Esikkotie 3 C, Tikkurila, Vantaa

Velaton myyntihinta 389 800 € Myyntihinta: 117 047 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
65,5 m2
3H + KT + S

Esittelyssä SU 24.3. klo 13:00-13:30 on nähtävillä asunto B 54 (2h+kt 48m2). Mikäli haluat nähdä jonkin muun asunnon, sovi välittäjän kanssa oma esittelyaika.

KEVÄTKAMPANJA 13.3-15.5.2024: Tikkurilan keskustan Arkta-kodit -10% kun sovit kaupasta kampanja-ajankohtana. Alennus lasketaan velattomasta myyntihinnasta ja vähennetään myyntihinnasta.

VALMIITA UNIIKKEJA PUUKERROSTALOKOTEJA TIKKURILASSA - * OMA TONTTI JA AUTOHALLI * PARAS ENERGIALUOKKA A-LUOKKA JA AURINKOPANEELIT KATOLLA * RAKENTAJA ON VAKAVARAINEN KOTIMAINEN PUURAKENTAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ * NOPEAT VAIHTOEHTOISET RAHOITUSTARJOUKSET KOHTEESEEN OP:STA; LAINA-AIKA, KORKOKATTO, LAINAVAKUUDET * HUIPPUSIJAINTI LIIKENNEYHTEYKSIEN JA PALVELUJEN ÄÄRELLÄ

HUOLETONTA ASUMISTA OMALLA TONTILLA

Asunto Oy Vantaan Huvikumpu on kolmen puukerrostalon taloyhtiö, joka on rakentunut omalle tontille Tikkurilan keskustaan, kävelyetäisyydelle rautatieasemasta. Kuusikerroksiset talot edustavat huippumodernia puutalorakentamista, jossa yhdistyvät rakennusmateriaalien ekologisuus ja energiatehokkuus.

TYYLIKÄSTÄ PUUARKKITEHTUURIA MONIPUOLISIN OMINAISUUKSIN

Huvikummussa on jäljellä muutamia erikokoisia huoneistoja eri elämänvaiheisiin, aina yksiöistä tilavampiin perheasuntoihin. Asuinmukavuutta lisäävät korkeat ikkunat, lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto, tietoliikenneyhteydet ja lasitetut parvekkeet. Osaan asunnoista kuuluu myös oma istutuksilla rajattu terassipiha.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ KATTAVIN YHTEISKÄYTTÖTILOIN

Ulkosalla tilaa leikeille ja oleskelulle tarjoavat korttelin suojaisa piha-alue sekä kansipihat, jotka sijoittuvat talojen väliin autohallien päälle. Osaan autohallipaikoista sisältyy sähköauton latauspiste. Huvikumpulaisten yhteisessä käytössä ovat myös kerhohuone, talosauna vilvoittelupihoineen sekä katutason pesula ja porraskohtaiset kuivaushuoneet.

AIKAA KESTÄVÄ EKOLOGINEN VALINTA

Kotimaisesta puusta valmistettu runkorakenteinen puukerrostalo on fiksu ekologinen valinta. Puutalossa rakennusmateriaalien hiilipäästöt ovat tutkitusti 20 prosenttia betonitaloa alhaisemmat. Myös energialuokaltaan Huvikumpu on laskennallisesti hyvää A-luokkaa ja se täyttää VTT:n passiivitalo- määritelmän. Katon aurinkopaneeleilla tuotettavalla aurinkosähköenergialla katetaan noin 30 prosenttia koko kiinteistön sähkön vuositarpeesta.

UNELMISTA TOTTA?

Tartu tilaisuuteen - tilaa Huvikummun myyntiesite ja sovi oma henkilökohtainen esittelyaikasi paikan päälle esittelytilaan! Tervetuloa viihtymään Asunto Oy Vantaan Huvikumpuun!

