Keonkatu 3 as, Keskusta, Raisio

Velaton myyntihinta 122 000 € Myyntihinta: 100 188 €
Käyttöönottovuosi 2003
Pinta-ala
50 m2
2h + kk + s

Tämä kiva kaksio Raision ydinkeskustassa hissitalon 1. kerroksessa tarjoilee huoletonta ja mukavaa asumista 50 neliön asuintiloissaan. Asunto hurmaa välittömästi hyvällä pohjaratkaisullaan ja valoisuudellaan. Kodissa on eteistilan jälkeen avautuva keittiötila sekä olohuone ja erillisenä tilanaan oleva makuuhuone. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka on erinomainen paikka nauttia vapaa-ajasta ja ulkoilmasta. Asunnossa on myös kylpyhuone sekä oma sauna, joka tarjoaa lämpimiä rentoutumisen hetkiä. Asunnossa tehtyjä lähivuosien korjauksia ovat olleet seinien maalaamiset sekä kauniin laminaatin asennus lattiaan. Huoneisto on maalattu vaalein sävyin ja lopputulos luo tilaan raikkaan ja avaran ilmeen. Tähän hyväkuntoiseen kotiin on ilo muuttaa. Ympäristössä on kaikki tarvittavat palvelut aivan kivenheiton päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja helppoa. Raision keskustasta löytyy Keon alue, joka tunnetaan monipuolisesta asuntotarjonnastaan. Alueella on useita erityyppisiä taloja 60-luvulta aina 2000-luvulle asti, joten löydät varmasti mieleisesi kodin. Tässä vuonna 2003 valmistuneessa yhtiössä on erikokoisia asuntoja yksiöistä aina kolmioihin, ja ne kaikki ovat suunniteltu tehokkaasti ja hyvää tilankäyttöä silmällä pitäen. Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja korjauksia ja huoltoja ovat olleet mm. ovikoodin vaihto ja led-valaisimien asennukset. Tulevissa viiden vuoden kunnossapitosuunnitelmissa on mainittu mm. lämmönjakokeskuksen ja elementtisaumojen uusimiset. Mikäli haluat tutustua tähän kohteeseen lähemmin, sovi henkilökohtainen esittelyaikasi ja tule toteamaan, olisiko tämä Sinun Keon kotisi? Esittelyihin on varautunut Päivi Ruusunen-Lahti, 040 6726 221, paivi.ruusunen-lahti@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    563211
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Keonkatu 3 as, 21200 RAISIO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk + s
    Asuinpinta-ala
    50 m2
    Kokonaispinta-ala
    50 m2
    Käyttöönottovuosi
    2003
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-5/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Kivan kokoinen lasitettu parveke.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    100 187,85 €
    Velaton hinta
    122 000,00 €
    Lainaosuus
    21 812,15 €
    Neliöhinta
    2 440,00 €
    Hoitovastike
    200,00 €/kk
    Muu vastike
    344,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    544,00 €/kk
    Vesimaksu
    17,50 €/hlö/kk

    Vesivastike-ennakko 17,50 euroa/kk, oma mittari. Autohallipaikkavuokra 20 euroa/kpl/kk. Ilmalämpöpumppuvastike 7,50/kpl/kk. Autopaikkavuokra 12 euroa/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: lattiat laminaatti - seinät maalattu. Olohuone: lattiat laminaatti - seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattiat laminaatti - seinät maalattu. Sauna: lattiat laatta - seinät paneloitu. Kylpyhuone: lattiat laatta - seinät kaakeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Raision Keonkatu 3
    Isännöitsijä
    Retta Management, Sari Suojanen
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    28
    Liikehuoneistoja
    1
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    165 m2
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, väestösuoja Keon autopaikkojen yhteydess.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Konesaumattu peltikatto.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo/poisto
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    19.9.2016

    Tehdyt korjaukset

    2019 Vesikalustekierros 2020 Kurtturuusujen poisto, ilmalämpöpumpun kondenssiveden poistoputkitus, ilkivaltakorjaukset 2021 Tukimuurin suoristus, ovikoodin vaihto, katuvalaisimien suoristus, led-valaisimet. Asunnon remontit: Laminaatit laitettu, seinät maalattu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitosuunnitelma 2023-2027: 2023 Ilmanvaihtokanavien nuohous 2024 Lämmönjakokeskuksen uusiminen (tarvittaessa) 2025 Sadevesi- ja jätevesiviemärien huuhtelu ja kuvaus, kuntoarvio Elementtisaumojen tarkastus 2026 Elementtisaumojen uusiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 893 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Raision kaupunki

    Lisätiedot

    OP Koti tuntee Raision! Tämä kiva kaksio Raision ydinkeskustassa hissitalon 1. kerroksessa tarjoilee huoletonta ja mukavaa asumista 50 neliön asuintiloissaan. Asunto hurmaa välittömästi hyvällä pohjaratkaisullaan ja valoisuudellaan. Kodissa on eteistilan jälkeen avautuva keittiötila sekä olohuone ja erillisenä tilanaan oleva makuuhuone. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka on erinomainen paikka nauttia vapaa-ajasta ja ulkoilmasta. Asunnossa on myös kylpyhuone sekä oma sauna, joka tarjoaa lämpimiä rentoutumisen hetkiä. Asunnossa tehtyjä lähivuosien korjauksia ovat olleet seinien maalaamiset sekä kauniin laminaatin asennus lattiaan. Huoneisto on maalattu vaalein sävyin ja lopputulos luo tilaan raikkaan ja avaran ilmeen. Tähän hyväkuntoiseen kotiin on ilo muuttaa. Ympäristössä on kaikki tarvittavat palvelut aivan kivenheiton päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja helppoa. Raision keskustasta löytyy Keon alue, joka tunnetaan monipuolisesta asuntotarjonnastaan. Alueella on useita erityyppisiä taloja 60-luvulta aina 2000-luvulle asti, joten löydät varmasti mieleisesi kodin. Tässä vuonna 2003 valmistuneessa yhtiössä on erikokoisia asuntoja yksiöistä aina kolmioihin, ja ne kaikki ovat suunniteltu tehokkaasti ja hyvää tilankäyttöä silmällä pitäen. Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja korjauksia ja huoltoja ovat olleet mm. ovikoodin vaihto ja led-valaisimien asennukset. Tulevissa viiden vuoden kunnossapitosuunnitelmissa on mainittu mm. lämmönjakokeskuksen ja elementtisaumojen uusimiset. Mikäli haluat tutustua tähän kohteeseen lähemmin, sovi henkilökohtainen esittelyaikasi ja tule toteamaan, olisiko tämä Sinun Keon kotisi? Esittelyihin on varautunut Päivi Ruusunen-Lahti, 040 6726 221, paivi.ruusunen-lahti@op.fi.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Torikuja 1, RAISIO

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!