Vuonankuja 14, Pässiniemi, Imatra

Velaton myyntihinta 450 000 € Myyntihinta: 450 000 €
Käyttöönottovuosi 2005
Pinta-ala
246,5 m2
oh, k, rt, kirjasto, viherhuone, 4mh, 2vh, eteisaula, monitoimihuone, khh, kph, s

Tule tutustumaan ja ihastumaan, tämä koti täytyy nähdä paikanpäällä!

Tilava ja valoisa, erittäin avara ja laadukkaasti rakennettu talo Imatran Pässiniemen alueella. Tämä talo sijaitsee päättyvän tien varrella, lähes tien päässä omassa rauhassaan. Tästä kodista löytyy avarat ja valoisat tilat, laadukkaat materiaalit ja erittäin siistit pinnat. Tänne voit muuttaa täysin huoletta tai pienellä pintaremontilla tehdä oman näköiseksi.

Pääovelta saavut isoon eteisaulaan tai talon sivulta käynti erilliseen arkieteiseen, kaikki saman katon alla, joten kulkea voit autotallista tai katoksesta vesisateellakin huoletta sisään. Alakerrasta löytyy myös tilava keittiö ruokailutiloineen, sekä erillinen wc ja kylpyhuone saunalla. Avarassa olohuoneessa on varaava marmorilaatoitettu takka, konserttisalina toiminut kirjasto ja talvipuutarhan kautta pääset terassille ja suojaisaan puutarhaan.

Tästä upeasta puutarhasta löytyy mm. rodoja, useita erilaisia pioneja ja ruusuja, erilaisia marjapensaita, sekä päärynä-, luumu-, omena- ja kriikunapuita. Puutarhalle on tehty oma hoitokansio, jotta ylläpitäminen onnistuu viherpeukalon omaamattomaltakin. Rentoutua voit omassa kodassa tulen äärellä tai kuunnellen lummelammen vesiputouksen solinaa. Läheltä löytyy myös loistavat ulkoilumaastot Vuoksen varrelta.

Täällä kaikki palvelut ovat aivan vierellä, lähikauppana toimii Prisma tai Citymarket, Suomen suurin puukoulu, Mansikkalan koulukeskus ja uimahalli ovat kaikki noin kilometrin päässä. Tästä kuljet helposti omalla autolla tai julkisilla myös Lappeenrantaan, omalla autolla noin puolessa tunnissa ja linja-autollakin alle tunnissa.

Varaa oma aikasi esittelyyn ja tule tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    556006
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Vuonankuja 14, 55100 IMATRA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    oh, k, rt, kirjasto, viherhuone, 4mh, 2vh, eteisaula, monitoimihuone, khh, kph, s
    Asuinpinta-ala
    246,5 m2
    khh, kph, s, 2x erillinen wc, 2x aula, talvipuutarha (lämpimänä pysyvää sisätilaa, mutta muuta taloa viileämpi talvisin)
    Kokonaispinta-ala
    368,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2005
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    450 000,00 €
    Kiinteistövero
    2023: 1150,84€

    Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Puustellin keittiö, jääkaappi, pakastekaappi ja viinikaappi Festivot uusittu 2022, erillisuuni uusittu 2022, astianpesukone uusittu 2019, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kiveä, tiskipöytä terästä. Keittiössä myös keskuspölynimurin rikkaimu.

    Pesutilat

    Saunassa kuituvalot katossa, sähkökiuas, keraamiset kiuaskivet, kylpyhuoneet, sekä erilliset wc:t molemmissa kerroksissa, poreallas yläkerran kylpyhuoneessa, pesutornille paikka kodinhoitotilassa, lattialämmitys koko talossa.

    Materiaalit

    Keittiön, kodinhoitohuoneen, eteisen, alakerran aulan, olohuoneen ja talvipuutarhan: lattiat laattaa, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 1 (päämakuuhuone): lattiat parkettia, makuuhuoneet 2, 3 ja 4: lattiat korkkia, kaikissa makuuhuoneissa seinät maalattu/tapetoitu. Kylpyhuoneet, wc:t ja sauna: laatoitettu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Seinän rakenne ulkoa sisälle: tiilimuuraus 85mm, ruostumattomat tiilisiteet, tuuletusrako 28mm, tuulensuojalevy 12mm (hukoinen kuitilevy), mineraalivilla 50mm, vaakakoolaus 50x50, mineraalivilla 150mm, pystyrunko 150x50, kipsilevy 13mm, pintakäsittely ja -materiaali.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Katto tarkastettu, kunnostettu ja puhdistettu 7/2023. Katon rakenne ulkoa sisälle: tiilikate, ruoteet, korotusrima, panssari aluskate, kattoristikot, tuulettuva ilmatila, tuulensuojamineraalivilla, mineraalivilla, höyrynsulkumuovi, harvalaudoitus, kipsilevy, pintakäsittely.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys koko talossa, joka huoneessa erillinen termostaatti. Lattialämmön säätimet eteisaulassa, yläkerran vaatehuoneessa ja teknisessä tilassa. Lämmönjakojärjestelmä tarkistettu ja toimii.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto, Vallox ilmanvaihto- ja lämmöntalteenottojärjestelmä uusittu tulo- ja menoputkineen 2021. Radonputkitus/radonpoisto.
    Energialuokka
    B 2018

    Tehdyt korjaukset

    Kiertovesipumppu uusittu -15, kiukaan vastukset vaihdettu -18, jakotukkien taustalla seinän juuret tiivistetty -18, varoventtiili uusittu -18, palovaroittimet uusittu -18, keittiön ja alakerran wc:n hanat ja toinen alakerran suihku uusittu -20, kaikki silikonisaumat uusittu (keittiö, wc:t, kph ja sauna) syksyllä -22, katto tarkastettu ja kunnostettu: aluskatteen uusiminen ja tiivistäminen savupiipun sekä kattoluukun ja ilmanvaihtoputkien kohdalta, savupiipunpellityksen uusiminen, kattoluukun uusiminen, ilmanvaihtoputkien uusiminen, tiilikaton tuulettuvasta harjasta puuttuvan aluskatekaistaleen asentaminen, harjalla olevan harjatiivisteen uusiminen, yhden päätypeltilistan yläosan ja tiilikaton liittymään uuden erikoistiivisteen asennus, sivuräystäällä olevaan aukkokohtaan lisäpeltilistoituksen asentaminen, irtoroskien poistaminen ja sammaleentuhouskäsittely ja seinätikkaan puhdistaminen 7/2023.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 154 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 2004, käyttöönottotarkastus. Imatran kaupunki Imatran kaupunki
    Rakennusoikeus
    346 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennusoikeuden ylitys 7%, rakennusluvan mukainen.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakaupat noin 1km etäisyydellä citymarket, prisma ja lidl. Uimahalli ja urheilutalo 1km. Koulut: 900m Suomen suurin puukoulu: Mansikkalan koulukeskus, 2,7km Itä-Suomen kansainvälinen kielikoulu, Ammatillinen koulutus: Saimaan ammattiopisto Sampo. Päiväkoti: 900m Mansikkalan koulukeskus. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki 190m

    Lisätiedot

    Talon nykyinen omistaja on laaja-alainen kemikaaliallergikko ja pystynyt asumaan talossa täysin oireetta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Imatra OP Koti Kaakkois-Suomi Oy LKV

    Einonkatu 6, IMATRA

    010 258 5161 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!