Ribäckintie 59, Sarvlax, Loviisa

Velaton myyntihinta 268 000 € Myyntihinta: 268 000 €
Käyttöönottovuosi 1928
Pinta-ala
116 m2
4h, k, 2 x wc, ph, khh, et, yläk. aula.

Täällä vanhan perinteikkään maatilan pihapiirissä voit kokea maaseudun rauhaa ja hiljaisuutta, vaikka matkaa Loviisan keskustan palveluihin on vain seitsemän kilometriä ja moottoritiellekin pääsee viidessä minuutissa. Tämä iso koti tarjoaa sinulle mahdollisuuden elää maalaisidylliä, voit kasvattaa omat vihannekset, pitää vaikka kanoja ja muita eläimiä. Myös hevostenpito mahdollinen. Navetassa on valmiina pihatto ja aidattua tarhaa on 1500 m2. Vanhoja omenapuita ja hyvin tuottavat marjapensaat + aidattu kasvimaa. Ulkorakennuksista löytyy runsaasti tilaa harrastustoimintaan ja on reilusti varastotilaa. Pikkumökkiin voit toteuttaa vaikka pihasaunan tai kanalan. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on yksi makuuhuone, maalaiskeittiö, olohuone, eteinen, suihkuhuone, kodinhoitohuone / tekninen tila, toinen eteinen ja wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, aulatila, wc ja neljä kylmävinttiä. Tämä hirsirunkoinen talo on rakennettu vuonna 1928, ja ensimmäisen remontin se koki vuonna 1944. Päärakennus on peruskorjattu vuonna 1995. Taloa lämmitetään ilmalämpöpumpuilla ( 5 kpl) ja lisäksi talosta löytyy olohuoneesta varaava takka, keittiön puuhella ja iso erillinen leivinuuni, alakerran makuuhuoneessa vuolukivitakka, yläkerran huoneessa pönttöuuni ja toisessa huoneessa porin matti-tyyppinen kamiina. Tulisijat takaavat pehmeän ja lämpimän tunnelman kotiisi. Käytännöllisyyttä lisää täysin aidattu pihapiiri, aitta / ulkovarasto / autotalli / halkovaja, navetta, katokset, kasvihuone ja pikkumökki. Loistava tilaisuus saada oma maalaisidylli ja nauttia maaseudun rauhasta. Tule tutustumaan tähän upeaan kotiin varaamalla oma esittelyaikasi. Suunnitteletko oman asunnon myyntiä? Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Autan sinua mielelläni asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Betjänar naturligtvis även på svenska. Tied. Anki Nyholm OP Koti, 041 319 6555 tai ann-christin.nyholm@op.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571507
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Ribäckintie 59, 07900 LOVIISA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, 2 x wc, ph, khh, et, yläk. aula.
    Asuinpinta-ala
    116 m2
    Alakerta: k,ph,wc,tekn.tila Yläkerran tilat eivät täytä asuintilojen määritelmää, ne ovat muuta tilaa. Virallisten asuintilojen pinta-alatieto on arvioitu.
    Kokonaispinta-ala
    196 m2
    Käyttöönottovuosi
    1928
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    268 000,00 €
    Kiinteistövero
    226€

    Sähkö: yhteensä 2135 €. 17876 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 500€/ vuosi, oman kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: 180€/vuosi, oman sopimuksen mukaan. Tiemaksut: 300€/vuosi. Kiinteistövero: 226€. . Sähkökulut yhteensä 2135 €. Sisältää lämmityksen (5 kpl ilmalämpöpumppu) ja käyttösähkön. Uudenaikaiset ilmalämpöpumput toimivat hyvin jopa - 30 celsius pakkasella. Kokonaissähkönkulutuskustannus on 2135€ viimeisen 12 kk:n ajalta 1.3.23-29.02.2024. Keskimääräinen kustannus 177,92€/ kk, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 1 henkilöä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesikupu puuhellan yläpuolella, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihkukaappi vuodelta 2017, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh, kiinteät valaisimet. Vuodelta 1995

    Säilytystilat

    Kellari, vintti, ulkovarasto, navetta, aitta, autokatos, entinen kanala, halkovaja, navetan vintti

    Materiaalit

    Keittiö: Maalattu lautalattia, seinät maalattu. Olohuone: Maalattu lautalattia, tapettia. Makuuhuone 1: alakerran: Muovimatto, tapettia. Makuuhuone 2: alakerran: Maalattu lautalattia, tapettia. Kodinhoitohuone: Laatta lattia, maalatut seinät. Kylpyhuone: Laatta lattia ja seinät kaakeloitu. Eteinen: Maalattu lautalattia, tapettia. Wc: Maalattu lautalattia, seinissä kaakelia ja puupaneelia. Yläkerran wc: Maalattu lautalattia, paneeliseinät. Yläkerran aula: Maalattu lautalattia, paneeliseinät. Yläkerran huone 1: Maalattu lautalattia, tapettia. Yläkerran huone 2: Parkettilattia, tapettia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. 1995 tehty peruskorjausta. Hirsirungon päälle lomalaudoitus, peltikatto.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto maalauksen tarpeessa.
    Lämmitysjärjestelmä
    Ilmanlämpöpumppu. Varaava takka olohuoneessa, Leivinuuni ja puuhella keittiössä, varaava vuolukivitakka alakerran makuuhuoneessa, porin matti yläkerran makuuhuoneessa, pönttöuuni yläkerran makuuhuoneessa.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu. Sähköiset ilmalämpöpumput ja puilla lämmitetttävät tulisijat.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen, Viilennys/Jäähdytys ( ilmanlämpöpumput)
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 2.4.2034. Ikkunoiden uusimisella voidaan pienentää energiankulutusta, uusien ikkunoiden lämmönläpäisykerroin voi olla puolet nykyisestä. Yläpohjan mahdollisella lisälämmöneristyksellä saavutetaan parempi energiatehokkuus.

