomia hetkiä yhdessä perheen kanssa ja sopii erinomaisesti luonnonläheisyyttä sekä rauhallista asumista arvostavalle perheelle. Kodin sijainti on mitä parhain, mäntymetsän suojassa ja joen rannalla, sopivan ajomatkan päässä Oulusta. Laitasaaren koulu ja bussipysäkki ovat kävelymatkan päässä. Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä, niin sovitaan sinulle oma esittelyaika! Terhi Heikkilä terhi.h.heikkila@op.fi puh: 040 7208 223

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572227
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Rantatie 404, 91510 ROVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, s, kph, khh, 2x wc, vh, yläkerran aula
    Asuinpinta-ala
    180 m2
    Kokonaispinta-ala
    252 m2
    Käyttöönottovuosi
    2003
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    535 000,00 €
    Kiinteistövero
    703€/vuosi

    Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi integroitu, pakastekaappi integroitu, induktioliesi, liesituuletin (saarekkeessa ja aktiivihiilisuodatin), mikroaaltouuni integroitu.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, puukiuas (rantasaunassa), kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi (yläkerran kph), peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, puulämmitteinen Dropp ulkoallas.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, lämmin ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laattaa, seinät ja katto maalattu. Olohuone: Lattia Pergon laminaattia, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 1: Lattia Pergon laminaattia, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 2: Lattia Pergon laminaattia, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 3: Lattia Pergon laminaattia, seinät ja katto maalattu. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät ja katto maalattu. Sauna: lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laattaa, tehosteseinässä sormipaneelia, katto maalattu. Wc: Lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Kivi. Väliseinistä osa on puuta ja osa kiviharkkoa.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Katto on pesty ja tiilet tarkistettu kauttaaltaan 2021.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Olohuoneessa on varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto ja lämmön talteenotto.
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 250, viimeinen voimassaolopäivä 9.2.2034

    Tehdyt korjaukset

    Rantasauna ja puulämmitteiden ulkoallas Drop 2017. Kesäkeittiö maalaattu 2017. Takapihalle laitettu nurmikenttä ja kulkuterassit kesäkeittiölle ja saunalle 2018. Alakerran ja yläkerran lattiapinnat uusittu 2018. Keittiön kalusteet ja koneet uusittu 2019. (Astianpesukone on vuodelta 2017.) Puukatoslaavu ja kesäkeittiön terassin laajennus 2018. Laituri ja portaat laiturille 2020. Tiilikatto pesty 2021. Eteisen sormipaneelitehosteseinä 2022. Kodin pintoja on vuosien varrella huollettu ja päivitetty mm. maalaamalla.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 412 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, Rakennuslupa 2002. Alueella yleiskaava. Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla 10% rakennuspaikan pinta-alasta. (Muhoksen Kunnan rakennusjärjestys). Lisätietoa Muhoksen kunta. Muhoksen kunta.

    Rantaoikeudet

    Ranta
    Oma ranta
    Rannan pituus
    noin 50 m
    Rannan suunta
    Oulujoen eteläpuoleinen ranta. Suunta kaakko-luode.
    Vesistön tyyppi
    Joki
    Vesistö
    Oulujoki

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Muhoksen keskustan palvelut n. 10 km, Oulun keskustan palvelut n. 24 km. Koulut: Laitasaaren koulu n. 450 m , Muhoksen yläkoulu n. 10,5 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Laitasaaren koulu P ja E n. 450 m.

    Ajo-ohjeet

    Oulusta Muhokselle (tie 22) n. 24 km. Viskaalin ohi ja Laitasaaren koulun kohdalla kääntyy tie vasempaan Hotintille. Käänny heti vasemmalle, Rantatielle. Aja n. 300 m ja ennen pyörätietä kääntyy tie oikealle ja aja tien päähän. Olet perillä.

    Lisätiedot

    Oulujokivarressa oleva omakotitalo, jossa erillinen autotalli, rantasauna, laituri, puulämmitteinen Drop ulkoallas, kesäkeittiö ja nuotiopaikka. Nämä yhdessä muodostavat kauniin, huolitellun ja viihtyisän kokonaisuuden. Piha-alue on mäntymetsämäistä ja rannan puolella on huoliteltua nurmi-aluetta. Rantaviivaa n. 50m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Isokatu 14, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!