Eeronkatu 8 A, Jalkaranta, Lahti

Velaton myyntihinta 549 000 € Myyntihinta: 549 000 €
Käyttöönottovuosi 1955
Pinta-ala
185 m2
6h, k, s, th, khh, 2kph, 2wc, at lämmin

Tervetuloa Eeronkadulle, missä historiallinen viehätys ja moderni mukavuus sulautuvat yhteen tässä ainutlaatuisessa Asunto Oy Eeronkatu -kiinteistössä. Rakennettu alun perin vuonna 1955, tämä viehättävä taloyhtiö koki täydellisen saneerauksen vuonna 2013 ja tarjoaa nyt asukkailleen parhaan mahdollisen yhdistelmän vanhan ajan charmia ja nykyaikaista mukavuutta.

Tämä kaunis kiinteistö ulottuu kolmeen tasoon, ja jokainen taso tarjoaa oman ainutlaatuisen tunnelmansa. Voit nauttia upeasta Vesijärven näköalasta ikkunoistasi ja nauttia rauhallisista ja kauniista ulkoilumaastoista, jotka ympäröivät tätä kiinteistöä.

Asunnon lämmityksestä ei tarvitse huolehtia, sillä vesikiertoinen lattialämmitys pitää huoneet mukavan lämpiminä kylminäkin päivinä. Kaukolämpö varmistaa tehokkaan ja luotettavan lämmityksen ympäri vuoden.

Kiinteistöllä on oma tontti hallinnanjakosopimuksella, mikä takaa asukkaille oman tilan ja autonomian ympäristöstään. Tämä tekee Asunto Oy Eeronkadusta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät yhdistelmää perinteisestä viehätyksestä ja modernista elämäntyylistä.

Tervetuloa kotiin Eeronkadulle, missä voit nauttia ajattomasta eleganssista ja käytännöllisestä mukavuudesta samassa paketissa. Tämä kiinteistö on todellinen helmi, ja se odottaa, että teet siitä oman tarinasi kodin

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    567971
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Eeronkatu 8 A, 15900 LAHTI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, s, th, khh, 2kph, 2wc, at lämmin
    Asuinpinta-ala
    185 m2
    Kokonaispinta-ala
    185 m2
    Käyttöönottovuosi
    1955
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    2 avoparveketta Vesijärvi näkymin
    Ikkunat ja näköalat
    Pohjoinen-etelä-itä-koillinen piha/luonto, Vesijärvi
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    549 000,00 €
    Neliöhinta
    2 967,57 €
    Hoitovastike
    324,34 €/kk
    Muu vastike
    118,74 €/kk
    Yhtiövastike yht
    443,08 €/kk

    Vastike (3892,10 €) ja hoitokulut (1424,90 €) on ajalta 1.1-31.12.23 ( vastikkeiden suuruudet ovat molemmilla osakeryhmillä yhtä suuret).) Kulut ovat kokonaiskuluja. Asunto Oy:ssä 2 taloa (OKT). Katso tarkemmat tiedot lisätiedot -kohdasta*

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi Electrolux, erillisuuni Electrolux, liesitaso Electrolux, induktioliesi Electrolux, liesituuletin Electrolux, mikroaaltouuni Electrolux, astianpesukone Electrolux, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone x2, erillinen wc x2, suihku, suihkukaappi x2, peilit x3, peilikaappi, kaapit x4, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys vesikiertoinen, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: parketti, maali. Olohuone: parketti,maali. Kodinhoitohuone: laatta, maali. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta,laatta. Wc: laatta, laatta. makuuhuoneet 1-5: parketti, maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Eeronkatu 8
    Isännöitsijä
    Keijo Patronen 0400-351960
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    1 kpl, 2 kpl
    Lunastuspykälä
    Karttaliite

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Uusittu 2013.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poistoilma
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 13.4.2033

    Tehdyt korjaukset

    Talon saneeraus: Uusittu vesikaton kantavia rakenteita ja pinnoite vaihdettu rivipeltikatoksi, uusittu kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä, rakennettu salaojat ja sadevesijärjestelmä, ulkopuolinen vedeneristys ja routaeristys, talon lämmitysjärjestelmä uusittu, kaukolämmönvaihdin uusittu ja talossa vesikiertoinen lättilämmitys, ilmanvaihto uusittu, sähköt uusittu, käyttövedet ja viemärijärjestelmä uusittu, ikkunat ja ovet uusittu, saneerauksen yhteydessä alimman kerroksen betonilattia purettu ja kelpaamaton maa-aines poistettu, kapillaarikerros ja lämmöneriste, keskikerroksen välipohja uusittu samoin ylimmän kerroksen lattiarakenne, ulkoseiniin lisälämmöneriste, yläpohjan vinoille osille eriste ja tasaiselle osalle puhallusvilla, ulkoseinät koolattu puurunkoisena ja levytetty kipsilevyllä (rappaus), kosteissa tiloissa vesieristeet, keittiö koneineen uusittu, komerot ja kaapit uusittu, raput yläkertaan uudet, kaikki vesikalusteet uusittu, uusi parketti koko taloon, autotallissa lattiakaivo hiekanerotuksella. Nämä kaikki uudistukset tehty vuosina 2013-2014. Saneerauksen loppukatselmus tehty 2014.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 392 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Lahden kaupunki 03-81 411

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S- market Jalkaranta n. 1,5 km. Koulut: Steiner koulu esikoulusta lukioon n. 80 m, Jalkarannan koulu 1-6 lk n. 1,4 km, keskusta. Päiväkoti: Jalkaranta. Liikenneyhteydet: auto, bussi

    Lisätiedot

    Hoitovastikeen määrittää yhtiökokous. Hoitovastike sisältää kiinteistöveron, jätehuollon, kaapeli-tv:n ja hallintokulut. Osakkaat maksavat talokohtaisesti kaikki muut kustannuksensa. Siitä poiketen mitä asunto-osakeyhtiölaissa säädetään yhtiön ja osakkeenomistajan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista niistä korjaus- ja kunnossapitotöistä ja kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa siihen rakennukseen, jossa hänen hallitsemansa huoneisto sijaitsee. Sama vastuu koskee osakkeenomistajan hallitsemia piha-alueita ja muita tiloja. Osakkeenomistaja on muun muassa velvollinen korjaamaan rakenteisiin tulleet viat ja puutteet. Rakennuksessa A sijaitsevan teknisen tilan sekä tilassa sijaitsevien kalusteiden, laitteiden ja koneiden korjaus- ja kunnossapitovastuu kuuluu yhtiölle.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lahti OP Koti Häme Oy LKV

    Aleksanterinkatu 20, LAHTI

    010 256 7700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!