Sysikallionkuja, Häriskivi, Tuusula

Velaton myyntihinta 112 000 € Myyntihinta: 112 000 €
Pinta-ala
894 m2

Tontti uudelta kaavoitetulta Häriskiven alueelta.

Laadukasta luonnonläheistä asumista Häriskiven alueella. Alueella on tavoitteena säilyttää alueen historialliset ja maisemalliset ominaispiirteet.

Reilun kokoinen tontti 894 m2, joka rajoittuu lähivirkistysalueeseen. Tontin takapihalta avautuu peltomaisema, joten yksityisyyttä jää hyvin tälle tontille. Rakennusoikeus on 224 k-m2.

AP - 38 asuinpientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa kytkettyjä tai erilisiä pientaloja sekä rivitaloja enintään II-tasoon. Jokaisella asunnolla tulee olla suojattu asuntopiha. Parvekkeita, jätesuojia ja muita rakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan rajojen ulkopuolelle kuitenkin vain, mikäli ne eivät ole esteenä liikenteelle tai pelastusajoneuvolle.

Tontin haltijan tulee toimittaa Häriskiven rakennustapa-ohje pääsuunnittelijalle. (Pyydä välittäjältä ohje kokonaisuudessaan). Rakennustapa-ohjeiden tarkoitus on ohjata alueen rakentamista siten, että asuinalueelle muodostuu viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Rakennustapaohjeet täydentävät alueen asemakaavamääräyksiä. Ohje on tontinluovutuksessa rakentajaa ja tontin haltijaa sitova.

Rakennusten pääasiallisina materiaaleina tulee käyttää joko lauta- tai tiiliverhousta tai rappausta. Autosuojien ja piharakennusten julkisivuverhoukset käsitellään AO-korttelialueilla päärakennuksen julkisivujen tapaan. Alueella sallitaan harjakatot ja pulpettikatot.

Hyrylän palvelut noin 2 km säteellä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    564178
    Kohdetyyppi
    Tontti
    Osoite
    Sysikallionkuja, 04300 TUUSULA
    Omistusmuoto
    Omistus

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    112 000,00 €

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    894 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako). AP - 38 asuinpientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa kytkettyjä tai erilisiä pientaloja sekä rivitaloja eintään II-tasoon. jokaisella asunnolla tulee olla suojattu asuntopiha. Parvekkeita, jätesuojia ja muita rakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan rajojen ulkopuolelle kuitenkin vain, mikäli ne eivät ole esteenä liikenteelle tai pelastusajoneuvolle. Tuusulan kunta, puh. 09 87 181
    Rakennusoikeus
    224 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Lisätietoa kunnallistekniikasta
    Kunnallistekniikkaan pitää liittyä.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyrylän palvelut noin 2 km. Koulut: Paijalan koulu luokat 1-6, Hyökkälän koulu luokat 1-9. Päiväkoti: Päiväkoti Kanin loikka, päiväkoti Venlantupa Oy. Liikenneyhteydet: Bussi Hämeentieltä.

    Lisätiedot

    Tontin haltijan tulee toimittaa Häriskiven rakennustapa-ohje pääsuunnittelijalle. (Pyydä välittäjältä ohje kokonaisuudessaan). Rakennustapa-ohjeiden tarkoitus on ohjata alueen rakentamista siten, että asuinalueelle muodostuu viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Rakennustapaohjeet täydentävät alueen asemakaavamääräyksiä. Ohje on tontinluovutuksessa rakentajaa ja tontin haltijaa sitova. AO- KORTTELIALUEET Rakennusten suunnittelussa tulee huomioida asemakaavassa esitetyt rakennusalan rajat. RAKENNUSTEN SOVITTAMINEN MAASTOON Suhteellisen voimakkaat maaston korkeuserot ovat luonteenomainen piirre alueelle. Korkeuseroja tulisi pyrkiä mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään uudisrakennuksia suunniteltaessa. Rinnemaastossa suositellaan rakennuksen kerrosten porrastamista maaston muotojen pienipiirteisyyden säilyttämiseksi. PIHAJÄRJESTELYT Rakennusvaiheessa tulee pyrkiä säilyttämään tontilla olevia hyväkuntoisia nuoria ja täysikasvuisia puita. Hulevesien muodostumisen vähentäminen on yleisesti suositeltavaa kaikilla kiinteistöillä. AO-tonteilla tulee istuttaa vähintään yksi puu 200 m2 kohti. RAKENTAMISEN AIKAINEN HULEVESIEN HALLINTA Vesiensuojelun kannalta on tärkeää, että rakennettavien alueiden maanpeitettä ei poisteta ennenaikaisesti ja hulevesien virtaus rakennustyömailla pidetään mahdollisimman hitaana JULKISIVUT Rakennusten ulkoarkkitehtuurissa suositaan yhtenäisiä materiaaleja ja värejä. Sallittuja värisävyjä ovat murretut maanläheiset, sävyt, joista löytyy värikartta. Rakennusten pääasiallisina materiaaleina tulee käyttää joko lauta- tai tiiliverhousta tai rappausta. Autosuojien ja piharakennusten julkisivuverhoukset käsitellään AO-korttelialueilla päärakennuksen julkisivujen tapaan. VESIKATOT Alueella sallitaan harjakatot ja pulpettikatot.

    Joustavalla lainalla
    unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n rakennuslainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!