Linnankatu 51 C, Keskusta, Turku

Velaton myyntihinta 470 000 € Myyntihinta: 368 619 €
Käyttöönottovuosi 1966
Pinta-ala
119 m2
4-5h + k + kph/wc + wc + 2 lasitettua parveketta

Upeat esteettömät Aurajokinäkymät!

Asunto sijaitsee Linnankadun tornitalon 7. kerroksessa. Yhtiössä on tehty mittavia remontteja mm. antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, linjasaneeraus, julkisivuremontti ja sähkökaapelointi.

Tämän asunnon luksusta on ehdottomasti olohuoneen ja ruokailutilan jokinäkymät. Myös asunnon kummallakin puolella olevat isot lasitetut parvekkeet tuovat asuntoon lisäarvoa. Näet siis kolmelta suunnalta joen.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on kulku parvekkeelle. Täältä löytyy myös ilmalämpöpumppu. Keittiö on käytännöllinen ja siellä on hyvin lasku- ja säilytystilaa. Keittiön helmenä on kulku parvekkeelle.

Kylpyhuone/wc ja erillinen wc on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Kaksi wc-tilaa tuo arkeen toimivuutta.

Olisiko tämä juuri sinun uusi kotisi?

Ota yhteyttä, kohdetta esittelee ja siitä lisätietoja antaa Piia Lipponen, puh. 045 344 6244, piia.lipponen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571603
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Linnankatu 51 C, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    4-5h + k + kph/wc + wc + 2 lasitettua parveketta
    Asuinpinta-ala
    119 m2
    Kokonaispinta-ala
    119 m2
    Käyttöönottovuosi
    1966
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    7/-
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Asunnossa kaksi lasitettua parveketta. Näkymät Aurajoelle.
    Ikkunat ja näköalat
    - Olohuoneen ja ruokailuhuoneen ikkunat Aurajoelle. - Päätyhuoneisto - Läpitalon asunto
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    368 618,59 €
    Velaton hinta
    470 000,00 €
    Lainaosuus
    101 381,41 €
    Neliöhinta
    3 949,58 €
    Hoitovastike
    440,30 €/kk
    Rahoitusvastike
    986,51 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 426,81 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Tornitaloissa sähkö laskutetaan taloyhtiön toimesta 3kk välein (kulutus+perusmaksu). Sähkön perusmaksu on 2,5 euroa/kk. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin 2021, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone 2021, kaapistot, kiinteät valaisimet ja kaluste uuni.

    Pesutilat

    Kph/wc remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä: suihkuovet, wc istuin, allas, bide, suihku, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Erillinen wc: peili, allas, bide, wc-istuin,

    Materiaalit

    Keittiö: Muovi ja seinät maali. Olohuone: Parketti ja seinät tapetti/maali. Makuuhuone 1: Seinät tapetti (lasten huone). Makuuhuone 2: Seinät tapetti (työhuone). Makuuhuone 3: Seinät tapetti (päämakuuhuone). Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Parketti ja seinät maali. Wc: Laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Linnanrinne
    Isännöitsijä
    Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy / Antti-Ville Heikkilä p. 020 722 9965.
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    340
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 30.3.2032.

    Tehdyt korjaukset

    Tornitalot: 2020-2022 Julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksien uusintaa, A-B talon piipun purku. 2019 Julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2018 Valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2016 Kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2015 Uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2013-14 Jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2012 Tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2011 Valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2008-2010 Linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti uusitut märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä. 2007 Kiinteistönhoitotraktorin hankinta. 2006 Hissien uusiminen täydellisesti ja pihatasohissin rakentaminen. 2005 Lukitusuudistus ja koodilukot käyttöön. 2004 Julkisivusaumaukset ja betonikorjaukset ym. 2003 Lämmönsiirrin uusittiin säätölaitteineen, rakennettiin lisäpyöräsuoja. 2002 Uppo- ja muut keräilyastiat käyttöön jätehuollossa. 2001 Piha-alueiden kunnostus. 2000 Paineenkorotusasema uusittiin.. Asunnon remontit: Ilmalämpöpumppu 2021.

    Suunnitellut korjaukset

    7.12.2022 yhtiökokouksessa päätettiin tornitalojen patteriverkoston tasapainotus & säätötyöstä, jonka yhteydessä myös huoneistokohtaisia patteriventtiilejä ja termostaatteja uusitaan. Kustannusarvio 290 000 euroa kokonaisurakasta. Hanke rahoitetaan hoitoylijäämällä, tulorahoituksella ja limiittitililtä. Tämä on tehty.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Piha: Tornitalojen pihakannen ja piharakenteiden kunnostus. Pihaportaiden saneeraus. Yleiset tilat: Tornitalojen porrashuoneet ja saunat. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Tornitalojen pääsähkökeskuksien uusinta ja sähköautojen latausinfra.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    19 339 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    - Osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. - Osakkeenomistajalle saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta. Julkisivulainasta on mahdollista maksaa pois 25%, 50%, 75% tai 100%. Lainaosuuden maksusta sovittava erikseen. - Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k. - Vastike jaetaan hoito- ja pääomavastikkeeseen. Katso yhtiöjärjestyksestä 6 §. - Taloyhtiössä DNA taloyhtiölaajakaista 10 M. Sisältyy hoitovastikkeeseen. - Yhtiölle laadittu kuntosuunnitelma ja hyväksytty kiinteistöliiton vastuunjakotaulukko. - Varsinaisessa syysyhtiökokouksessa 12.12.2023 päätettiin rahastoida hanke- ja lainaosuussuoritukset sekä tulouttaa kerätyt pääomavastikkeet.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!