Kohteessa esittely la 27.4. klo. 14:00 - 15:30.

Kuntotie 16 A25, Klaukkala, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 214 724 € Myyntihinta: 83 718 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
59,5 m2
3h, kt, s

NURMIJÄRVEN KISAKODIN ASUNTOMARKKINAT PIDETÄÄN LAUANTAINA 27.4 KLO 14:00-15:30!

TARJOLLA ON HUIKEIDEN HINTAETUJEN LISÄKSI MUNKKIKAHVIT, LAPSILLE SIMAA JA MAKEA YLLÄTYSPUSSI! MYÖS OP UUSIMAAN JA RAKENNUTTAJAN EDUSTAJAT OVAT PAIKALLA.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NURMIJÄRVEN KISAKOTIIN!

JUURI VALMISTUNEITA KOTEJA KAIKILLE Nurmijärven Kisakotiin on juuri valmistunut 36 viihtyisää kotia, jotka tarjoavat jokaiselle sopivan asumismuodon juuri sinulle sopivaan elämäntilanteeseen. Taloyhtiö koostuu monesta eri asuntokokoluokasta ja valinnanvaraa riittää perhekodiksi, kakkoskodiksi, ensiasunnoksi tai vaikkapa sijoitusasunnoksi.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ RUNSAIDEN PALVELUJEN ÄÄRELLÄ Kisakoti sijaitsee aivan Klaukkalan sydämessä juuri sopivan 20 minuutin ajomatkan etäisyydellä pääkaupunkiseudun sykkeestä. Ympäriltä löydät kaiken kattavat palvelut vain kävelymatkan ulottuvilta ja lähimpiin pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin Jumboon tai kauppakeskus Kaareen matkat taittuva hetkessä.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUINMUKAVUUTTA Kisakodissa asuinmukavuutta ja energiataloudellisuutta tuovat lämmöntalteenotolla varustetut huoneistokohteiset ilmanvaihtokojeet. Talo on liitetty ekologiseen paikalliseen kaukolämpöverkkoon, jonka lämmönlähteenä ovat 97 prosenttisesti uusiutuvat energiavarat.

MAHDOLLISUUS IKIOMAAN TONTTIOSUUTEEN Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla ja sinulla on halutessasi mahdollisuus tonttiosuutesi ikiomaksi.

TOIMIVA TILANKÄYTTÖ VIEHÄTTÄÄ Kisakodin pohjaratkaisut on mitä mainioimmat, ne ovat harmonisia ja kompakteja, joissa asuintilat yhdistyvät toisiin sopivasti sointuen. Tilaratkaisut tarjoavat runsaasti avaruutta ja oman kodin kalustaminen on mielikuvituksellisen helppoa. Arjen luksusta asumiseen tuovat monesta pienemmästäkin kodista löytyvät kaksi saniteettitilaa.

MUUTTAISITKO SITTENKIN KLAUKKALAAN Klaukkala on kasvava ja eteläisin taajama Nurmijärven kunnassa. Nurmijärven asukasluku on kasvanut vuosikymmeniä ja se on asukasluvultaan Suomen suurin kunta 44 000:lla asukkaallaan.

Nurmijärven asukaskunta on nuorekas ja kunnan ovatkin valinneet asuinpaikakseen monet lapsiperheet, jotka viihtyvät sopivan välimatkan etäisyydellä pääkaupunkiseudun työpaikoista. Tutkimusten mukaan kuntalaiset arvostavat alueen turvallista elämää ja pääkaupunkiseutua edullisempaa asumista.

Miltä kuulostaisi asua lähellä pääkaupunkiseutua kehittyvässä kunnassa, jota ympäröivät vapaat peltomaisemat, joille leimansa antavat niiden halki polveilevat joet, kallioselänteiset metsät ja omaleimaiset kyläkeskukset?

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Jari Selenius, jari.selenius@op.fi I 050 482 1769.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566730
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kuntotie 16 A25, 01800 KLAUKKALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, kt, s
    Asuinpinta-ala
    59,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    59,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    4/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Huoneistolla on tilava lasitettu parveke.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoista avautuu avoimet ja vehreät maisemat.
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    214 723,59 €

    Myyntihinta

    83 717,67 €

    Lainaosuus

    131 005,92 €

    Neliöhinta

    3 608,80 € /m²

    Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus

    27 325,03 €

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 131 005,92 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Lisätietoa lainaosuudesta

    56,86 % asuntojen velattomista myyntihinnoista taloyhtiölainana. Laina-aika 25 vuotta luottosopimuksen allekirjoituksesta Lyhennysohjelma: Lyhennysvapaa ja tasalyhennys. Lyhennyksen ensimmäinen eräpäivä on 31.5.2024. Lyhennysvapaa Luottosopimuksen allekirjoituksesta kaksi (2) vuotta. Taloyhtiölaina luovutuksen jälkeen Euribor 12 kk + 0,85 %, kokonaiskorko 3.5.2024 saakka 4,69 %. Marginaalin tarkistus kolmen vuoden välein lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Pääomavastiketta kerätään 1.12.2023 alkaen 16,50 €/m2/kk.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    232,05 € /kk

    Rahoitusvastike

    981,75 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 213,80 € /kk

    Muut maksut

    Vesimaksu

    20,00 €/kk/henkilö

    Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, huoneistoissa on oma vesimittari ja kylmän ja lämpimän veden mittaus.

