Ultramariinikuja 5 C, Kuninkaantammi, Helsinki

Velaton myyntihinta 285 600 € Myyntihinta: 114 152 €
Käyttöönottovuosi 2025
Pinta-ala
64 m2
3h + kt

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA - ASUNTO OY HELSINGIN ULTRAMARIINI!

TARTU TILAISUUTEEN JA TUNTUVAAN ETUUN HETI!

Pohjola Rakennus Oy Suomi tarjoaa ennakkovaraajan etuna asuntotyyppikohtaisen alennuksen myyntihinnasta, mikäli varaus johtaa myöhemmin kauppaan 5 kuukauden sisällä sitovan myynnin aloituksesta.

1h - 10 000 euroa 2h - 20 000 euroa 3h - 30 000 euroa 4h - 40 000 euroa

Varauksen voi nyt myös tehdä suullisesti ilman sitoumusta, eikä varaussopimuksia tai -maksuja tarvitse maksaa! Edut ovat voimassa uusiin varauksiin 31.5.2024 saakka.

ULTRAMARIININ MUOTOKIELI JA SISUSTUS

Asunto Oy Helsingin Ultramariini tarjoaa ainutlaatuisen, käytännöllisen ja modernin kodin keskellä vehreintä Helsinkiä niin perheille kuin ensiasunnon ostajalle. Koteja löytyy 38 kappaletta yksiöistä neliöihin ja jopa kaksikerroksisiin koteihin. Kortteli muodostuu matalista 3-4-kerroksisista taloista, joiden muotokieli miellyttää silmää.

Ultramariinin kodeissa nautitaan elämästä laadukkaiden ja käytännöllisten materiaalivalintojen ja kalusteiden keskellä. Materiaali- ja kalustetoimittajat ovat luotettavia ja pääosin kotimaisia.

OMA SADEPUUTARHA , PUISTOMAINEN PIHA JA VIHERKATTOJA

Alueen rakentamisessa on huomioitu sekä asukkaiden viihtyvyys että ympäristön kestävyys erilaisten luovien ja ekologisten ratkaisujen avulla. Ultramariinin puoliavoin korttelirakenne mahdollistaa talojen sisäpihalle kätkeytyvät kauniit ja valoisat puisto- ja oleskelualueet, jotka maalaavat viherkattojen ohella aluetta vehreäksi ja kutsuvat aurinkoisena päivänä viettämään aikaa myös pihalle. Viihtyisälle pihalle rakennettu sadepuutarha huolehtii talojen viherkattojen ohella sadevesien päätymisestä hyötykäyttöön rankempienkin syyssateiden aikana. Ultramariinin aurinkopaneelien tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähköön.

ARJEN HELPPOUTTA JA LAATUAJANVIETETTÄ OMASSA YHTIÖSSÄ

Talojen alakerroksista löytyvä monitoimitila tarjoaa Ultramariinin asukkaille mahdollisuuden järjestää juhlia tai kokouksia. Iltaisin voi rentoutua taloyhtiön saunassa ja viettää aikaa kaikkien asukkaiden käytössä olevassa asukasolohuoneessa. Pesulahuone ja kuivaushuone helpottavat arkea. Osa taloyhtiön yhteisistä tiloista valmistuu naapuriyhtiöön ja 2. rakennusvaiheen valmistuttua.

AUTOYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA JALANKULKUKAUPUNGINOSASSA

Kellarikerrokseen rakennettu autohalli kätkee sisäänsä suurimman osan talojen autoista, jotta asuinalueen vehreä tunnelma sekä jalankulkijaystävällisyys säilyvät. Yhtiön osakekannassa on yhteensä 44 autopaikkaa, jotka ovat sijoitettu yhtiön omistamaan puolilämpimään pysäköintihalliin. Asukkaiden käytössä olevista autopaikoista 10 kpl varustetaan yhdistetyillä lämmitys- ja sähköauton latausasemilla.

