Honkaniementie 14 B 2, Kulju, Lempäälä

Velaton myyntihinta 429 000 € Myyntihinta: 429 000 €
Käyttöönottovuosi 2021
Pinta-ala
121 m2
4h, k, s, khh, ph, kph, 2 x wc, p

Upea kokonaisuus Ahostenjärven rantamaisemista odottaa uusia asukkaitaan! Tässä kodissa yhdistyy kaikki, mitä asumiseen tarvitset. Vuonna 2021 valmistunut paritalokoti tarjoaa asumisen helppoutta omalla tontilla. Uudenkarhea koti on suunniteltu vastaamaan vaativammankin asujan tarpeisiin.

Kodin tilat on jaettu kolmeen kerrokseen. Keskikerroksessa on vaaleansävyinen keittiö, jossa on lasku- ja säilytystilaa riittämiin. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Ikkunoista on esteettömät näkymät suoraan Ahostenjärven rauhoittaviin rantamaisemiin. Keskikerroksesta on käynti tilavalle parvekkeelle, jossa voi nautiskella esimerkiksi aamukahvista ja ihailla kauniita maisemia. Lisäksi keskikerroksessa on erillinen wc-tila ja yksi makuuhuone. Yläkerran aulasta avautuu käynti kahteen makuuhuoneeseen, joista on molemmista järvinäkymät. Yläkerrassa on oma kylpyhuone helpottamassa arjen kiireitä. Lisäksi yläkerrassa on reilunkokoinen ullakkotila, jota voi hyödyntää esimerkiksi lisäsäilytystilana. Alimmassa kerroksessa on tämän kodin viihtyisät pesu- ja saunatilat sekä kodinhoitohuone. Pukuhuoneesta on käynti kodin terassille, jossa voi vilvoitella löylyjen päätteeksi.

Tämä koti lämpiää ekologisella ja edullisella maalämmöllä ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koti sijaitsee omalla tontilla, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapurin sekä naapuritalon kesken. Kahdella vierekkäisellä tontilla sijaitsevat kaksi paritaloa, eli neljä asuntoa, jakavat yhteisen käyttöoikeuden Ahostenjärven rannalla sijaitsevaan upeaan rantasaunaan ja onpa rannassa oma laiturikin. Tässä paritalokodissa elät omakotitalomaista elämää, kuitenkin yhdessä naapureiden kanssa hallitsemilla tiloilla. Kaksi paritaloa, eli neljä huoneistoa muodostavat yhteisen hoitokunnan, jonka kesken vastuuta saa jaettua esimerkiksi talvikunnossapidon osalta. Tälle huoneistolle on kaksi autopaikkaa, yksi tontin etuosassa sijaitsevasta autokatoksesta ja toinen ihan kotioven edestä. Kotioven edessä sijaitsevaan autopaikkaan on asennettu sähköauton latausvaraus.

Tämä paritalokoti sijaitsee upealla sijainnilla Lempäälän Kuljussa. Alue on rauhallinen ja viihtyisä, ja lapsiperheiden suosiossa. Kuljun Kartano ja Sääksjärven kattavat palvelut löytyvät lähettyviltä. Urheilusta ja ulkoilusta innostuneelle sijainti on mitä mainioin, sillä hiihtoladut, Birgitan polku ja Ideaparkin urheilumahdollisuudet löytyvät kaikki kodin läheltä.

Tämä paikka on nähtävä itse, tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot ja esittelyt: Mette Perälä, p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    548877
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Honkaniementie 14 B 2, 37560 LEMPÄÄLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s, khh, ph, kph, 2 x wc, p
    Asuinpinta-ala
    121 m2
    Asuintilojen pinta-alaan on laskettu 4h, k, s, khh, ph, kph, 2 x wc, aula, pukuh
    Kokonaispinta-ala
    129 m2
    Käyttöönottovuosi
    2021
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    429 000,00 €

    Asunnot on alunperin rakennettu asunto-osakeyhtiömuotoon. Tästä syystä maalämmön tarvitsema sähkö ja huoneistojen kylmä- ja lämmin vesi maksetaan neljän paritaloasunnon muodostaman hoitokunnan kautta. Vesilasku jaetaan asuntokohtaisten mittareiden lukemien mukaan. Tämän lisäksi hoitokunnan kautta maksetaan kiinteistövero, kiinteistön vakuutukset, jätehuolto, lumityöt, hiekoitus ja yleisten tilojen sähkö. Vuonna 2022 hoitokunnalle on maksettu 161€/kk/asunto. Jokainen paritaloasunto tekee oman sopimuksen käyttösähköä varten. Jokainen asunto ottaa oman vakuutuksen.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä on jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaali on laminaatti.

    Pesutilat

    Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja sauna sähkökiukaalla. Kodinhoitohuoneessa on kaapistot ja pesukoneliitäntä sekä paikka pesukoneelle ja kuivausrummulle. Alakerran ja keskikerroksen erillisessä wc:ssä on peili ja allaskaappi. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, lasiset kääntyvät suihkuseinät, peili ja allaskaappi. Kaikissa tiloissa on lattialämmitys ja kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneissa on laminaattilattia ja maalatut seinät. Alakerran makuuhuoneessa on vinyylilattia ja seinät maalattu. Keittiön välitila on laatoitettu. Eteiseisessä on vinyylilattia ja maalatut seinät. Kodinhoitohuoneen lattia on laatoitettu ja seinät maalattu. Molemmat kylpyhuoneet on laatoitettu kauttaaltaan. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu. Erillisten wc-tilojen lattiat on laatoitettu ja seinät maalattu lukuunottamatta laatoitettua allaskaapin ja peilin välistä tilaa.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla
    Energialuokka
    A 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 70 kWhE/m2vuosi

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,2 ha
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Jokaiselle neljälle huoneistolle kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autopaikka tällä tilalla sijaitsevasta autokatoksesta. Lisäksi jokaiselle huoneistolle on yksi sähköpistokkeellinen autopaikka huoneiston oven lähettyvillä, jossa on sähköauton latausvaraus.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 2020. Lempäälän kunnan rakennusvalvonta

    Rantaoikeudet

    Ranta
    Oma ranta
    Lisätiedot
    Ilmoitettu rantaviiva on arvio molempien kiinteistöjen (418-425-10-289 ja 418-425-10-287) rantaviivasta. Em. kiinteistöjen kaikilla neljällä huoneistolla on yhteinen käyttöoikeus rantaan Ahostenjärven rannalla.
    Rannan pituus
    noin 47 m
    Rannan suunta
    Länsi
    Vesistön tyyppi
    Järvi
    Vesistö
    Ahostenjärvi

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lempäälän Kuljun kattavat palvelut ovat aivan lähettyvillä. Hintakaarelle (ent. Kuljun Kartano) on noin 2,5 kilometrin matka. Liisan Leipomon kahvilalle on alle kilometrin matka. Alueella on kattavat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Birgitanpolku, useat hiihtoreitit ja esimerkiksi Ideaparkin kuntoilumahdollisuudet ovat kaikki lähettyvillä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!