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖ KALUSTEET JA VARUSTEET Keittiöiden, eteistilojen, makuuhuoneiden ja pesuhuoneiden kalusteovet ja laatikostojen etulevyt ovat mikrolaminaattia, melamiinia tai pinnoitettua MDF-levyä. Eteisen vaatekaapeissa on valkoiset ovet. Työpöytätasot ovat laminaattipintaisia joihin on upotettu ruostumattomat teräsaltaat. Huoneistoihin asennetaan astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni ja jää-pakastinkaappi tai jääkaappi ja pakastinkaappi piirustusten mukaan. Keittiöiden kalustevälit ovat välitilalevyä.

    Pesutilat

    KYLPYHUONEEN JA SAUNAN VARUSTEET Pesuhuoneissa on liitännät pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneissa on allaskaappi ja valaisinpeilikaappi WC- ja PH-tilaan. Saunan lauteet ovat kuusilautaa. Saunaan asennetaan sähkökiuas. Saunan ja pesuhuoneen välissä on lasiseinä.

    Säilytystilat

    Irtaimistovarasto.

    Materiaalit

    LATTIAPINNOITTEET Eteisessä, keittiössä, ruokailutilassa, olo-, vaate- ja makuuhuoneissa on lautaparketti. Jalkalistat ovat kuultokäsiteltyjä. SEINÄPINNOITTEET Eteisen, vaatehuoneen, keittiön, olohuoneiden ja makuuhuoneiden seinät ovat maalattuja. KYLPYHUONE JA SAUNA Wc-tiloissa, saunassa ja pesuhuoneessa on keraaminen laatta. Seinäpinnoista laatoitetaan kylpyhuoneiden seinät kokonaan, wc-tilojen allastaustat. Saunan seinät ovat paneloituja. SISÄKATOT Asuinhuoneiden katoissa on yleensä ruiskutasoite. Mahdolliset asuntojen alakatot ja kotelot on tehty kipsilevystä piirustusten mukaisesti. Alakattojen ja koteloiden kohdalla huonekorkeus n. 2,25 m. Saunan ja pesuhuoneen katot on tehty paneloituna.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Nurmijärven Kisakoti
    Isännöitsijä
    MTR -Isännöinti Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, Joni Talas 09 838 7250. Huoltoyhtiö: KMR-Huolto Oy
    Asuinhuoneistoja
    36
    Taloyhtiössä on
    Väestösuoja
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. LÄMMITYS Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon, lämmitysjärjestelmänä on asunnoissa vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    ILMANVAIHTO JA LÄMMÖNTALTEENOTTO Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto on varustettu lämmön talteenotolla. Poistoilmanvaihdossa on tehostus keittiön liesikuvussa huoneistokohtaisesti.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kts. liite energiatodistus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 268 m2
    Omistus
    Valinnainen vuokratontti
    Vuokralleantaja
    Finger Kiinteistöt Oy
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2072
    Kaavoitus
    Asemakaava. Nurmijärven kunta, p. 040 317 2394.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähellä ovat kaikki peruspalvelut, kuten ruokakaupat, terveyspalvelut sekä erikoisliikkeet kuten Gigantti, Jysk, Rusta ja Tokmanni. Suurimpiin kauppakeskuksiin kuten kauppakeskus Kaareen ja Jumboon matka taittuu parissakymmenessä minuutissa. Koulut: Alueella sijaitsevat ala -ja yläkoulut sekä lukio vain noin 500 metrin etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lukuisia kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja, mm, Isosuon Päiväkoti 6 min. (436 m), Suopolun Päiväkoti (486 m), Vaskomäen Päiväkoti 5 min. (404 m) ja Aitohelmen Päiväkoti. Ympäriltä löytyy kulttuurikeskus ja tapahtumatalo Monikko. Naapurissa on urheilun ystäville urheilukenttä, ulkojääkenttä, jäähalli, tennishalli sekä luontorikas Isosuon luonnosuojelualue pitkospuut -reitteineen. Valkjärven uimarantaan n. 3 km. Klaukkalaan on helppo saapua, Klaukkalasta on autoilijalle nopea yhteys Helsinki-Tampere väylälle. Lentoasemallekin on vain 20 minuutin matka. Liikenneyhteydet: Lukuisat bussilinjat kulkevat talon läheltä; bussipysäkki terveyskeskus 4 min (313 m), Klaukkalan koulut 3 min (280 m), jäähalli L/I- linjat 5 min (391 m / 432 m).

    Lisätiedot

    AUTOPAIKAT Yhtiössä on 26 myytävää autopaikkaa ja 2 vieraspaikkaa. Hidaslatausvalmius kaikille autopaikoille ja lisäksi putkitus latauksen mahdollisille muutoksille. TONTTI JA ASEMAKAAVA Tontti on valinnainen vuokratontti, tontin pinta-ala 2268,0 m2. Asemakaava on vahvistettu ja lisätietoja alueen kaavoituksesta saa Nurmijärven kunnan asemakaavaosastolta. YHTEISET TILAT JA IRTAINVARASTOT Lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, väestönsuoja ja irtaimistovarastot sijaitsevat 1. kerroksessa. TERASSIT JA PARVEKKEET Terassien lattiat ovat betonipintaisia. Parvekekaiteet ovat harmaata lasia ja parvekkeilla on parvekelasitukset. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Asunnoissaon kaapeli-TV-liitäntä. Taloyhtiölaajakaista Saunalahti 25 M. Huoneistoissa on atk-parikaapelijärjestelmä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!