LUONNON JA PALVELUJEN ÄÄRELLÄ

Kuninkaantammen alueen tarjoamat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat suoraan asukkaiden takapihalta. Läheltä löytyvät niin upea luonnonsuojelualue, Paloheinän hiihtoladut kuin golfkenttä. Ruokakauppareissut onnistuvat kätevämmin kuin koskaan, sillä kortteliin rakentuva päivittäistavarakauppa tarjoaa asukkailleen monipuolisen tuotevalikoiman.

Kohde on tuleva RS-kohde ja sen arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2025.

UNELMISTA TOTTA

Aloita unelmiesi toteuttaminen ottamalla yhteyttä meihin ja pyydä samalla ilmainen arvio omasta kodistasi! Räätälöimme Sinulle samalla toimivan kodinvaihtosuunnitelman, jossa kodinvaihto Ultramariinin uudiskohteeseen onnistuu!

Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, p. 0500 630 743 Pekka Riutta-aho, pekka.riutta-aho@op.fi, p. 050 476 0335

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572200
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Ultramariinikuja 5 C, 00430 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + kt
    Asuinpinta-ala
    64 m2
    Kokonaispinta-ala
    64 m2
    Käyttöönottovuosi
    2025
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    2/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Tilava lasitettu parveke noin pohjoiseen.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat noin pohjoiseen ja itään.
    Vapautuminen
    Kohteen alustava valmistumisajankohta vuoden 2025 loppupuolla. mennessä
    Hinta

    Velaton hinta

    285 600,00 €

    Myyntihinta

    114 152,00 €

    Lainaosuus

    171 448,00 €

    Neliöhinta

    4 462,50 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 171 448,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Lisätietoa lainaosuudesta

    Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    492,80 € /kk

    Rahoitusvastike

    702,05 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 194,85 € /kk

    Muut maksut

    Vesimaksu

    25,00 €/kk/henkilö

    Rahoitusvastike lyhennysvapaan aikana 702,05 €/kk. Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen 1293,25 €/kk. Mediavastike: 1,50 €/asuinhuoneisto/kk (sis. kaapeli-tv ja 50M taloyhtiölaajakaistan)

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN VARUSTEET: Keittiössä on kalusteuuni, keraaminen keittotaso, jääkaappipakastin tai jääkappi ja pakastin ja astianpesukone. Keittotason päällä on ulosvedettävä liesikupu, joka on ilmanvaihtojärjestelmään soveltuva. Keittiössä on tilavaraus mikroaaltouunille.

    Pesutilat

    KPH JA SAUNA: Kylpyhuoneessa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asuntosaunat varustetaan sähkökiukaalla. SEINÄT: Kylpyhuoneen seinissä on keraamiset laatat. Erillis-wc:n seinät maalataan. Saunan seinät paneloidaan.

    Säilytystilat

    irtaimistovarasto

    Materiaalit

    SEINÄT: Asuinhuoneiden seinät maalataan. Maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Keittiön työpöytien ja yläkaapistojen kalusteväli toteutetaan välitilalevyllä. KATOT: Asuinhuoneiden betonikatot ruiskutasoitetaan ja alaslaskut sekä koteloinnit tasoitetaan ja maalataan. Kylpyhuoneen, erillis-wc:n ja saunan katot paneloidaan. Tehdasvalmisteisen kylpyhuoneen katto on maalattua peltiä.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Ultramariini
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    38
    Liikehuoneistoja
    1
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    43,5 m2
    Autopaikat
    44 kpl
    Taloyhtiössä on
    Talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, monitoimitila, ulkoiluvälinevarasto, asukasolohuone
    Lunastuspykälä
    Lunastuslauseke autopaikkojen osalta. Yhtiöjärjestys 10§

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, jossa on lämmöntalteenotto ja sähköinen jälkilämmitys, ilmanvaihtoa voidaan säätää asuntokohtaisesti liesikuvusta.
    Energialuokka
    A 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 228 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosto

