Kohteessa esittely ti 23.4. klo. 16:30 - 16:45.

Postiljooninkatu 4 A, Pasila, Helsinki

Vuokra 1 090 €/kk
Käyttöönottovuosi 2021
Pinta-ala
48,5 m2
2h + kt + kph + parveke

OP KOTI TUNTEE MUKAVIMMAT VUOKRA-ASUNNOT! Pohjois-Pasilan uudelle urbaanille asuinalueelle Postipuistoon, Keskuspuiston viereen, valmistui vuonna 2021 laadukas vuokrauudiskohde - Asunto Oy Helsingin Postipuiston Tähti. Moderni 9-kerroksinen talo tarjoaa laadukasta uudiskohdeasumista täysin tuliterissä ja arkkitehtonisesti tyylikkäissä kodeissa. Avarissa ja valoisissa huoneistoissa on lattiaan asti ulottuvat ikkunat ja suuret terassiparvekkeet (osassa jopa 20 neliön kokoiset!). Tyylikkäät erkkerit sekä oma sauna löytyy osasta asunnoista. Talotekniikka on modernia ja asuinmukavuutta lisää mm. viilennysjärjestelmä.

Sijainti kasvavassa Pohjois-Pasilassa on ihanteellinen - asut aivan Keskuspuiston lenkkipolkujen vieressä ja pyöräilet nopeasti kauppa- ja viihdekeskus Triplaan. Käpylän ja Ilmalan juna-asemat ovat lähelläsi ja bussipysäkki on aivan vieressä. Tulevan Raide-Jokerin Maunulan pysäkki rakentuu vain kilometrin päähän. Pasilan juna-asemalta avautuvat kattavat yhteydet joka suuntaan. Autoilijalle sijainti osuu valtaväylien solmukohtaan, sillä yhteys Hämeenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä I:lle käy silmänräpäyksessä. Postipuisto on viihtyisä, urbaani ja kasvava asuinalue, jonka lähistöltä löytyvät myös erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet (mm. Pirkkolan ja Paloheinän urheilupuistot), Messukeskus sekä Helsinki-areena.

Postipuiston Tähdessä nautit kaikista nykyajan asumisen herkuista. Asukkaiden käytössä ovat mm. SmartPost-pakettipalvelut, pesutupa, kuntosali ja hieno talosaunaosasto. Autopaikat ovat saatavilla viereisestä parkkitalosta, tarvittaessa sähköautojen latausmahdollisuudella. Asukastyytyväisyyttä arkeen tuovat myös asukkaita varten tehty digitaalinen viestintäkanava ja asukkaita palveleva, nimetty isännöitsijä. Valinnaiset erilliskorvaukset: Autopaikat 72,83 euroa/kk. Pesutupa 4,00 euroa/vuoro (vuoron pituus täsmentyy koneiden pesuohjelmien mukaan). Saunamaksu 15,00 euroa/kk/kerta viikossa ja kertamaksu 5,00 euroa hajavuoroilta. Kuntosali 15,00 euroa/hlö ja 25,00 euroa kahdelta henkilöltä, rajaton käyttöoikeus kuukausittain. Asunto on heti vapaa.

Tiedustelut: Toni Koskinen, toni.koskinen@op.fi, 040 547 2491

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568930
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Postiljooninkatu 4 A, 00240 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Vuokra
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kt + kph + parveke
    Asuinpinta-ala
    48,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    48,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2021
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    7/9
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Huoneistossa on tilava lasitettu parveke.
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneiston parvekkeelta avautuu näkymät itään.
    Vapautuminen
    Heti

    Hinta ja ehdot

    Vuokra
    1 090,00 €/kk
    Vuokravakuus
    2 240,00 €
    Vuokra-aika
    Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta.
    Lisätietoa vuokra-ajasta
    Minimi vuokra-aika on 1 vuosi
    Erityisehdot
    Ei tupakointia, Laaja kotivakuutus
    Vuokrataan kalustettuna
    Ei

    Sähkö vuokralainen tekee oman sopimuksen. Vesi Ennakko 15,00€/hlö/kk. Tasaus ylimenevältä osalta..

