Maitorpankulma 3, Kivistö, Vantaa

Velaton myyntihinta 330 000 € Myyntihinta: 330 000 €
Käyttöönottovuosi 2014
Pinta-ala
84 m2
4h, k, s

PARITALOHUONEISTO KIVISTÖN HALUTULLA PIENTALOALUEELLA

Tervetuloa tutustumaan tähän paritalohuoneistoon, joka valmistui vuonna 2014 Kivistön viihtyisälle ja halutulle pientaloalueelle. Taloyhtiön 10-vuotis tarkastus on suoritettu.

TOIMIVA TILANKÄYTTÖ VIEHÄTTÄÄ

Alakerrassa on olohuone, keittiö ja ruokailutila. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja saunatilat. Olohuoneesta pääset pihalle, jota täydentää tilava katettu terassi.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUINMUKAVUUTTA

Asunnossa on asumismukavuutta lisäävä sähköinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen energiaa säästävä poistoilmalämpöpumppu. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja aktiivinen, sijaiten omalla tontillaan.

HYVÄT LIIKENNEYHTEYDET

Asunnolla on oma autopaikka aivan sisäänkäynnin vieressä, ja mahdollisuus hankkia toinenkin autopaikka tarpeen mukaan. Tämä helpottaa arjen sujumista ja antaa joustavuutta liikkumiseen. Hyvät liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa, sillä juna-asemalle on matkaa vain noin 1,5 kilometriä josta hyvät ja nopeat yhteydet kehärataa pitkin lentoasemalle, Myyrmäkeen, Tikkurilaan ja Helsingin rautatieasemalle. Omalla autolla liikkuvalle kehätiet ja valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä.

KATTAVAT PALVELUT

Kivistössä on uusi kauppakeskus Kivis jossa monipuoliset päivittäistavarakaupat Lidl ja S-market, erikoismyymälät, kirjasto, terveysasema, hammashoitola ja kuntokeskus, lisäksi ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi asunnon lähistöltä löytyvät koulut, päiväkodit ja lähikauppa, mikä tekee alueesta erinomaisen valinnan niin perheille kuin aktiiviselle elämäntyylistä nauttiville.

TULE ESITTELYYN

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta, vaan ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän upeaan kotiin! Tule yleisesittelyyn, varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn oheisesta yhteydenotto lomakkeelta, tai soita suoraan Jari Selenius, 050 482 1769, jari.selenius@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565107
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Maitorpankulma 3, 01700 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s
    Asuinpinta-ala
    84 m2
    Kokonaispinta-ala
    84 m2
    Käyttöönottovuosi
    2014
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneen ikkunoista näkymä pihalle. Keittiön ja ruokailutilan ikkunoista näkymä Maitorpankujalle. Makuuhuoneiden ikkunat lounaaseen tai koilliseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    330 000,00 €
    Neliöhinta
    3 928,57 €
    Hoitovastike
    294,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    294,00 €/kk

    Sähkönkulutus nykyisellä omistajalla noin 10 000 kWh/vuosi. Vesimaksun peruste: Lasku 2 kertaa vuodessa kulutuksen mukaan. Autopaikka 8,00 €/kk ja II-autopaikka (ei lämmitystolppaa) 7,5 €/kk. Kustannukset ja kulutukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelon Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa sähköisen omistajamerkinnän rekisteröintikustannuksista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit wc tilassa ja kylpyhuoneessa, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    ulkovarasto (ei lämmitystä)

    Materiaalit

    Keittiö: parketti. Makuuhuone 1: parketti. Makuuhuone 2: parketti. Makuuhuone 3: parketti. Sauna: laatta/paneli. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: laatta. Wc: laatta/maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Kesäkumpu
    Isännöitsijä
    Lahex / Niilo Lindbohm 09-8796766 niilo@lahex.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    56
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, 2 yhtiön varastoa, väestösuoja, elisa kiinteistölaajakaista 50/10 Mbit/s

