Karakalliontie 14 D, Karakallio, Espoo

Velaton myyntihinta 175 000 € Myyntihinta: 130 750 €
Käyttöönottovuosi 1968
Pinta-ala
73 m2
3h, k, kph, erill. wc, vh, lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k)

Viihtyisä kolmio Karakalliossa odottaa uusia asukkaitaan!

Tässä läpitalon asunnossa on tilavat huoneet ja isoista ikkunoista tulvii tunnelmallista luonnonvaloa sisään. Pohjaratkaisu on käytännöllinen ja säilytystilaa on mukavasti. Keittiössä on tilaa ruokapöydälle ja olohuoneessa voi keskittyä perheen yhteiseen oleskeluun tai vieraiden kestitsemiseen. Makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on hyvin säilytystilaa. Tässä asunnossa on kylpyhuoneen lisäksi myös erillinen wc, joka helpottaa perheen arkea. Huoneiston ikkunoista on rauhalliset näkymät puistomaiseen Karakallioon. Taloyhtiössä on tehty suuret remontit mm. linjasaneeraus ja maalämpöön sekä aurinkoenergian käyttöön siirtyminen.

Karakallio tarjoaa asukkailleen kauniita ulkoilualueita sekä hyvät julkiset yhteydet. Autoilevalle isot valtatiet; kuten Kehä I ja Turunväylä sijaitsevat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Alue on rauhallinen ja lapsiperheiden suosima, muun muassa päiväkoteja ja kouluja löytyy läheltä molemmilla kotimaisilla kielillä ja lähin asukaspuisto leikkipihoineen sijaitsee Yhtiön vieressä. Myös harrastamiseen on hyvät mahdollisuudet. Kattavat palvelut löytyvät noin 5 kilometrin päästä Sellosta ja kehitteillä oleva uusi Karakallion ostari tulee tarjoamaan lähikaupan myös tulevaisuudessa.

Varaa esittelyaika ja tule ihastumaan uuteen kotiisi!

Esittelyt ja lisätiedot: Ulla Helenius p. 050 441 3464, ulla.helenius@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565257
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Karakalliontie 14 D, 02620 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, erill. wc, vh, lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k)
    Asuinpinta-ala
    73 m2
    Kokonaispinta-ala
    73 m2
    Käyttöönottovuosi
    1968
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    2/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon huoneisto, ikkunat koilliseen ja lounaaseen. Parveke lounaaseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    130 750,12 €
    Velaton hinta
    175 000,00 €
    Lainaosuus
    44 249,88 €
    Neliöhinta
    2 397,26 €
    Hoitovastike
    199,80 €/kk
    Rahoitusvastike
    377,40 €/kk
    Muu vastike
    88,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    666,00 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Hoitovastike 199,80 €/kk Rahoitusvastike 377,40 €/kk Korjausvastike 88,80 €/kk Laajakaistamaksu 0,90 €/kk Yhtiövastike yhteensä 666,90 €/kk Saunamaksu 15 €/kk Autotallimaksu (vanha talli) 27 €/kk Autotallimaksu (uusi talli) 40 €/kk Pistokepaikkamaksu 12 €/kk Ulkopaikkamaksu 6 €/kk Vesimaksu on ennakko. Vesi tasataan vuosittain loppu vuodesta (marras/joulukuussa) Laskutuskausi on 1.9.-31.10. Mittarit tulee lukea ja ilmoittaa isännöitsijälle asunnon luovutuksen yhteydessä. Talousarvion 2023 mukaan yhtiöllä on hoitolainaa maalämpö-. LTO-, vesikatto- ja aurinkovoimaremonteista 1.950.000,00 euroa. Yhtiökokous voi myöhemmin päättää, että hoitolaina konvertoidaan rahoituslainaksi. Hoitolainaa maksetaan korjausvastikkeena tämän asunnon osalta 88,80 €/kk. (Yhtiövastike yhteensä 666,90 €/kk). Korjausvastikkeella katetaan hoitolainan lyhennykset ja korot ja varaudutaan tuleviin korjauksiin.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin Toimii huonosti, lasikupu irronnut, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön roskiskaapin mekanismi on uusinnan tarpeessa.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa., kiinteät valaisimet. Putkiremontin yhteydessä kylpyhuoneeseen lisätty wc-istuin.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Parketti lattia, maalatut seinät (keittiön ovi kellarissa). Olohuone: Parketti lattia, tapetoidut seinät. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 2: Parketti lattia, tapetoidut seinät (osa lattialistoista puuttuu). Kylpyhuone: Laatoitettu lattia ja seinät, paneeli katto. Eteinen: Parketti lattia, maalatut seinät. Wc: Laatoitettu lattia, maalatut seinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Karavuori
    Isännöitsijä
    Erkki Hannila, Karakallion Isännöinti Oy p.045 219 7331
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    121
    Autopaikat
    55 kpl, 46 kpl, 14 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, satelliittiantenni, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 19.4.2032 asti

    Tehdyt korjaukset

    2021 Aurinkovoimala (Talon 3 katolle), huippuimurit uusittu, vesikatot uusittu ja lisätty lämpöeristystä sekä lisätty lämmityskaapelit vaaka- ja pystykouruihin, lisätty ulko-oven avausnapit asuntoihin, autotallien ovet ja päätyseinät maalattu, lisätty tallentava kameravalvonta pihoille, parkkipaikoille ja autotalleihin, asfaltoitu LVS ja maalämpökaivuulinjat. 2020 Salaojat uusittu ja sokkeli vedeneristetty (Talo 4 takapiha ja T-pääty), palaneen autotallin tilalle rakennettu uusi autotalli. 2019 Salaojat uusittu ja sokkeli vedeneristetty (Talo 3 N-päädystä takapihan portaikkoon), 2018-2019 Linjasaneeraus: Kylpyhuoneet, vesikalusteet ja -mittarit uusittu, uudet vesijohdot ja viemäriputket asennettu, pohjaviemärit ja sadevesiviemärit sukitettu, uudet sähköt 3-vaihe, 3X25A (sulaketaulu eli ryhmäkeskus IP-osin, kylpyhuoneiden sähköt, keittiöissä lieden, astianpesukoneen ja jääkaapin sähköpistorasiat sekä 1 vararyhmä), uusi antenni- ja data, sähkövaraukset maalämpö + sähköauto, porraskäytävät ja pihavalaistus saneerattu, pesutupa, kuivaushuoneet ja mankelihuone saneerattu, kuivaimet uusittu, saunaosastot saneerattu (talot 1, 2 ja 3), rakentamattomat pohjatilat saneerattu. 2015 talosaunan peruskorjaus (talo 4) Tarkempi listaus tehdyistä toimenpiteistä tilinpäätöksen liitteenä.

    Suunnitellut korjaukset

    Vuoden 2023 yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen yhtiökokouksen kutsun liitteenä esitetyistä korjauksista vuosille 2023 ja 2024. Korjaustoimenpiteet 2023: julkisivujen pesu, elementtisaumojen uusinta, sokkeleiden kunnostus, parvekkeiden teräskaiteiden maalaus, kellarin ulko-oven uusinta ja muut pienemmät työt. Vuonna 2024: parkkialueen massan vaihto, uudelleen asfaltointi. Kustannusarvio edellä mainituille 455.000 euroa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    18 664 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lidl Karakallio 850 m S-Market Karaportti 950 m Sello n.3 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Karakallion vanhan ostoskeskuksen uudistus https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/karakallion-ostoskeskuksen-uudistus. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n 100 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!