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteet: Kaapistot valkoinen Olive- keittiö. UPO kodinkoneet; tasoon integroitu keraaminen liesitaso, kalusteeseen integroitu erillisuuni, kalusteeseen integroitu astianpesukone, erillinen mikroaaltouuni, täysikorkea jääkaappipakastin yhdistelmä, liesituuletin Franke. Keittiön työtaso on musta mdf -taso, ja kaapistojen kalusteväli on valkoinen alumiinilevy.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneen varusteet: Valkoiset Olive- kaapistot, Oras Oras Optima suihkusetti, suihkuseinä, valaistu peilikaappi, allaskaappi integroidulla altaalla, Oras Vega Bidetta -bidesuihku, Oras Vega ekonappihana, pesukoneliitäntä omalla poistoputkella Oras/Faluplast. Wc -istuin IDO Seven D/Glow. Osassa huoneistoissa on seinään integroitu wc- istuin. Sähkötoiminen lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Huoneiden pintamateriaalit ja varustus. Keittiön pintamateriaalit: Seinät on maalattu valkoisiksi. Lattiat ovat laminaattia, Egger Agua. Olohuoneen pintamateriaalit ja varustus: Seinät on maalattu valkoisiksi. Lattiat on laminaattia, Egger Agua. Eteisen / alkovin pintamateriaalit ja varustus: Seinät on maalattu valkoisiksi. Lattia on laminaattia, Egger Aqua. Valkoiset Olive -kaapistot. Kylpyhuoneen pintamateriaalit. Seinät laatoitettu 300x600 Base White Glossy laatalla. Lattia on laatoitettu 100x100 Casmere Antracite laatalla. Osassa huoneistoissa on kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssä tehosteseinä Cashmere Antracite laatoituksella.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Energialuokka
    B 2018

    Tehdyt korjaukset

    Kiinteistö on valmistunut 1980- luvulla alunperin toimistokäyttöön ja se muutettiin yhteensä 97 huoneistoa käsittäväksi asuintaloksi vuonna 2021. Alkuperäisestä rakennuksesta on säilytetty kantava runko, porrashuone ja hissikuilu. Rakennusta on korotettu kahdella kerroksella 9 -kerroksiseksi. Lisäksi rakennukseen tulee liiketila.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ympäriltä löytyvät monipuoliset palvelut: Kauppakeskus Mall of Triplaan on lyhyehkö matka. Vieressä lähikauppa Alepa. K-Supermarket Mustapekka sijaitsee lähellä. Huoltoasema, lounasravintolat ja Metsälän erikoisliikkeet sijaitsevat lähellä sekä Käpylän, Oulunkylän ja Haagan palvelukeskittymät ovat hyvin saavutettavissa. Helsinki -areenan urheilu -ja tapahtumakeskus sekä Messukeskus tapahtumapaikkana on kätevästi saavutettavissa. Koulut: Alueella sijaitsevat ala- ja yläkoulut sekä lukio. Haaga-Helian ammattikorkeakoulu sijaitsee lähellä. Päiväkoti: Alueelta löytyy useita päiväkoteja Metsälästä, Oulunkylästä, Käpylästä ja Haagasta. Ympärillä aukeavat monipuoliset ulkoilumaastot ja pyöräilyreitit vierestä kulkevaa Keskuspuistoa pitkin keskustaan ja Haltialan tilalle saakka. Runsaat aktiviteettimahdollisuudet löytyvät lyhyen matkan etäisyydeltä Pirkkolan urheilupuistosta, jossa sijaitsee mm. jäähalli, uimahalli, pallokenttä, juoksurata ja ulkokuntosali. Myös Oulunkylän urheilupuisto ja Käpylän pallokentät ovat lyhyen matkan etäisyydellä. Laakson ratsastustadion ratsastuskouluineen sijaitsee kohtuullisen matkan etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Kohteesta mainiot liikennyhteydet joka suuntaan. Käpylän asemalle ja Maunulan tulevalle Raidejokerin pysäkeille on reilun kilometrin etäisyys. Bussilinjat kulkevat vierestä. Pasilan asemalle on noin kaksi kilometriä. Hämeenväylälle, Tuusulanväylälle ja Kehä I:lle on nopea yhteys.

    Lisätiedot

    Vuokravakuus on 2 kk vuokra vesimaksuineen. Autohallipaikka on 72,83 €/kk.

    Joustoa muuttoon ja
    remonttiin

    Tutustu OP:n joustoluottoon
    Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    040 547 2491 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Katso kotivakuutuställe kohteelle