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Poistoilmalämpöpumppu.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen / poistoilmalämpöpumppu (koneellinen tulo ja poisto)
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Yhtiössä suoritetut kuntoarviot ja kuntotutkimukset: 2016 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, Copla Oy 2016-2017 Märkätilojen kuntokartoitus Raksystems Oy ja Jykevä Palvelut Oy 2017 Yläpohja kartoitus, Ins.Linjasuunnittelu Oy 2017 Ilmavuotoselvitys, Sisäilmainsinöörit Oy 2019 Alapohjien tarkastus, Uudenmaan Rakennemestarit Oy 2019 Liesituulettimien toiminnantarkastus ja vianselvitys, Sisäilmainsinöörit Oy Suoritetut perusparannukset ja huomattavat korjaukset: 2015 Poistoilmalämpöpumppujen vuosihuolto 2015 Vuosikorjaustyöt (rakentajan toimesta takuuseen kuuluvana) 2016 Pihatien kunnostus / huolto 2016-2017 as 20 vesivahingon korjaus rakentajan toimesta (lattiakaivon tuenta huone, kaivo irronnut) 2016 Leikkipaikan portaiden maalaus/käsittely (talkootyönä) 2016 Roska-aitauksen maalaus (talkootyönä) 2017 Poistoilmalämpöpumppujen vuosihuolto 2017 Pihatien kunnostus/huolto (vuosittainen huoltotoimenpide) 2017 Märkätilojen kuntokartoitus, osa II + rakenneavaukset nimettyihin asuntoihin 2018 Pihakäytävien kunnostus ja huolto. 2018 Takuukorjaustyöt vaiheet 1-4 2019 Rakentajan takuu/virhevastuukorjaukset, vaiheet 5-8 2019 IV puhdistus ja säätö, poistoilmalämpöpumppujen vuosihuolto ja huoltokorjaukset 2019 Yläpohjien lisäeristys 2019 Poistoilmalämpöpumppujen vuosihuolto 2020 Takuukorjaustyöt vaihe 9. 2020 Julkisivujen tarkastus ja huoltomaalaustarpeen kartoittaminen. 2020 Pihakäytävien korjaus. 2021 Sisäänkäyntien puu-osien huoltokorjaukset ja maalaukset. 2012 Poistoilmalämpöpumpun vuosihuolto ja huoltokorjaukset. 2021 Leikkipaikan tarvittavat kunnostus ja ehostustyöt. Pihakäytävien huolto. 2022 Sähköautojen latausinfran rakentaminen. 2022 Pihakäytävien huolto ja kunnostus. 2022 Liesituulettimien toimimattomuuden selvitys ja korjaus. 2023: 10-vuotis tarkastus/tarkastukset. 2023 Asfaltointi. 2023 Poistoilmalämpöpumppujen vuosihuolto. Asunnon remontit: Terassille rakennettu valokate jolle on haettu rakennuslupa. Kylpyhuoneeseen asennettu suihkuseinä.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. 2023 Roskakatoksen maalaus 2024 Huoltomaalaus, kaikki rakennukset 2025 Leikkipaikan tarvittavat kunnostus ja ehostustyöt. Poistoilmalämpöpumoun vuosihuolto. 2026-2027 Ilmanvaihdon puhdistus, mittaus ja säätö.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    17 795 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Alepa Kivistö n.300 m. Alueella uusi kauppakeskus Kivis n.2 km jossa monipuoliset päivittäistavarakaupat Lidl ja S-market, erikoismyymälät, kirjasto, terveysasema, hammashoitola ja kuntokeskus, lisäksi ravintoloita ja kahviloita. Koulut: Aurinkokiven koulu luokka-asteet 1-9 n.1,4 km. Päiväkoti: Alueella useita, esim Maitorpan päiväkoti n.200 m. Kehittyvässä Kivistössä pääsee myös liikkumaan ja pitämään huolta kunnosta niin pyöräillen kuin kävellenkin. Myös lenkki- ja suunnistuspolkuja palloilukenttiä ja tiloja löytyy monipuoliseen liikuntaan. Lähellä on useita leikkipuistoja. Liikenneyhteydet: Kivistön juna-asema n.1,5 km. hyvät ja nopeat yhteydet kehärataa pitkin lentoasemalle, Myyrmäkeen, Tikkurilaan ja Helsingin rautatieasemalle. Omalla autolla liikkuvalle kehätiet ja valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä.

    Lisätiedot

    Asunnolla 23 käytössä myös II-autopaikka. Isännöitsijältä 28.11.2023 saadun tiedon mukaan II-autopaikoille ei ole jonoa. Asunnossa kaksi wc tilaa, alakerrassa erillis wc ja yläkerrassa kph yhteydessä. Yhtiökokous 2024 on valtuuttanut hallituksen perimään / perimättä jättämään 1-3 kk hoitovastikkeen tarvittaessa seuraavaan yhtiökokoukseen mennessä. Yhtiössä tehty asfaltointi vuonna 2023 joka rahoitettu taloyhtiön varoilla. Asfaltointi-vastiketta kerätään 31.12.2023 asti. Väestönsuoja on yhteisomistuksessa As Oy Vantaan Kissankulman kanssa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!