Enäjärventie 8 A, Nummela, Vihti

Velaton myyntihinta 140 000 € Myyntihinta: 140 000 €
Käyttöönottovuosi 1968
Pinta-ala
84 m2
4h, k, kph, wc, vh, et

Tilava kolmen makuuhuoneen rivitalokoti loistavalla sijainnilla Nummelan keskustan tuntumassa! Tilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa ja pohjaratkaisu on todella toimiva. Kylpyhuone ja erillinen WC ovat uudenkarheat juuri valmistuneen remontin jäljiltä ja huoneistossa on tehty myös kevyempää pintaremonttia. Siistikuntoisessa keittiössä on äskettäin uusittu tiskikone, hella sekä jääkaappi-pakastin. Säilytystilaa tässä kodissa on mukavasti runsaiden kaapistojen ja vaatehuoneen ansiosta. Kesäkaudella pääset nauttimaan katetusta terassista ja aurinkoisesta pihasta, joka on aidattu. Autolle on pistokepaikka.

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! Saat kauttani myös kilpailukykyiset tarjoukset asuntolainasta ja perheesi vakuutuksista. Ota yhteyttä: vesa.moilanen@op.fi tai 041 310 0825.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569422
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Enäjärventie 8 A, 03100 NUMMELA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, kph, wc, vh, et
    Asuinpinta-ala
    84 m2
    yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä 4h+k
    Kokonaispinta-ala
    84 m2
    Käyttöönottovuosi
    1968
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/-
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    luode-kaakko
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    140 000,00 €
    Neliöhinta
    1 666,67 €
    Hoitovastike
    544,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    544,00 €/kk
    Vesimaksu
    26,00 €/hlö/kk

    Hallituksella on valtuudet periä enintään 2 ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan yhtiökokoukseen asti, sekä tarkistamaan rahoitusvastiketta tarvittaessa koron muutosta vastaavaksi. Yhtiöllä on lämmitystyön muutokseen otettu hoitolainaa 34.949,14 € (31.12.2023). Lainasta on tehty maaliskuussa 2024 osakkaille poismaksukysely ja se muutetaan pääomalainaksi 1.4.2024 alkaen. Laina ei sisälly tällä hetkellä hoitovastikkeeseen. Huoneiston lainaosuus on noin 2.600,00 €. Lyhennys alkaa 1.5.2024 ja kk-erä on 25,16 € / kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (uusittu 2023), keraaminen liesi (uusittu 2024), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (uusittu 2023), kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi (wc), allaskaappi (wc), pesukoneliitäntä (kph), lattialämmitys (wc ja kph, sähköinen), kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, jäähdytetty kellari, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaatti, välitila laattaa. Olohuone: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaatti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Wc: Laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Nummelan Koivu-Aho
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Oy, Salla Sundström, salla.sundstrom@kiinteistotahkola.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    15
    Autopaikat
    15 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. Ilmavesilämpöpumput kaukolämmön rinnalla.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    painovoimainen
    Energialuokka
    G 2013

    Tehdyt korjaukset

    2023 Lämpöyhtiön lämmitysmuoto vaihdettiin kaukolämpöön, lämpöyhtiössä vesi-ilmalämpöpumppujen käyttöönotto kaukolämmön rinnalle. 2021 Nummelan Lämmön vuokraamien yleisten tilojen pikkuikkunoiden, ovien ja lukituksen uusiminen, pikkuikkunoiden uusiminen 2018 Huoneistojen viemärilinjojen pesu, etuovien ja lukituksen uusiminen, postilaatikkotelineiden ja postilaatikoiden uusiminen 2016 Asuinrakennusten kattojen uusiminen ja kattoikkunoiden uusiminen 2017 Sisääntulokatosten uusiminen 2016 Asuinrakennusten kattojen uusiminen ja kattoikkunoiden uusiminen 2015 Huopakaton tarkistus ja tarvittavat paikkaukset (korjattu myös vuosina 2011,2012,2013 ja 2014) 2014 Maalattu rapatut julkisivuseinät, vakuutusyhtiön kustantamana uusittu B-talon parkkipaikan puoleinen päätyseinä joka vaurioitui liikennevahingossa 2011 Seinälaattojen saumaukset tarkistettu ja tehty tarvittavat korjaukset 2007 Sokkelin eristys ja salaojien uusinta sekä sadevesijärjestelmän rakentaminen, kaikissa muissa asunnoissa paitsi A 7:ssä on uusittu vuonna 2007 ulkoseinärakenteet sisäpuolelta, yläpohjan tuulensuojalevyt uusittu, parkkipaikan ja käytävien tasaus 2006 Kuntoarvio 2003 Asuntojen A 3 ja B 12 ulkoseinät sekä A 3:n seinien ja kattojen tiivistykset, ikkunoiden uusiminen 2001 Putkistojen uusiminen. Asunnon remontit: Kph ja wc uusittu 2024, uutta vaaleaa laminaattia (et ja yksi mh) 2024, eteisen lattia laatoitettu 2024, uusi terassiovi 2024, seinien maalaus 2023-24, keittiökoneita uusittu (jääkaappi-pakastin ja apk 2023, liesi 2024), palovaroittimet asennettu taloyhtiön toimesta 2024

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen mukaan 2023-2027: Puujulkisivujen maalausta ja vääntyneiden lautojen kiinnitys / korjaus. Salaojien tarkistus ja huuhtelu. Viemäreiden sukitus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 070 m2
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vihdin kunta

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Market 250 m, K-Citymarket, Prisma 2 km. Koulut: Kuoppanummen koulukeskus (lk 1-9) 500 m, Vihdin lukio 1,5 km. Päiväkoti: Kuoppanummen päiväkoti 500 m. Enärannan uimaranta 2 km (kävellen). Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 300 m

    Lisätiedot

    Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Lähialueella vireillä asemakaavan muutos N166 Kuoppanummen kenttä. Kaavamuutoksen tavoitteena on selvittää Kuoppanummen urheilualueen tulevaisuuden käyttömahdollisuudet ja -tarpeet. Tavoitteena on myös tutkia, voidaanko alueelle ainakin jossain määrin sijoittaa myös uutta asuinrakentamista. Liikunta-alueen viereisten korttelialueiden asemakaavojen ajanmukaisuus on syytä selvittää myös tässä yhteydessä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!