    Tehdyt korjaukset

    Ribäckintie 59, 07900 Loviisa 2017 Suihkukaappi Ilmalämpöpumppu olohuoneeseen Uusittu kaikki kodinkoneet. Uusittu kaikki wc:n vesikalusteet. Hormien nuohous. 2018 Rakennettu kasvihuone 2 x 4 m Kanalan laajennus molempiin suuntiin. Sisääntulokuistin purku ja uudelleenrakennus. Yläkerran portaiden rakentaminen Asennettu salaojaputket syksytorvilta ja johdettu pellolle. Asennettu raitisilmaventtiilejä olohuoneeseen 2 kpl, yläkerroksen wc-tilaan, sekä molempiin yläkerran makuuhuoneisiin. 2019 Saunan purku asuinrakennuksesta Ilmalämpöpumput 4 kpl (+1 aiempi) Vesivaraaja 300l Rakennettu katokset aitan ja navetan päätyihin. Maalattu asuinrakennus melkein kokonaan, sekä aittarakennus sisäpihan puolelta. Korjattu / lomalaudoitettu navetan sivu. Maalattu navetan ulkoseiniä. Avattu oviaukko eteisestä pyykkihuoneeseen. Avattu oviaukko eteisestä olohuoneeseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 241 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, Rakennuslupa Loviisan rakennusvalvonassa ei löydy tietoja. Yleiskaava 404-Y4 8.3.2000 MMLm/9417/423/2014 Rakennuspaikan yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään kymmenen prosenttia rakennuspaikan pinta-alasta, jollei yleiskaavassa toisin määrätä. Rakennuspaikalle, joka on kooltaan vähintään 5 000 m2 saa rakentaa kaksi asuinrakennusta siten, että toinen saa olla kooltaan enintään 90 k-m2. Rakennusten tulee sijoittua samaan pihapiiriin ja niillä tulee olla yhteinen tieliittymä, ja niitä ei saa maanmittaustoimituksella lohkoa erillisiksi rakennuspaikoiksi. Yksi(1)kerroksisen asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 250 m2 . Kaksi(2)kerroksisen asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 m2. Erillisen saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 30 m2. Asemakaava-alueen ulkopuolella voidaan sallia rakennuksen pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaisten tilojen sijoittaminen maanpinnan alapuolelle tai ullakon tasolle, mikäli se ottaen huomioon rakennus ja sen käyttötarkoitus sekä soveltuminen maisemaan ja rakennettuun ympäristöön on mahdollista. Loviisan kaupungin rakennusvalvonta
    Rakennusoikeus
    624 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kiinteistölle saa rakentaa nykyisen asuinrakennuksen lisäksi enintään 90 k-m2 suuruisen asuinrakennuksen.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Vesiosuuskunta.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Vesiosuuskunnan Sarvilahden vesiosuuskunta Sarvlax vattenandelslag osakas. Vesimittari uusittu 2022 ja samalla laitettiin vesimittarin ympärille lämpöeriste + sulanapitokaapeli. Vesimittari sijaitsee navetassa vanhassa öljyhuoneessa.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Vesiosuuskunnan viemärijärjestelmä.
    Jätevesihuolto
    Vesiosuuskunta.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa Loviisa 7 km, posti Kirjeposti tulee ja lähtee omasta postilaatikoista. Pakettipalvelut Loviisa keskusta., kirjasto Pernajan lähikirjasto, terveysasema Loviisa. Porvoon keskustaan n. 32 km. Koulut: Loviisa 7 km. Liikenneyhteydet: Oma auto.

    Ajo-ohjeet

    Porvoon moottoritie - 6-tien liittymästä tielle 170 - Pernajan Itäsen liittymän kohdalta Ribäckintie. Tai Porvoon Moottoritie - Loviisa - 170- Pernajan itäinen liittymä/ Ribäckintie

    Lisätiedot

    Kiinteistön pääsulakkeet on sähkötolpassa "kanalan" takana. 3 x 25A. Navetassa vanhassa öljyhuoneessa sijaitsee sähkökeskus, jossa on navetan ja ulkorakennuksen sulakkeet. Navetan sähköt tulevat asuinrakennuksen sähkötaulun kautta. Asentamalla aurinkopaneelit mahdollistaa pienemmän sähköenergian kulutuksen verkosta. Kiinteistöllä löytyy myös on oma kaivo, jossa on ollut pumppu ja sieltä nousee loputtomasti kasteluvettä. Vesi ei ole koskaan loppunut tähän asti. Ennen kaupantekoa tehdään uusi kuntotarkastus.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Porvoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Rauhankatu 27, PORVOO

    010 256 3160 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!