Jäkälätie 14, Klaukkala, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 449 000 € Myyntihinta: 449 000 €
Käyttöönottovuosi 2016
Pinta-ala
140 m2
4h, k, rt, khh, kph, wc, s, vth, at, var

Upea itselle suunniteltu ja tehty aivan uniikki omakotitalo päättyvän Jäkälätien varrelta. Koti on kaunis ja ilahduttaa asukkaitaan näyttävillä ja toimivilla ratkaisuilla, kuten esim. kunnon tuulikaappi, jossa paljon säilytystilaa, arkea helpottava kodinhoitohuone, jossa oma sisäänkäynti plus kuraeteinen, ihanat kylpytilat ja huikea sauna, lisäksi kekseliäs keittiöratkaisu ja atrium-tyylinen terassi. Kodin ylläpitokustannukset ovat maltilliset: maalämpö ja varaava takka/leivinuuni. Tontti on kauttaaltaan viimeistelty, auton voit parkkeerata asfaltille tai tilavaan autotalliin. Puutarhassa nurmea, luonnonkivirinne, pensasaitaa ja lavakauluskasvimaa. Valmis paikka vaikka trampoliinille, lisäksi leikkimökki. Tervetuloa!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    556377
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Jäkälätie 14, 01800 KLAUKKALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, rt, khh, kph, wc, s, vth, at, var
    Asuinpinta-ala
    140 m2
    Kokonaispinta-ala
    182,4 m2
    Käyttöönottovuosi
    2016
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    449 000,00 €
    Kiinteistövero
    840,30€/vuosi

    Sähkönkulutuskustannus (n. 70 euroa/kk ja n. 840 €/vuosi) on vuodelta 2022 (sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron). Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 aikuista, 4 lasta) ollut viimeisen 12 kk:n aikana noin 7700 kWh. Sähkönkulutus on riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi täyskorkea Bosch, pakastekaappi täyskorkea Bosch, erillisuuni Bosch, induktioliesi, liesituuletin Savo RH-9511-S huippuimurilla, leivinuuni (takassa), mikroaaltouuni integroitu Bosch, astianpesukone Bosch, kiinteät valaisimet. Pöytätasot Helastonen musta dekton ja valkoinen (super white) kvartsi. Rikkaimuri (jääkaapin sokkelissa. Hanat Hansgrohe ja Oras ja molemmat altaat Blanco. Keittiön saarekkeen hanassa on automaattitoiminto (kättä heilauttamalla hana aukeaa asetetuksi ajaksi ja sulkeutuu automaattisesti). Domus keittiö.

    Pesutilat

    Vaalean harmaa sauna, tilavat lauteet, Valkoinen Tulikiven sähkökiuas, osin upotettu lauteisiin, kylpyhuone, erillinen wc, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, wc-istuin, käsisuihku/etäbideetoiminto,peili,allas ja allaskaappi. Erillinen wc: pelikaappi, allastaso tupla-altaat ja hanat, allaskaappi, VilleroyBoch seinä-wc istuin, käsisuihku/etäbidee toiminto.

    Materiaalit

    Keittiö: lattia laminaattia, seinät maali ja tapetti, ikkunoissa lameliverhot. Olohuone: lattia laminaattia ja osin laattaa (eteisestä terassinovelle). Terassille Tiivin liukuovi. Seinät maali. Lisäksi varaava takka/leivinuuni.. Makuuhuone 1: Päämakuuhuoneessa lattia laminaattia, seinät maali ja tapetti, ikkunoissa lameliverhot ja sälekaihtimet, lisäksi lasipariovet, katossa säädettävä kiinteä valaistus, suuri vaatehuone. Makuuhuone 2: lattia laminaattia, seinät maali ja tapetti, ikkunoissa sälekaihtimet. Makuuhuone 3: lattia laminaattia, seinät maali ja tapetti, ikkunoissa sälekaihtimet, peililiukuovikaapisto. Kodinhoitohuone: lattia laattaa, seinät maali, osin laattaa, kuraeteinen, tilaa pesutornille, kaapisot, hana ja allas, käynti etupihan terassille. Sauna: lattia laattaa (näkyvä osa kiviupotus ja muutoin laattaa), seinät paneelia, osin sormipaneelia. Kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa. Eteinen: lattia laattaa, tuulikaappi: laattia laattaa, molemmin puolin peililiukuovikaapit. Wc: Lattia ja seinät laattaa. Terassi: iso terassi ja valokate.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Konesaumapelti Ruukki Classic.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Viessmann Vitocal 333-G (5,72kW), porakaivolla. Mahdollisuus viilennystoimintoon/toimintoon liittyviä antureita ei ole asennettu. Itse viilennyspatteri on asennettu. IV-kanaviin on lisättävä lämpöantureita, joilla saa ohjattua viilennyspatterin toimintaa.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Lisäksi varaava takka, TakkaCenter.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    B 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 13.11.2024.

    Tehdyt korjaukset

    Pihan asfaltointi 2020. Betoniset tukimuurit 2019, etupihan kivetykset 2021, tukimuurien puiset kaiteet 2022. Autotalliin lavuaari ja hana 2023.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    818 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Etupiha ja autopaikoitusalue asfaltoitu, osin kivetystä. Etu- ja takapihalla terassit. Sivupihalla jämäkkä terassi, jossa nyt trampoliini. Takapihan suurella ja suojaisalla terassilla hieman atriumpihan henkeä ja sen päällä sateelta suojaava lasivalokate. Puutarhaa ja nurmea reunustaa tuijat, norjanangervot ja syreenit/unkarin syreenit. Yhdessä nurkkauksessa lavakauluskasvimaa. Nurmea reunustaa lisäksi upea luonnonkivirinne, jonka yläpuolella mm. tammi, katajaa, pallotuijia ja varjoliljaa.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 06.02.2015. AO 1 II, 250+t40, erillispientalojen korttelialue, tontille saa rakentaa yhden asunnon. Alueella voimassa rakentamistapaohje. Nurmijärven kunta, kaavoitus, puh. 040 317 2350.
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennusoikeus 250m2 + 40m2.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Klaukkalan kunnalliset ja kaupalliset palvelut n. 4 km. Lähin kauppa S-market n. 3,5 km. Kaukkalassa kauppoja, ravintoloita, mm. kirjasto, terveysasema ja Monitoimitalo Monikko. Koulut: Lähin koulu Lepsämän ala-aste (esikoulu ja luokat 1-3) n. 1 km. Klaukkalan ala-aste ja Urheilupuiston koulu Klaukkalassa n. 3,5 km. Arkadian yhteislyseo n. 4km. Ammattikoulu Keuda Perttulassa n. 9km. Päiväkoti: Lepsämän päiväkoti n. 1km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 400m. Säännölliset linjavuorot lasten kouluaikoihin.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!