Lähdekuja 14, Saarijärvi

Velaton myyntihinta 78 000 € Myyntihinta: 78 000 €
Käyttöönottovuosi 1978
Pinta-ala
118 m2
4h, k, et, th, wc, ph, s, wc

Myydään vuonna 1978, omalle rinnetontille valmistunut omakotitalo rauhalliselta Härkälähteen asuinalueelta. Tämä tiiliverhoiltu, viihtyisä ja tilava koti tarjoaa mahdollisen rauhalliseen asumiseen luonnonläheisellä alueella. Saarijärven keskustan koulut ja palvelut ovat vain noin kahden kilometrin päässä!

Talo sopii erinomaisesti perheelle tai pariskunnalle, jotka arvostavat tilaa. Huoneistoala on 118 m² ja tiloina ovat kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takkahuone, pesuhuone ja sauna. Lisäksi on autokatos, varasto ja tekninen tila. Takkahuoneesta on käynti vehreälle takapihalle, jossa näkyvillä on myös kalliota. Takapihalla on viihtyisä, osittain katettu terassi vaikka kesäisiä illanviettoja varten!

Taloon on vuosien varrella tehty paljon remonttia, niin teknisiä parannuksia kuin pintaremonttiakin. Näistä mainittakoon 2000 -luvulla tehdyt pesuhuoneen ja saunan remontti, ulko-ovien uusiminen, katto ja käyttövesiputkisto. Viimeisimpänä vuoden 2024 alussa on raikastettu huoneiden ilmettä pienellä pintaremontilla. Raikas yleisilme takaa, että muuttaa voit nopeastikin ilman sen suurempia remontteja.

Säilytystilaa on reilusti useiden kaapistoiden sekä varastotilan myötä. Talon päädyssä on myös autokatos yhdelle autolle. Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään kotiin. Varaa oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572040
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Lähdekuja 14, 43100 SAARIJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, et, th, wc, ph, s, wc
    Asuinpinta-ala
    118 m2
    Pinta-ala on ilmoitettu huoneistoalana ja siihen on luettu olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö, takkahuone, eteinen, tuulikaappi, pesuhuone ja sauna.
    Kokonaispinta-ala
    147 m2
    Käyttöönottovuosi
    1978
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    78 000,00 €
    Kiinteistövero
    240,00 €/vuosi

    Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä varainsiirtovero 3 %.

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi (uusittu 2018), pakastekaappi (uusittu 2018), keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Kaapistot (ovet uusittu 2018) sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa puukiuas. Kylpyhuoneessa suihku, pyyhekuivain, lavuaari, pesukoneliitäntä ja wc-istuin. Erillinen wc, jossa peili, allaskaappi ja wc-istuin. Kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa ja saunassa vesikiertoinen lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiössä, olohuoneessa, eteisessä sekä makuuhuoneissa laminaattilattiat, seinät maalattu / tapetoitu. Kylpyhuoneen ja vessan seinät sekä lattiat laatoitettu. Vessassa myös lasitiiltä takaseinän yläosassa. Saunassa laattalattia, seinät paneloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunkoinen talo, eristeenä mineraalivilla ulkoseinissä (150mm). Julkisivu tiili/puu. Väliseinät puurungoilla, levytetyt. Pesuhuoneen välitiseinät tiilestä. Lähde: Kuntotarkastusraportti vuodelta 2018.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Vesikate uusittu vuonna 2007. Tiilikuvioitu, pinnoitettu peltikatto. Talon yllä kattotyyppi on harja. Autokatoksen ja varaston osalta pulpettikatto. Yläpohja puurakenteinen, mineraalivillaa 300 mm.
    Lämmitysjärjestelmä
    öljy. Öljysäiliön tilavuus 3000 litraa. Vuotuinen kulutus ollut noin 2000 litraa /3 hlöä. Öljylämmityksen lisäksi tulisija takkahuoneessa (Tulikiven takka 2011) ja ilmalämpöpumppu olohuoneessa (2024). Öljysäiliö on tarkastettu 8.9.2016.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneessa ja saunassa lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen. Vessaan ja pesuhuoneeseen asennettu jälkikäteen kanavapuhaltimet.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on laadittu 14.3.2024 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.

    Tehdyt korjaukset

    Ylärinteen puolelle ja eteläpäätyyn on lisätty salaoja kallion rajaan. 2004 pesuhuone, sauna ja wc remontoitu 2008 olohuoneen eristyslasi-ikkuna uusittu 2014 etuoven ulko-ovi uusittu 2014 öljypoltin uusittu 2017 terassin ulko-ovi uusittu 2017 ison makuuhuoneen patteri vaihdettu 2018 keittiön kaapistoiden ovet uusittu 2018 patteriverkosto ja patterit uusittu 2018 käyttövesiputkisto 2021 sokkelin maalaus 2021 terassi takapihalle Vuosina 2023-2024 pintaremonttia, kuten tapetointia, maalausta ja listoitusta.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    988 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Rinnemäinen tontti. Etupihalla istutuksia ja nurmikkoa. Takapihalla on viihtyisä terassi sekä viherpihaa ja kalliota. Takapiha rajoittuu metsäalueeseen.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa . Saarijärven tekninen toimisto Saarijärven tekninen toimisto

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Saarijärven keskustaan on matkaa noin 2 km. Keskustassa kaupat, kirjasto, apteekki, monipuoliset harrastusmahdollisuudet (uimahalli, kuntosalo, jäähalli jne.). Terveysasema 1,5 km päässä. Lidl ja Halpahalli noin 4 km päässä. Keskustassa päiväkoti, koulut eskarista lukioon.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Torikatu 5, SAARIJÄRVI

    010 256 6525 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!