Kansikatu 1 C, Keskusta, Tampere

Velaton myyntihinta 342 260 € Myyntihinta: 129 433 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
43,5 m2
2h, kt

Asunto Oy Tampereen Kannen Opaalissa pääset Tampereen näköalapaikalle, jonka keskeinen sijainti helpottaa elämän sujuvuutta ja liikkumista niin työn, asioinnin kuin vapaa-ajankin menoihin. Tampereen Kansi -alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämysten hybridikorttelin. Ja mikä parasta; heti kotikorttelisi ympärillä avautuu käyttöösi koko Tampereen keskustan palvelutarjonta asiointi-, ostos- ja käyntikohteineen.

Kannen Opaali on moderni 16 kerroksen tornitalo, jonka alimpiin kerroksiin sijoittuu liike- ja toimistotiloja. Kolmannesta kerroksesta alkavassa 148 asuinhuoneiston valikoimassa on vielä vapaana yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä pari tilavampaa saunallista asuntoa, joissa myös omat terassit. Valoisien ja viihtyisien huoneistojen asumismukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys ja kesähelteillä helpottava lattiaviilennys. Sisustusmateriaalit ovat luonnonläheisiä ja väritykseltään neutraaleja, luoden sisälle asuntoon lämpimän tunnelman. Lähes jokaisessa asunnossa on parvekkeen tilalla viherhuone. Se on erotettu muusta asunnosta kokonaan tai osittain avattavalla lasiseinällä. Voit luoda viherhuoneesta vehreän kaupunkikeitaan, yrttipuutarhan tai sisustaa itsellesi rauhallisen nurkkauksen. Avattavan lasiseinän avulla tilan voi yhdistää myös olohuoneen tai ruokailutilan avaraksi jatkeeksi. Lamelliosan kattotasolla asukkaita viihdyttää yhteinen suojaisa oleskelupiha ja lasten leikkialue.

Asunto Oy Tampereen Kannen Opaali on valmistunut 11/2022. Asunnot ovat muuttovalmiita.

Lisätiedot ja esittelyt:

Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Markku Mäkiselkä p. 050 389 6802, markku.makiselka@op.fi

Kimmo Saarinen p. 050 389 6883, kimmo.saarinen@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    551248
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kansikatu 1 C, 33100 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, kt
    Asuinpinta-ala
    43,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    50,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2022
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    3/16
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    342 260,00 €

    Myyntihinta

    129 433,00 €

    Lainaosuus

    212 827,00 €

    Neliöhinta

    7 868,05 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 212 827,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    219,55 € /kk

    Rahoitusvastike

    1 703,98 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 923,53 € /kk

    Muut maksut

    Vesimaksu

    22,00 €/kk/henkilö

    Hoitovastike on neliöperusteinen ja on 4,30 €/m2/kk. Ilmoitettu hoitovastikearvio sisältää myös KTV- ja laajakaistavastikkeen, joka on 2,40 €/asuinhuoneisto/kk. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää sekä koron että lyhennyksen osuuden. Yhtiölainan korko on 12kk Euribor + 1,25 % marginaali. Laina-aika on 23,5 vuotta + rakennusaika, josta 1,5 ensimmäistä asumisvuotta ovat olleet lyhennysvapaita. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta on alettu keräämään 1.1.2024. Yhtiölainan ensimmäinen lyhennys on 30.5.2024. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön kiintokalusteet ja kodinkoneet asunnosta riippuen ja pohjapiirustuksen mukaisesti: 2- tai 4-liesinen induktiotaso, integroitava kalustepeitteinen jääkaappi pakastinlokerolla tai integroitava jääkaappipakastin tai erilliset integroidut jääkaappi ja pakastin, integroitava kalustepeitteinen pienempikokoinen astianpesukone tai integroitava astianpesukone 45 cm tai 60 cm, kompakti kalusteuuni, jossa monitoimiuuni ja mikroaaltouuni samassa tai kalusteuuni ja integroitu mikroaaltouuni, aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin. Asunnoissa B105 ja B116 on liesitasoon integroitu liesituuletin. Keittiöissä on 1-altainen tasoon upotettu pesuallas. Altaan leveys ja materiaali vaihtelevat asunnosta riippuen pohjapiirustuksen mukaisesti. Kompaktikeittiössä RST-allas, muissa keittiöissä komposiittiallas. Keittiön kalustevälissä välitilalevy tai -lasi huoneiston tasoluokituksen ja materiaalisesitteen mukaisesti.