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alueelta löytyvät paikalliset liikkeet; Blockstore Group Oy - Korttelikauppa Kuninkaantammi, K-Market Maununneva, Kauppakeskus Kaari sijaitsee 5 kilometrin etäisyydellä. Lidl Kaivoksela, S-Market Kaivoksela, McDonald´s Kaivoksela, Shell Kaivoksela. Myös kauppakeskus Myyrmanniin matka taittuu 10 minuutissa. Myyrmannista löydät monipuoliset erikoisliikkeet ja läheltä terveyspalvelut. Koulut: Kannelmäen peruskoulun Kuninkaantammen toimipiste, Kuninkaantammenkierto 22, vuosiluokat 1-5. Päiväkoti: Päiväkodit lähellä. Ympärillä ovat laajat viheralueet, Keskuspuisto ja Paloheinän ulkoilureitit, luontopolut ja kuntoradat ja hiihtoladut. Paloheinän jäähallille, kuntoportaille ja ulkokuntosalille reippailee varttitunnissa. Kuninkaantammesta käy mainiot pyöräilyreitit keskustaan. Liikenneyhteydet: Bussit alueelta. Suvujat yhteydet omalla autolla mm. Hämeenlinnanväylälle sekä Kehille. Kaavoitus: Lähialueelle Hämeenlinnanväylälle suunnitteilla Kuninkaantammen eritasoliittymä. Kaava luonnosvaiheessa. https://kartta.hel.fi/?link=8Fi1Zv

    Lisätiedot

    Tontti: Yhtiö sijaitsee 33. kaupunginosassa Helsingin Kuninkaantammessa korttelin 390 tontilla 6. Tontti on Helsingin kaupungin vuokratontti (ei lunastusmahdollisuutta). Tontille rakennetaan myöhemmässä vaiheessa Asunto Oy Helsingin Ultramariinin länsipäädyn ulkoseinään rajautuva Asunto Oy Helsingin Indigo. Yhteiset piha-alueet, autopaikoitus ja muut yhteiskäytössä olevat tilat: Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Piha-alueet valmistuvat kokonaisuudessaan Asunto Oy Helsingin Indigon valmistuttua. Yhtiölle kuuluvat tilat, jotka rakentuvat myöhempänä ajankohtana: Tulevan Asunto Oy Helsingin Indigon kellarikerrokseen tullaan sijoittamaan myös Asunto Oy Helsingin Ultramariinia palvelevia tiloja, joita ovat väestönsuojatilat, talosauna, ulkovälinevarasto, teknisiä tiloja sekä osa huoneistokohtaisista irtaimistovarastoista. Asunto Oy Helsingin Indigon 1. kerrokseen sijoitetaan pesula, kuivaushuone, asukasolohuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, teknisiä tiloja sekä talosauna. Yhtiölle kuuluvat tilat: B-portaan kellarikerrokseen sijoitetaan teknisiä tiloja ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. 1. kerrokseen lastenvaunuvarasto. C-portaan 1. kerrokseen sijoitetaan monitoimitila. Yhteisjärjestelyt: Tonttien 91-33-390-2, -5 ja -6 kesken laaditaan yhteisjärjestelysopimus koskien pysäköinnin järjestämistä, yhteisessä käytössä olevaa pihaaluetta, yhteistä jätepistettä sekä muita yhteiskäyttöisiä tiloja. Yhteisjärjestelysopimusta päivitetään suunnittelun edetessä. Tonttien 91-33-390-6 ja 91-33-392-1 kesken laaditaan yhteisjärjestelysopimus koskien pysäköinnin järjestämistä korttelien 33390 ja 33404 LPA-tonteilla. Asunto Oy Helsingin Ultramariinin, Asunto Oy Helsingin Indigon ja Kiinteistö Oy Helsingin Kuninkaantammenaukion kesken laaditaan hallinnanjakosopimus koskien tontin 91-33-390-6 hallinnan jakamista ja rakentamista sekä mahdollisia rasiteluonteisia järjestelyitä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!