Ruutikellarinkuja 8 B, Puustellinmäki, Espoo

Velaton myyntihinta 189 000 € Myyntihinta: 189 000 €
Käyttöönottovuosi 1982
Pinta-ala
65 m2
3h, k, kph, p

Kiva koti perheelle suositussa Mäkkylässä!

Tämä läpitalon koti tarjoaa oivat puitteet perheelle asumiseen. Hyvän pohjaratkaisun ansiosta tilaa on mukavasti arkeen ja askareisiin. Toinen makuuhuoneista soveltuu erinomaisesti esim. lapsen käyttöön tai työhuoneeksi. Lisäksi olohuone on mukavan tilava. Vuonna 2019 saneerattu yhtiön saunaosasto tarjoaa asukkaille hienot puitteet saunomiseen.

Yhtiössä on tehty v. 2023 merkittävä energiaremontti, jolloin yhtiössä siirryttiin kaukolämmöstä maalämpöön, katolle asennettiin aurinkopaneelit ja uusittiin ikkunat ja parvekeovet.

Alueella on hyvät palvelut ja liikenneyhteydet. K-Supermarket Derby on 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sellossa on runsaasti kauppoja ja palveluita. Turuntiellä on hyvät bussiyhteydet ja Raide-Jokeri paransi kulkuyhteyksiä entisestään, kun Vermon pysäkki on reilun kilometrin päässä. Mäkkylän juna-asemalle kävelet 10 minuutissa.

Tässä tilaisuus hankkia kiva koti ja tehdä siitä mieleisesi!

Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren / OP koti, p. 050-452 0331, anders.agren@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572094
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Ruutikellarinkuja 8 B, 02650 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, p
    Asuinpinta-ala
    65 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistotyyppi on 3h+k
    Kokonaispinta-ala
    65 m2
    Käyttöönottovuosi
    1982
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke ja keittiö etelään, makuuhuoneet pohjoiseen.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    189 000,00 €
    Neliöhinta
    2 907,69 €
    Hoitovastike
    305,50 €/kk
    Yhtiövastike yht
    305,50 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Yhtiökokouksessa 27.3.2024 päätettiin mm. että hoitovastike on 1.7.2024 alkaen 5,10 €/m2 eli 331,50 €/kk, vesimaksu on 20 €/kk/hlö, saunamaksu on 10 €/vuoro/kk, autopaikka on 10 €/paikka/kk ja sähköauton latauksen perusmaksu on 15 €/paikka/kk. Yhtiökokouksessa annettiin hallitukselle valtuudet 2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeiden keräämiseksi, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Lisäksi annettiin hallitukselle valtuudet määrittää pääomavastikkeet uudelleen, mikäli korkotaso tai kulut muuttuvat oleellisesti tai pääomavastike joudutaan määrittelemään laskennallisesti uudelleen. Suoritetun energiahankkeen kustannus on enintään 750 000 € ja se jyvitetään osakkaille mahdollisesti kesään 2024 mennessä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (melko uusi Samsung), sähköliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia, maalatut seinät. Olohuone: Parkettilattia, tapetoidut seinät. Makuuhuone 1: Muovilattia, tapetoidut seinät. Makuuhuone 2: Muovilattia, tapetoidut seinät. Kylpyhuone: Muovilattia, muoviseinät. Eteinen: Parkettilattia, maalatut seinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Rajapuu
    Isännöitsijä
    Retta Isännöinti, isännöitsijä Tiina Ruotsalainen, tiina.ruotsalainen@retta.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    24
    Autopaikat
    27 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 17.10.2023 - 17.10.2033

    Tehdyt korjaukset

    2023: Kaukolämmöstä vaihtuminen maalämpöön, sähkö ja hybridiautojen latausinfra sekä latausasemat 10 autopaikalle, lämmitystolpat ja -kotelot uusittiin. Aurinkopaneeleiden asennus. Ikkunoiden ja parvekeojien uusiminen. 2022: Vesikaton pellitysten kunnostussaumojen ja liittymäkohtien tiivistys. 2021: Salaojien sekä jätevesi- ja sadevesi-pohjaviemäreiden huuhtelu, B9 ja C15 märkätilojen korjaus. 2020: Julkisivun pesu ja kaukolämpökeskuksen tarkistus 2019: Taloyhtiön sauna ja pesutilan remontointi 2016: Asfaltointi 2013: Ulko-ovien huoltomaalaus, D-portaassa sijaitseva varasto muutettu lastenvaunuvarastoksi, IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, pihan puolen valaisimien uusinta, yhtiön tavaroille häkkivarasto väestösuojaan, porraskäytävien maalaus ja lukituksen uusiminen. 2012: Antennivahvistimen korjausta ja uuden VHF-antennin asennus, uusittu lämmönvaihdin. 2010: Pohjoispuolen ikkunoiden vesipeltien asennus ja porrashuoneiden lippojen kunnostus. 2009: Ikkunoiden kunnostus, sokkelien maalaus ja julkisivun tiilikorjaukset. 2008: Ilmanvaihtokanavien nuohous 2007: Salaojien painehuuhtelu ja sadevesikaivon puhdistus, viemäreiden pystylinjojen painehuuhtelu. 2005: Kolmen lämpötolpan lisääminen, jätehuoneen valaistus, jätehuoneen uusiminen ja julkisivun elementtisaumojen uusiminen. 2004: Antenniverkon kunnostus, digi-valmius 2003: Vesikaton vesieristeiden uusiminen 2000: Parvekekorjaus

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokouksessa 27.3.2024 päätettiin, että A5, D21, A2, C16 ja B7 kylpyhuoneet saneerataan kokonaisuudessaan. Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus ottamaan enintään 100 000 € laina A5, D21, A2, C16 ja B7 kylpyhuoneiden saneerauksen, valvonnan ja suunnittelun rahoittamiseksi. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuudet sopia ja päättää uuden lainan ehdoista ja pääomavastikkeen perimisen aloittamisesta.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: 2024: Julkisivun (sisältää sokkelit) ja parvekkeiden kuntotutkimus, huoneistokohtaiset palovaroittimet, koneellisen ilmanvaihdon nuohous ja säätö, märkätilojen saneeraus (A5, D21, A2, C16 ja B7), seinätikkaiden turvakiskon kunnostus. 2025: Kiinteistökuntoarvion ja PTS:n päivittäminen, julkisivun ja huoneistoparvekkeiden kunnostus tehdyn tutkimuksen mukaan, märkätilojen saneeraus (A1, A4, A6, B8 ja D22). 2028: Käyttövesiverkoston seurantatutkimus. Kunnossapitosuunnitelma päivitetään yhtiökokouksessa vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 301 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Supermarket Derby n. 450 m kävelyetäisyydellä ja kauppakeskus Sellon kauppoihin, kirjastoon ja Sellosaliin matkaa kävellen n. 1,5 km. Koulut: Postipuun koulu kävellen n. 800 m etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella useita, esim. Postipuun päiväkoti n. 650 m etäisyydellä. Leppävaaran uimahalli ja maauimala on kävellen n. 2 km etäisyydellä ja Leppävaaran terveyskeskukseen on matkaa kävellen n. 1,2 km. Liikenneyhteydet: Juna-asema Sellon vieressä kävellen n. 1,5 km etäisyydellä, Kalkkikellonmäen bussipysäkki Turuntiellä n. 300 m etäisyydellä, Raide-Jokerin Vermon pysäkki n. 1,2 km etäisyydellä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!