Kohteessa esittely su 7.4. klo. 12:00 - 12:30.

Tapiolantie 11 A, Kaleva, Kerava

Velaton myyntihinta 214 000 € Myyntihinta: 214 000 €
Käyttöönottovuosi 1999
Pinta-ala
80 m2
3h + k + s

Tästä kodista on pidetty hyvää huolta ja se näkyy. Pintoja on uudistettu hyvällä maulla ja yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Asunnon parhaimpiin puoliin kuulu se, miten valo kulkee huoneesta toiseen. Tämä kohde täytyy nähdä omin silmin.

Sisään tullaan pienen tuulikaapin kautta, jossa liukuovien taakse on kätketty käytännöllinen kenkien säilytysjärjestelmä. Eteisen käytävältä löytyy lisää säilytystilaa, joten takeillekin on oma paikkansa. Asunnon kaksi makuuhuonetta ovat asunnon etuosassa. Makuuhuoneiden säilytystarve on ratkaistu liukuovien taakse piilotetuilla vaatehuoneilla, jolloin erillisiä kaappeja ei tarvita ja sisustaminen on helpompaa.

Kaunis vaalea keittiö on remontoitu 2012. Varustelu on laadukas ja laskutilaa on reilusti. Keittiön ja olohuoneen erottaa toisistaan väliseinä mutta tila on silti avara, ruokailutilan sitoessa ne yhteen. Olohuoneen suurista ikkunoista pääsee reilusti luonnonvaloa sisään tehden tilasta upean valoisan. Olohuoneesta on käynti viihtyisälle terassille, jonka ylle saa avattua markiisiin.

Kylpyhuone on yhtenäistä tilaa kodinhoitotilan kanssa. Taloyhtiössä on päätetty uudistaa kaikki kylpyhuoneet vuonna 2026. Tilavasta kylpyhuoneesta käynti omalle terassille saunan jälkeen vilvoittelemaan. Tyylikäs erillinen wc on remontoitu 2011.

As. Oy Keravan Tapiolantie on 15 asunnon muodostama hyvin hoidettu taloyhtiö. Yhtiön pihalla on mukava leikkipaikka perheen pienimmille ja jokaisella asunnolle on autokatospaikka.

Kaleva on suosittu pientaloalue Keravan keskustan läheisyydessä. Pienen kävelymatkan päästä löytyvät Kalevan urheilupuisto, terveyskeskus, koulu sekä lähikauppa. Keravan keskustan pääsee kätevästi bussilla tai halutessaan vaikka pyöräillen sillä matkaa on vain 2 kilometriä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566869
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Tapiolantie 11 A, 04230 KERAVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + s
    Asuinpinta-ala
    80 m2
    Kokonaispinta-ala
    80 m2
    Käyttöönottovuosi
    1999
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Makuuhuoneiden ikkunoista näkymät taloyhtiön pihalle. Olohuoneesta ja keittiöstä näkymät takapihalle.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    214 000,00 €
    Neliöhinta
    2 675,00 €
    Hoitovastike
    216,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    216,00 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Vesimaksun peruste: huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus käytetyn veden mukaan. Maksetaan kuukausittain vesimaksuennakkoa. Laskutus tasataan todellisen käytön mukaan kerran vuodessa. Autokatospaikka 15,00 eur/kk, ulkoautopaikka 10,00 eur/kk. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) viimeisen 12 kk:n (1.1.2023-31.12.2023) aikana ollut noin 9538,09 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilma ja pyrolyysi, induktioliesi, liesituuletin (huippuimuri), mikroaaltouuni integroitu (valo ei toimi), astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet. Remontoitu 2012.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc remontoitu 2011, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia parkettia, seinät maalattu. Olohuone: Lattia parkettia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 1: Lattia parkettia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattia parkettia, seinät maalattu/tapetoitu. Sauna: Lattia muovimattoa, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Lattia muovimattoa, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Wc: Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu. Vaatehuone: Lattia parkettia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Keravan Tapiolantie
    Isännöitsijä
    Mio Isännöinti Oy, Kievarinkaari 2, 04300 Tuusula Isännöitsijä Tarja Kilgast 041-3115722 tarja@mioisannointi.fi
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    15
    Autopaikat
    15 kpl, 8 kpl
    Taloyhtiössä on
    Väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, verkkokomero, pyörävarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Huoneistojen väliset seinät teräsbetonielementtejä. Huoneiden kevyet väliseinät teräsrunkoisia kipsilevyseiniä. Suihkutilojen seinät kiviaineiset. Julkisivuverhoiluna pääosin tiiliverhous ja osittain puupaneeli.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Muu. Katto pesty ja pinnoitettu 2018.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 12.12.2033

    Tehdyt korjaukset

    2022: Pihojen viimeistely viheristutuksin ja 11 pihan rinnesortuman korjaus. Viemäreiden kuvaus ja puhdistus 11 talot. 2021-22: Radon mittaukset ja radon-imurien asennus. 2021: Leikki- ja oleskelualueen kunnostaminen. Parvekkeiden maalaus. Viemäreiden kuvaus ja puhdistus 8 B talo. 2020: Viemäreiden kuvaus ja puhdistus 8 A talo. Ulko-ovien uusiminen. 2019: Ulkovalaistuksen uusiminen. 2018: Kattojen puhdistus sammaleesta ja pinnoitus. 11-talon käyntiportaiden uusiminen. IV-kanavien nuohous. 2016: Yläpohjien lisäeristys. 2015 ulko-ovien maalaus 2009: Ulkomaalaus.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu v. 2012. Vessa remontoitu v. 2011. Tuulikaappi (lattian laatoitus ja lattialämmitys) v. 2011.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys viiden vuoden kunnossapitotarpeesta 2023-2027 - Rännien puhdistus (vuosittain) - Seinien rakenteellisten halkeamien korjaus asunnoissa - Kylpyhuoneiden ja saunojen (sis. lämminvesivaraajat) uusimienn 2026 - Sadevesiputkien ja salaojien kuvaus ja tarvittaessa huuhtelu 3-5v Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 222 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Keravan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Market n. 650 m, Alepa Kaleva n. 850 m, Prisma Kerava n. 2,3 km, K-Citymarket n. Kerava 2,4 km. Koulut: Kalevan koulu (ala-aste) kävellen n. 650 m, Kurkelan yhtenäiskoulu (1-9 lk) kävellen n. 1,6 km. Päiväkoti: Kalevan päiväkoti n. 950 m, Kiddy House n. 1 km, Killan päiväkoti n. 1,1 km, Keskustan päiväkoti n. 2,2 km, Kurjenpuiston päiväkoti n. 2,8 km. Kalevan urheilupuisto (jalkapallokenttä, jäähalli, yleisurheilukenttä) n. 1 km, Keravan Uimahalli ja maauimala n. 2,1 km, golf Talma n. 8,7 km, Keinukallion ulkoilualue ja kävelyportaat n. 6,4 km. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki n. 500 m (975, 975N), Keravan juna-asema n. 2,2 km

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!