Vaasankatu 4 A, Keskusta, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 295 000 € Myyntihinta: 295 000 €
Käyttöönottovuosi 1951
Pinta-ala
80,3 m2
2h, k, kph, erill. wc, lasit. p

Yläkaupungin helmi Tyylikäs unelmakoti aikuiseen makuun pariskunnalle tai sinkulle! Tämä upea ja persoonallinen koti sijaitsee yläkaupungin paraatipaikalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jyväsjärvestä, yliopiston kampuksilta sekä Harjun komeista maisemista. Kauppakadun putiikit ja ravintolat ovat nekin ihan kulman takana. Tämä hyväpohjainen ja laadukkaasti 2022 remontoitu valoisa suuri kaksio täyttää vaativammankin asukkaan toiveet. Moderni ja tyylikäs keittiö on kivasti omassa rauhassa ja sieltä on näkymät sisäpihalle. Kodinkoneet on integroitu nykyaikaisesti, ja keittiön värimaailma on rauhallinen. Olohuoneen ikkunoista on upeat näkymät Jyväsjärvelle. Makuuhuoneen lasipariovet luovat tyylikkään vaikutelman koko huoneistoon. Katseenvangitsijana on upea koivuparketti, joka henkii yhdessä upean toimivan takan kanssa oman aikansa laatua ja tyyliä. Kolmeen suuntaan avautuvat maisemat ovat tämän päätyasunnon hienous, ja paksut seinät, leveät ikkunalaudat sekä klassiset valurautapatterit kertovat hyvin rakennetun kivitalon tarinaa. Olohuoneen toiseen päätyyn on tyylikkäästi erotettu etätyöskentelyyn sopiva tila, josta saa tarvittaessa vaikka toisen makuuhuoneen, jos sellaiselle on tarvetta.

Remontissa WC erottiin omaksi laadukkaaksi ja kauniiksi tilaksi kylpyhuoneesta, jossa on myös pieni kodinhoitotila. Molempien ilme muodostuu dramaattisen mustan ja tyylikkään marmorin kokonaisuudesta. Tämä harvinaisuus sijaitsee hyvin hoidetussa ja vakavaraisessa taloyhtiössä, Asunto Oy Jyväskylän Polessa. Suuret remontit ovat jo takana päin. Hoitovastike on hyvin maltillinen 2,70 €/m2, mikä tekee tälle asunnolle 216,81 €/kk. Hurmaavan yläkaupungin kulttuuri elää vahvana, ja se näkyy värikkäissä tapahtumissa, putiikeissa sekä pienissä kahviloissa ja kuppiloissa, jotka kokoavat kaupunkilaiset yhteen. Seminaarinmäen kampuksen vieressä sijaitsevan Lounaispuiston lavalla järjestettävät konsertit ja muut tapahtumat ovat vuodesta toiseen suosittuja. Yläkaupungissa viihdytään ja tänne halutaan. Tervetuloa tähän hurmaavaan kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568786
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Vaasankatu 4 A, 40100 JYVÄSKYLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, kph, erill. wc, lasit. p
    Asuinpinta-ala
    80,3 m2
    Kokonaispinta-ala
    80,3 m2
    Käyttöönottovuosi
    1951
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Päätyasunto, ikkunat koilliseen, kaakkoon ja lounaaseen. Parveke lounaaseen Vaasankadulle.
    Vapautuminen
    2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    295 000,00 €
    Neliöhinta
    3 673,72 €
    Hoitovastike
    216,81 €/kk
    Yhtiövastike yht
    216,81 €/kk

    Vesi kulutuksen mukaan, kylmä vesi 5 €/m3, lämmin vesi 13 €/m3.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Erillinen wc, kylpyhuone, 2 taittuvaa suihkuseinää, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kaapistot, jäähdytetty kellari, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia parkettia, seinät maalattu, välitilassa lasi. Olohuone: Lattia parkettia, seinät maalattu. Makuuhuone: Lattia parkettia, seinät maalattu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Wc: Lattia ja seinät laattaa. Vaatehuone: Lattia parkettia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As Oy Jyväskylän Pole
    Isännöitsijä
    Ville Makkonen, Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy, 0107786700
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    52
    Liikehuoneistoja
    4
    Autopaikat
    3 kpl, 28 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    painovoimainen
    Energialuokka
    G 2013

    Tehdyt korjaukset

    - Lukitus uusittu 1999 - Kaukolämmön alajakokeskus 2001 - Hissit modernisoitu 2002 - Kellari- ja pohjakerroksen viemäri- ja lämpöjohdot uusittu 2003 - Vesikattoremontti 2008 - Tuuletusparvekkeiden korjaukset 2009 - Käyttövesi-, viemäri- ja sähkösaneeraus 2009-2010 - Lukitussarjoituksen uusiminen 2010 - Porraskäytävien maalaus 2010 - Asuinhuoneistojen parvekeovien ja ikkunoiden uusiminen 2013 - Liikehuoneistojen ikkunoiden uusiminen 2013 - Osittainen ikkunoiden uusiminen taloyhtiön yhteisiin tiloihin 2013 - Poistokoneen asennus muutamaan ilmanvaihdon hormiryhmään 2013 - Porraskäytävien kadunpuoleisten pääulko-ovien kunnostus 2014 - Patteriverkoston perussäätö 2015 - Julkisivu- ja asuinhuoneistojen parvekeremontti 2017 - Parvekelasitusten asennus asuinparvekkeille ja ylimpien parvekkeiden katokset 2017 - Vesikaton maalaus 2018 - Järvenpuoleisen päädyn sadevesiviemäröinnin osakorjaus 2019 - Lämmönjakolaitteiston saneeraus 2020 - Sähköverkkoon kytkettyjen palovaroittimien uusiminen v. 2023. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu 2018. Laaja huoneistoremontti 2022: kylpyhuone purettu ja rakennettu erillinen wc sekä kylpyhuone/kodinhoititila. Vaatehuone rakennettu. Väliseiniä purettu, oviaukkoja muutettu. Lattiapinnat uusittu ja seinäpinnat sekä katot maalattu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys korjaustarpeista seuraavalle viidelle vuodelle - Pihan korjaustöiden suunnittelu Kunnossapitotarveselvitys perustuu Insinööritoimisto Inspecta Oy:n 2007 laatimaan kuntoarvio- ja putkiston kuntotutkimusraporttiin, julkisivun kuntotutkimukseen 2013 ja lisätutkimuksiin 2016 sekä yhtiön rakennuksissa ja kiinteistössä jo aiemmin vuosina 1997-2022 tehtyihin merkittävimpiin kunnossapito- ja muutostöihin. Yhtiöllä on yhtiökokouksen 18.4.2023 vahvistama pitkän tähtäimen suunnitelma vuosille 2023 - 2031.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 768 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Jyväskylän kaupunki, kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-market Kymppi 400 m, Jyväskylän pääkirjasto 200 m. Koulut: Normaalikoulun alakoulu 900 m, yläkoulu ja lukio 500 m. Jyu pääkampus 600 m. Matkakeskus 1,2 km, Toivolan vanha piha 300 m, Keskustan kompassille 800 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit 50 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!