Kohteessa esittely ma 13.5. klo. 18:00 - 18:30.

Samottikuja 5 as 3, Pitkämäki, Turku

Velaton myyntihinta 199 841 € Myyntihinta: 99 921 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
40 m2
1 h, kt, s, parvi, terassi

Ihanat kodit ovat valoisia, avaria ja moderneja. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja reilusti tavallista korkeammat huoneet yhdistettynä huolellisesti viimeisteltyyn kokonaisuuteen tuovat ylellisyyttä asumiseen. Arvioitu valmistuminen on 12/2024.

Tässä kodissa ilahduttaa näyttävä loft-henkinen parvi, jonka pinta-ala on 9 neliötä. Parven korkeus on 2,3 metriä ja olohuoneen korkeus on n. viisi metriä! Parvelle voit sisustaa makuuhuoneen joten olohuoneeseen jää mukavasti tilaa sohva- ja ruokailuryhmälle. Oma sauna ja viihtyisä terassi tarjoavat ihanat puitteet asumiselle ja elämiselle.

Ihanasta kodista on helppo sisustaa juuri sellainen kuin haluat, sillä pääset valitsemaan pintamateriaalit ja saat muutenkin sisustamiseen vapaat kädet vesikiertoisen lattialämmityksen poistaessa pattereiden tarpeen. Nautit fiksusti suunnitellusta pohjaratkaisusta, joka ottaa kaiken irti neliöistä.

Jokaiselle asunnolle kuuluu lämmin ja tilava irtaimistovarasto. Ne sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksissa. Rakennuksesta löytyy hyvät säilytystilat myös polkupyörien ja lastenvaunujen säilytystä varten. Autopaikat sijaitsevat pääosin pihakannen alla olevassa pysäköintihallissa, johon pääsee kulkemaan suoraan rakennuksen sisäkautta. Noin puolet autopaikoista toteutetaan sähköautojen latauksen mahdollistavina. Korttelissa tulemaan olemaan myös kaksi yhteiskäyttöautoa.

Harvoin lähipalveluiden tarjonta on yhtä kattava, kuin Pukkilan alueella. Kaipasitpa sitten ruokakauppoja, ravintoloita, apteekkia, liikuntaa, kulttuuria tai ulkoilupaikkoja, löytyvät ne kaikki melkein kotisi vierestä. Myös koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Tapahtumia ja kulttuuria arvostaville Piastrellan sijainti ei voisi olla ihanteellisempi. Uusi areenahanke on suunnitteilla vain vajaan kilometrin päähän. Sen vierestä löytyy myös Logomon kulttuurikeskus, jossa järjestetään monenlaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Nämä Ihanat kodit rakentaa T2H, joka on vuonna 2010 perustettu luotettava kotimainen rakennuttaja. Perinteisellä rakennusalalla T2H on erilainen toimija, keskiössä on nimenomaan kotien rakentaminen: tavoitteena on rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa.

Oheisesta linkistä näet työmaan tilanteen ja maisemia eri suuntiin maaliskuussa 2024, käy kurkkaamassa!https://kuula.co/post/5nXK3

Kohdeasiantuntijamme: Siiri Saikkonen 040 136 5686 Kirsi Kivimäki p. 050 478 3158 Sähköpostit: etunimi.sukunimi@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    564292
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Samottikuja 5 as 3, 20250 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1 h, kt, s, parvi, terassi
    Asuinpinta-ala
    40 m2
    Kokonaispinta-ala
    40 m2
    Käyttöönottovuosi
    2024
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    1/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    n. lounaaseen
    Vapautuminen
    Arvioitu valmistuminen 12/2024
    Hinta

    Velaton hinta

    199 841,00 €

    Myyntihinta

    99 920,50 €

    Lainaosuus

    99 920,50 €

    Neliöhinta

    4 996,02 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 99 920,50 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Lisätietoa lainaosuudesta

    Taloyhtiölaina: Korko on laskettu 6 kk EB + 0,95 % marg. (tilanne 9.8.2023 yht. 4,877%). Laina-aika rakennusaika + 25 vuotta. Rakennusaika + ensimmäinen vuosi valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet 01.01.2025 - 31.12.2025

    Hoitovastike

    260,00 € /kk

    Rahoitusvastike

    411,14 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    671,14 € /kk

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    260,00 € /kk

    Rahoitusvastike

    791,62 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 051,62 € /kk

    Lisää tietoa vastikkeista

    Hoitovastikeperuste neliöt, rahoitusvastikeperuste osakelukumäärä. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Osakkeenostajilta ryhdytään keräämään rahoitusvastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy maksettavaksi arviolta 12/2025. Vastikkeet ovat arvioita taloussuunnitelman mukaan, tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu.

    Muut maksut

    Vesimaksu

    20,00 €/kk/henkilö

    Vedestä tasauslaskutus kulutuksen mukaan (huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle). Oma sähkösopimus.

    Varustus

    Keittiö

    Valkoiset Electrolux-kodinkoneet. Jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone, liesikupu. Tilavaraus mikroaaltouunille. (Yksiöissä jääkaappi pakastinlokerolla, kahden levyn levyinen liesitaso ja 45 cm astianpesukone). Välitilassa levy, valaistus toteutetaan led-valonauhoilla.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa suihku ja kääntyvä suihkuseinä. Peilikaappi tai peili, allaskaappi sekä pesukoneliitäntä (tilavaraus pesutornille). Mahdollisessa saunassa Harvia Cilindro pilarikiuas. Saunojen ja pesuhuoneiden välillä on lasiseinä ja -ovi.

    Säilytystilat

    Irtaimistovarasto

    Materiaalit

    Asuintiloissa seinät maalattu (valkoinen), lattioissa vinyylilankku. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus, katto kuusipaneeli. Mahdollisessa saunassa lattiassa laatta, seinissä ja katossa kuusipaneeli. Lauteet tervaleppää.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Piastrella
    Asuinhuoneistoja
    38
    Liikehuoneistoja
    2
    Autopaikat
    24 kpl, 1 kpl
    Taloyhtiössä on
    Urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, irtaimistovarastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Asunnoilla on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Asuntojen keittiön liesikupu on kytketty talon poistoilmanvaihtoon.
    Energialuokka
    B 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    941 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    ks. lisätietoja kohta
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 24.03.2082
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Tontin vuokrantajat: S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto, Kiinteistö Oy Pitkämäen Tontti 8. Maksuehto * maksuerätaulukon mukaan. Taloyhtiö omistaa 19/434 suuruisen määräosan Pitkämäen kaupunginosan korttelissa 88 sijaitsevasta LPA-tontista nro 2 (kiinteistötunnus: 853-74-88-2) ja hallitsee sitä yhdessä tontin muiden omistajien kanssa LPA-tontista tehdyn hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Tämän esitteen tiedot perustuvat toukokuun 2023 tilanteeseen. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan perustajaurakoitsijan toimesta vaihtaa toisiin samanarvoisiin. Alakatot ja koteloinnit saattavat poiketa myyntiesitteestä tekniikan vaatimien tilavarausten vuoksi. Havainnekuvat myyntiaineistossa ovat taiteilijan näkemyksiä ja ne saattavat poiketa toteutuneesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!