Hintsa Knaapin katu 4 B, Varissuo, Turku

Velaton myyntihinta 70 000 € Myyntihinta: 70 000 €
Käyttöönottovuosi 1977
Pinta-ala
75,5 m2
3h + k

Tilavan pohjan omaava kolmio Varissuon palveluiden ulottuvilla on heti vapaana.

Tässä kodissa on tilaa 75,5m² ja se sijaitsee kerrostalon toisen kerroksen kulmassa, joten ikkunat näyttävät kahteen eri suuntaan. Lasitettu parveke katselee Hintsa Knaapin katua kohden. Koti on peruskuntoinen, muuttovalmis sellaisenaan, mutta pintojen virkistys ja uudistus toisi kodin paremmin nykypäivään. Huoneiston olohuone on tilava ja myös molemmissa makuuhuoneissa mahtuu hyvin sisustamaan tilan haluamallaan tavalla. Keittiöstä löytyvät mm. jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiössä on hyvä tila ruokapöytäryhmälle. Kylpyhuoneen lattiassa on muovimatto, seinät on levytetty. Tilassa on mm. suihkukaappi ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on vuonna 2013 muutettu seinäkaivo lattiakaivoksi ja samalla on lattia uusittu. Elämää helpottavana makupalana asunnossa on kätevä vaatehuone ja lisää säilytystilaa tarjoavat taloyhtiön tiloista löytyvät kellarivarasto sekä jäähdytetty kellari.

Taloyhtiön tiloissa on myös kuivaushuone ja pyörävarasto. Yhtiössä vuosien varrella tehtyjä korjauksia ja remontteja ovat olleet mm. parvekelasien huoltokorjaukset, parvekeovien uusimiset sekä pääovien uusinta ja ovenavausautomatiikan lisäys pääoville ja ovien sarjoitus. Suurin osa kylmänveden runkolinjoista on uusittu vuonna 2008.

Asunnon sijainti on hyvillä kulkuyhteyksillä varustettu ja lähellä ovat ruokakaupat sekä Varissuon liikekeskus palveluineen. Jos asukaskuntaan kuuluu koiraystävä, on koira-aitaus lähettyvillä. Jäähalli, urheilukenttä ja frisbeegolfrata varmasti kiinnostavat monia, ja nekin alueella ovat. Heti kodin lähettyviltä aukeavat mahdollisuudet monille metsäisille ulkoilureiteille, jotka kaartelevat koko asuinalueen ympärillä. Luonto on monimuotoista ja rikasta. Littoistenjärvi ja sen rannoilla olevat uimarannatkin ovat kävely- ja pyöräilymatkojen päässä. Myös bussiliikenne keskustan suuntaan lähtee kivenheiton päästä.

Etsitkö sijoituskohdetta tai kerrotun kaltaista kolmiokotia itsellesi? Olisiko tämä sinun etsimäsi asunto?

Olet tervetullut tutustumaan tähän kohteeseen tarkemmin! Kohdetta esittelee ja siitä lisätietoja antaa Pia Willberg, puh. 044 5933 104, pia.willberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570365
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Hintsa Knaapin katu 4 B, 20610 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k
    Asuinpinta-ala
    75,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    75,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1977
    Kerros
    1/-
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke Hintsa Knaapin kadun suuntaan.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    70 000,00 €
    Neliöhinta
    927,15 €
    Hoitovastike
    332,20 €/kk
    Yhtiövastike yht
    332,20 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiön lattiassa laminaattia, seinissä maalia. Olohuoneen lattiassa laminaattia, seinissä maalia ja tapettia. Toisen makuuhuoneen lattiassa on muovimatto seinissä seinissä maalia ja tapettia. Toisen makuuhuoneen lattiassa on laminaattia ja seinissä maalia ja tapettia. Kylpyhuoneen lattiassa muovimatto, seinät levytetty. Eteisen lattiassa on laminaattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Havukunnaikko
    Isännöitsijä
    Turun Isännöintikeskus Oy / Krista Wirkkala, 02 65172150 krista.wirkkala@turunisannointikeskus.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    105
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, pyörävarasto, kaapeli-TV, kerhohuone

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betoni elementti.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    Pääovien uusinta, ovenavausautomatiikan lisäys pääoville ja sarjoitus 2022. Parvekelasien huoltokorjaus 2021. Parvekeovien uusinta 2015 ja 2018. C-talon saunaosaston remontti 2018. Hissien kuntokartoitus 2016. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja poistoilmamäärien säätö 2016. Porraskäytävien sisääntulo-aulojen kunnostukset 2013. Parvekelinjojen kattojen kunnostukset 2012. Eteläseinien julkisivujen korjaus 2010-2011. Salaojien kunnostus 2010-2011 B-talon saunaosaston remontti 2010. Osa kylmänveden runkolinjoista uusittu 2008. Parvekekorjaukset 2007. Etuikkunoiden asennus 2004. Pelastustien rakentaminen 2004. Peruskuntoarvio ja kuntotutkimukset parvekkeista ja julkisivuista 2002. A-talon saunan panelointi uusittu 2001. Lämmityksen lämmönvaihdin uusittu 2000. Elementtisaumat uusittu 1999. Lämpimän käyttöveden lämmönvaihdin uusittu 1995. Vesikatot uusittu vuonna 1994.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    ASUNTO-OSAKEYHTIÖN HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS: Pihaliikenteen vähentäminen asuinrakennusten edustalla. Salaojien kunnostus A ja C -talot (B-talo tehy 2011). Julkisivut * ). Parvekelinjojen huoltomaalaus, *). Ikkunat ja ulko-ovet ylläpitokorjauksia. Katto ** ) Huoneistojen märkätilat seinäkaivojen muutos lattiakaivoiksi kylpyhuoneremonttien yhteydessä. Kylpyhuonekorjauksia ***). A-talon saunaosaston remontointi; ylläpitokorjauksia. Lämmitysjärjestelmä patteriverkoston perussäätö ja venttiilien uusinta; ylläpitokorjauksia. Vesi- ja viemärijärjestelmä ylläpitokorjauksia; korjauksia tulevan peruskuntoarvion mukaan. Ilmanvaihto ylläpitokorjauksia (puhdistus ja säätö n. viiden vuoden kuluttua). Sähkö- ja tietojärjestelmä ****) kunto arvioidaan peruskuntoarvion yhteydessä. Hissien uusinta. Lukitus ylläpitokorjauksia. Tutkimukset peruskuntoarvion tekeminen; putkien kuntotutkimus. * ) Julkisivut ja parvekkeet: julkisivujen ja parvekkeiden kunto selvitetään peruskuntoarvion yhteydessä, ja toimet kuntoarvion ehdotuksen mukaisesti. Rakennusten eteläpäädyt on uusittu 2011 ja parvekekorjauksia tehty 2007 ja parvekelinjojen katot korjattu 2012. **) Kattojen bitumikattohuovan uusiminen arviolta noin 5-10 vuoden kuluttua. Katon kuntoa seurataan vuosittaisilla kuntotarkastuksella. ***) Huoneistojen kylpyhuonekorjauksia: loppuvuodesta 2019 tehdyn kylpyhuoneiden kuntotarkastuksen yhteydessä on todettu useampi kylpyhuone jossa kosteusvaurio; korjataan ****) Sähkö- ja tietojärjestelmä: ei tiedossa huomattavia toimenpidetarpeita, mutta tarpeita selvitetään peruskuntoarvion yhteydessä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 999,4 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!