Kuunarikuja 3, Jollas, Helsinki

Velaton myyntihinta 890 000 € Myyntihinta: 890 000 €
Käyttöönottovuosi 2000
Pinta-ala
403 m2
Asunto A: 5h + k + s + kellari B:2h + kk

Ainutlaatuinen omakotitalokokonaisuus Jollaksesta

Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema, vuonna 1999 rakennettu kaksinkertaisella tiilimuurauksella toteutettu koti käsittää kokonaisalaltaan kaikkiaan 456,0 neliömetriä. Talo pitää sisällään kaksi kerrosta, ullakkohuoneet, takkahuoneen saunatiloineen, kodinhoitotilan, useat saniteettitilat ja kahden auton lämpimän autotallin sekä useat ylä -ja alaterassit. Tämän lisäksi talosta löytyy hyvin työtilaa ja aina kaivattua varastotilaa. Arkkitehtuurisesti talo kätkee sisälleen valtaisan korkeaa tilaa olohuoneessa ja muiden asuinhuoneiden peruskorkeuskin yltää noin kolmeen metriin. Talon kaikki huoneet ovat todella tilavia ja valonsäteitä tulvii sisälle lukuisista ikkunoista suoraan etelään aukeavan avaran tontin saattelemana koko päivän.

Tämä kodin sijainti on mitä ihanteellisin lapsiperheelle. Jollaksen puistoaluiden äärelle sijoittuva talo asettuu suojaisesti päättyvälle kujatien päätyyn rajoittuen osittain puiston laitaan. Sijainti on suojaisa autoliikenteeltä ja samalla myös privaatti naapurinäkymiltä.

Tilaa perheen pienempien temmellykseen tuo poikkeuksellisen suuri 1880,0m2:n kokoinen oma tontti, jonne mahtuu sijoittamaan niin lasten leikkipaikat trampoliineineen siinä missä istutuksetkin. Tontti sopii maaperältään ja pinta-alaltaan hyvin myös esimerkiksi kaupunkiviljelyyn.

Aivan talon vierestä lähtevät ulkoilualueet pitkin Jollaksen ja Laajasalon merenrantareittejä. Ympäriltä löytyy uimarantoja, venesatamat ja luonnonystävälle mm. suojeltu Jollaksen räme.

Rakennus on suunniteltu kahden sukupolven asuntokokonaisuudeksi. Talon pohjakerroksessa sijaitsee pienempi 58 m2 asunto, joka soveltuu hienosti perheen nuoremmille, isovanhemmalle tai vaikka kodinhoitajalle tai au-pairille.

Talo on kuntotarkastettu, energiatodistus on tuoreeltaan laadittu ja huoneiston pinta-ala on tarkistusmitattu. Kohde vapautuu heti kaupanteosta!

Asiakirjatilaukset ja esittelyvaraukset: Paulus Palomurto LKV, LVV paulus.palomurto@op.fi, suora 050 544 0598.

"Jollaksen uniikit omakotitalot myy kokemuksella ja ammattitaidolla välittäjä Paulus Palomurto - ota yhteyttä kohteestamme ja pyydä samalla ilmainen arvio omasta kodistasi"

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    534874
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kuunarikuja 3, 00850 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    7
    Huoneet
    Asunto A: 5h + k + s + kellari B:2h + kk
    Asuinpinta-ala
    403 m2
    A: 207m2+138m2 kellari+käyttöullakko, B: 58 m2
    Kokonaispinta-ala
    470,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2000
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    890 000,00 €
    Kiinteistövero
    2776,39 €/2022

    Varustus

    Keittiö

    A -asunto: Jääkaappi Samsung,tasoon integroitu Mielen sähköliesi, erillisuuni Miele, liesituuletin MUH, mikroaaltouuni Kenwood (pöytämalli), astianpesukone Bosch. Keittiön kaapistot, kivitasot harmaa/musta kiilloitettu graniitti. B -asunto: jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin.

    Pesutilat

    A -asunto: Sauna, sähkökiuas/puukiuas -varaus, kaksi kylpyhuonetta ja saunan pesuhuone, kylpyhuoneissa suihkuseinät (liukuovi), amme päämakuuhuoneen kylpyhuoneessa, poreamme saunatilan pesuhuoneessa. Kylpyhuonekaapistot, kiinteät valaisimet/loisteputkilamput, allaskaapistot kaikissa kylpyhuoneissa. 2 erillistä wc:tä, joissa peilit. Kaikissa märkätiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Pesukoneliitäntä päämakuuhuoneen kylpyhuoneessa ja B -asunnon kylpyhuoneessa.

    Säilytystilat

    Kellari, ulkovarasto, autotalli

    Materiaalit

    A -asunto: Keittiö: Seinät maalattu valkoinen, lattia 30x30 hiekanvärinen kuviolaatta. Sauna: Seinät paneloitu, lankkulauteet. Pesu-/kylpyhuone: Seinät kaakeloitu, lattiat laatoitettu. Wc: Seinät yläkerrassa laatoitettu, takkahuoneen wc:ssä ei, lattiat on laatoitettu. Olohuone: Seinät maalattu valkoinen, lattia Guatambu -parkettia. Makuuhuone I (päämakuuhuone): Seinät maalattu vaaleansininen, lattia Guatambu -parkettia. Makuuhuone II ja III: Seinät maalattu valkoinen, lattia Guatambu -parkettia. Kodinhoitohuone: Seinät kaakeloitu, lattia vaaleavihreä laatta. Ullakkotilat: Seinät maalattu valkoinen (isompi huone) ja harmaa, lattiat puulattia. Eteinen: Seinät maalattu valkoinen, lattia 30x30 hiekanvärinen kuviolaatta. TV -huone/aulatila: Seinät maalattu valkoinen, lattia harmaa 30x30 laatta. B -asunto: Kylpyhuone: Seinät kaakeloitu, lattia laatoitettu. Olohuone: Seinät maalattu valkoinen, lattia Guatambu -parkettia. Makuuhuone: Seinät vaalea tapetti, lattia Guatambu -parkettia. Keittokomero: Seinät maalattu valkoinen, lattia vaaleanharmaa 30x30 laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Kaksinkertainen tiilirunko.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Aluskate, huopakate, tiili.
    Lämmitysjärjestelmä
    öljy. Puu/kaksoispesäkattila ja takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Ullakolla ei mitään lämmitysmuotoa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilma, lämmöntalteenotto. Kaikissa makuuhuoneissa molemmissa asunnoissa ja ullakon makuuhuoneissa on tulo- ja poistoilmanvaihto (desibeliovien vuoksi)
    Energialuokka
    E 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 880 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Tontti on pääosin tasamaastoinen 1880,0m2 suojaisa tontti, joka rajoittuu yhdeltä laidalta puistoon. Ympärillä on vehreä puusto ja pihalla on paljon nurmialuetta ja luonnonmukaisia kasveja. Tonttia ympäröi kujan ja naapurinpuolelta aidat ja pensaat. Tontin rakennusoikeus on käytetty.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava, Rakennuslupa 25.4.1995. Kohde sijiatsee ampumamelualueella. AOR asuinrivitalojen ja muiden kytkettyjen asuntojen korttelialue. leena.holmila@hel.fi
    Rakennusoikeus
    376 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan, kaivo.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alepa Jollas 800 metriä, Kauppakeskus Saari n. 3 km. Koulut: Poikkilaakson ala-aste n. 1,3 km. Päiväkoti: Päiväkoti Jollas n. 500 metriä. Useita merellisiä ulkoilualueita ja rauhoitettuja luontoalueita kävelyetäisyyden päässä. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 500 metrin päässä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!