    Pesutilat

    Pesuhuoneissa on allaslaatikosto ja peilikaappi, jonka yläpuolella valaisin. Sky ja Sky+ -tasoluokissa LED-valopeili tai peilikaappi. Pistorasiat sijaitsevat pesuhuoneen seinässä peilikaapin/valopeilin vieressä. Pesuhuoneissa lisäksi erillinen kattovalaisin. Pesuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja erillis-wc:iden lattiat ja seinät on laatoitettu. Pesuhuoneiden ja erillis-wc:iden katot on paneloitu. Saunojen lattiat on laatoitettu ja seinät sekä katot paneloitu. Kodinhoitohuoneen kalustevälissä välitilalevy tai -lasi huoneiston tasoluokituksen ja materiaalisesitteen mukaisesti. Pesuhuoneessa tai mahdollisessa kodinhoitohuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle. Asunnoissa on siivouskomero (SK) ja pyykkikaappi (PY) tai yhdistetty SK/PY asunnosta riippuen pohjapiirustuksen mukaisesti.

    Säilytystilat

    huoneistokohtainen irtaimistovarasto

    Materiaalit

    Lattiamateriaalina parketti: olohuone, makuuhuone/-alkovi, keittiö/keittotila/keittokomero, eteinen, vaatehuone ja viherhuone. Seinät maalattuja: olohuone, makuuhuone/-alkovi, keittiö/keittotila/keittokomero, eteinen, vaatehuone, kodinhoitohuone, viherhuone. Kerrokset 3.-8. (lamellin ja tornin asunnot): Mainittujen kerrosten asunnot toteutetaan tasoon Horizon erillisen materiaaliesitteen mukaisesti. Kerrokset 9.-16. (tornin asunnot): Mainittujen kerrosten asunnot toteutetaan tasoon Sky erillisen materiaaliesitteen mukaisesti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Kannen Opaali
    Asuinhuoneistoja
    148
    Liikehuoneistoja
    14
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Alapohja on betonirakenteinen. Sokkelit ovat betonielementtejä ja/tai paikalla valettua betonia. Rakennuksen runko koostuu betonipilareista ja betonisista välipohjalaatoista.
    Kattomateriaali
    Muu. Vedeneristeenä on bitumikermi ja osin mahdollisesti konesaumapeltikate tai ulkonäöltään vastaava.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Lämmitysjärjestelmässä on huone-/tilakohtainen säätömahdollisuus. Yhtiö liitetään kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoon. Asunnoissa on lattiaviilennys. Viilennyksen kustannus katetaan hoitovastikkeella. Pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys (ei asukkaan säädettävissä).
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen keskitetty tulo-poistoilmanvaihto tai koneellinen asuntokohtainen tulopoistoilmanvaihto asunnosta riippuen. Torniosan asuntojen ilmanvaihtokonehuoneet sijaitsevat kerroksissa. Lamelliosan ilmanvaihtokonehuoneet sijaitsevat kerroksissa ja lamelliosan vesikatolla kattopihan pohjoispäässä. Osassa asunnoista on huoneistokohtainen ilmanvaihtokoje varustettuna lämmöntalteenotolla (LTO). Tuloilman jälkilämmitys sähköllä. Ilmanvaihtokojeen kuluttama sähkö kokonaisuudessaan menee kiinteistön sähköstä. Huoneistokohtainen ilmanvaihtokoje on merkitty kyseisen asunnon pohjapiirustukseen. Sijainti on yleensä asunnon pesuhuoneessa.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 87 kWhE/m2vuosi. Energiatodistus on voimassa 22.3.2029 asti.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    378 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!