Perniöntie 422, Wiksvedja, Kemiönsaari

Velaton myyntihinta 125 000 € Myyntihinta: 125 000 €
Käyttöönottovuosi 1930
Pinta-ala
118 m2
3h, k, s, wc ja alkovi

Kaunis ja näyttävä mansardikattoinen puutalokoti! Puutarhassa kasvaa omenapuita, viinirypäleitä, tyrniä sekä kasvimaa. Keittiössä on hieno leivinuuni ja pönttöuunit makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Vintissä on kaksi huonetta ja korkeaa käyttämätöntä tilaa, jota voi muokata ihan omien unelmien mukaisesti. Harrastustilaa löytyy piharakennuksista, joissa on sähköt. Kemiön monipuoliset palvelut ovat noin 5 km päässä. Hyvä yhteys kouluihin, koska bussi kulkee kiinteistön ohitse. Helsingistä tänne ajaa alle pari tuntia, Turusta tunnin vähemmän. Tämä on ehdottomasti nähtävä paikan päällä!

Det vackra och spektakulära trähuset med mansardtak erbjuder ett gemytligt hem för nya invånare. Äppelträd, druvor, havtorn och ett grönsaksland i trädgården. Köket har en stor bakugn och "pönttöuuni" i ena sovrummet och vardagsrummet, som värmer underbart på vintern. Vinden har två rum och ett högt outnyttjat utrymme som du kan göra enligt dina egna drömmar. De finns flera gårdsbyggnader med el som passar perfekt för olika hobbyer. Kimitos mångsidiga tjänster ligger cirka 5 km bort. Bra anslutning till skolor då bussen passerar fastigheten. Det tar mindre än två timmar att köra hit från Helsingfors, en timme mindre från Åbo. Detta är ett måste se på plats!

Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi! Be om mer information och boka din visning! Cilla Hulden puh/tel 0503386875, cilla.hulden@op.fi OP Koti tuntee Kemiönsaaren! OP Hem känner Kimitoön!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    559802
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Perniöntie 422, 25650 STRÖMMA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s, wc ja alkovi
    Asuinpinta-ala
    118 m2
    Asuinrakennuksen pinta-alaan on laskettu mukaan vain rakennuksen alakerta. Rakennusta koskevia rakennuslupapiirustuksia tai tietoja rakennuksen pinta-aloista ei ole saatavissa rakennusvalvontaviranomaiselta.
    Kokonaispinta-ala
    195 m2
    Käyttöönottovuosi
    1930
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    125 000,00 €
    Kiinteistövero
    128,21

    Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 325,00/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 21000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, sähköliesi, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: lattia: laminaatti, uusittu , seinät: paneloitu ja tapeetti. Olohuone: lattia: laminaatti ja tapetti. Makuuhuone 1: vinyylimatto ja tapetti. Makuuhuone 2: vinyylimatto ja tapetti. Makuuhuone 3: vinyylimatto ja tapetti. Sauna: kaakelilattia ja puu. Kylpyhuone: kaakelilattia ja seinät sekä paneliseinät. Eteinen: lattia: laminaatti, seinät: paneli ja tapetti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Mansardi
    Kattomateriaali
    Pelti. Uusi peltikatto 2016.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Puulämmitys.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,3 ha
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Vehreä puutarhatontti. Luumu-, päärynä-, kirsikka-, omenapuita, rypäleitä, aronia, viinimarjoja ja tyrniä. Tontti on tasainen ja keskellä löytyy myös palsta jossa voi kasvattaa vaikka perunoita, porkkanaa tai sipulia. Iso tiiligrilli ja terassi.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Maakuntakaava, Rakennuslupa rakennuslupa menettely ei käytössä vuonna 1930. Rakentaminen rakennusjärjestyksen mukaisesti. Rakennusvalvontaviranomaiselta ei ole saatavissa tietoa kiinteistöllä sijaitsevan asuinrakennuksen lopputarkastuksen suorittamisesta rakennuksen iästä johtuen, rakennettu vuonna 1930. Ostaja on tietoinen, että lopputarkastuspöytäkirjaa ei ole saatu. 70-luvun laajennuksesta löytyy lopputarkastus. Kemiönsaaren kunta
    Rakennusoikeus
    350 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Asuinrakentamiseen tarkoitetulle rakennuspaikalle joka ei ole ranta-alueella saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen kaksikerroksisen asuinrakennuksen 300 k-m2, vierasmajan 25 k-m2, saunan 25 k-m2 ja talousrakennuksia.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Ei
    Käyttövesi
    Porakaivo.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Oma porakaivo. Veden laatu ei tutkittu. Ei vielä liitetty Kemiönsaaren kunnan vesijärjestelmään. Valmius liittää kunnan vesijärjestelmään löytyy. Putket vedetty tontille. Liittymismaksu /2023 2750€.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Kemiönsaaren kunta.
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kemiön keskustaan 4,5km missä löytää ruokakaupat, apteekki, rautakaupat, kukkakaupat, pankit, ravintolat, parturi kampaamot. Kaikki mitä voi tarvita. Koulut: Amosparkens skola åk 1-6 5km, Kemiönsaaren keskuskoulu vl 1-9 5km, Kimitonejdens skola åk 7-9 5km, Kimitoöns gymnasium 5km. Päiväkoti: Silva daghem/päiväkoti 5km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkkiin 50m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kemiö OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Arkadiantie 5, KEMIÖ

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!