Asunto Oy Vantaan Huvikumpu kätkee sisälleen myös mainioita sijoitusasuntoja - kysy meiltä myös valmiiksi vuokrattuja huoneistoja!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    501521
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Esikkotie 3 C, 01300 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3H + KT + S
    Asuinpinta-ala
    65,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    65,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    6/-
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu parveke etelään.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoista on näkymät etelään ja länteen piha-alueelle.
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    389 800,00 €

    Myyntihinta

    117 046,60 €

    Lainaosuus

    272 753,40 €

    Neliöhinta

    5 951,15 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 272 753,40 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    262,00 € /kk

    Rahoitusvastike

    2 102,12 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    2 364,12 € /kk

    Muut maksut

    Hoitovastike 262,00 eur/kk. Hoitovastike ja pääomavastike lyhennys vapaan ajan 1331,19 eur/kk. Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen 2102,12 eur, kokonaisvastike 2364,12 eur (sis.hoitovastike+yhtiölainan korko+ yhtiölainan lyhennys) Vesimaksuennakko 22,00 €/kk/henkilö, tasaus mittausten perusteella. Asunto Oy Vantaan Huvikumpu on RS-kohde. Lainan kokonaismäärä on 21.864.000 euroa. Yhtiölainan marginaali on 0,8 %. Ostaja on velvollinen tutustumaan myyntiasiakirjoihin liitettyihin lainaehtoihin, mukaan lukien (mutta ei rajoittaen) marginaalin korotusehdot.RS-pankki on Danske Bank A/S Suomen sivuliike.

    Varustus

    Keittiö

    Huvikummun keittiöt palvelevat tilaratkaisuiltaan toimivaa arkea ja ovat väritykseltään aistikkaan hillittyjä. Niiden varustukseen kuuluvat keraaminen 60 cm leveä keittotaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin (3-6 h asunnoissa on kaksi jääkaappi-pakastinta), kalustepeitteinen astianpesukone ja kalusteeseen integroitu mikroaaltouuni. Liesikupu sulautuu tyylikkäästi seinäkaappilinjaan ja seinäkaappien alapohjassa on led-valot. Keittön pesualtaat ovat työpöytään upotettuja 1 1/2-altaisia valutustasolla, ruostumatonta terästä. Työpöytätasot ovat laminaattipintaiset. Vakiototeutus: Hiekkamaalattu mdf- kalusteovi. Vetimet musta.Työtason materiaali: Harmaa betoni, kohokuvio, 30 mm:n laminaattitaso ABS- reunalistalla. Kalusterungot: Valkoinen melamiinirunko. Laatikostoissa hidastimet, saranaovissa vaimentimet. Kulmakaapeissa mielellään kääntyvä hyllypari Allas: RST-allas 1 1/2 altainen, Franke Euroform. Keittiöhana: Oras Vega pesukoneventtiilillä. Kaapistojen välitilan materiaali Soho kiiltävä valkoinen laatta, Pukkila. Asennus vaakaan, tasaladonnalla. Välitilan valaistus ja pistorasiat: Valustevälissä LED-valonauha ja kulmaan asennettavat pistorasiat. Kalusteet Exxact -mallisto, valkoiset. Kettiön koneet: Keraaminen keittotaso, Electrolux. Kalusteuuni Electrolux valkoinen, Energialuokka: A. Liesikupu: Electrolux Delico ulosvedettävä liesikupu valkoisella etupaneelilla. Jääkaappi-pakastin -yhdistelmä, valkoinen, Electrolux. Energialuokka: A++, Jääkaapin nettotil. 226 l, pakastimen 92 l, huurtumaton TwinTech. Jääkaappi-pakastin -yhdistelmä II, valkoinen, Electrolux. Energialuokka: A++, huurtumaton TwinTech. Astianpesukone: Kalustepeitteinen astianpesukone, Electrolux. Vakio kalusteovi ja vedin. Mikroaaltouuni kalusteasennettava, 60 cm valkoinen, Electrolux.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneiden seinissä on suuret mattapintaiset laatat, ja suihkun viereistä seinää koristaa struktuuripintainen tehostelaatta. Huvikummun tyylipakettivalikoimaan sisältyy kolme erilaista laattayhdistelmä vaihtoehtoa, sekä kolme kalusteväriä asuntojen tyylipakettien mukaisesti. Kylpyhuoneessa on 1- lehtinen kääntyvä suihkuseinä. Kylpyhuoneessa ja erillis- wc-tilassa on peilikaappi, allas ja allaskaluste. Asunnoissa on siivous- ja pyykkikaapit tai niiden yhdistelmä myyntikuvien mukaisesti. Pesuhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Vakiototeutus: Seinälaatta: Seinälaatta kolmella seinustalla Piazen 30x60 sileä Pearl, Pukkila. Asennus vaakaan, tasaladonnalla. Lattialaatta: Piazen 10x10 Iron, Pukkila. Tehostelaatta: Tehosteseinän laatta suihkun viereisellä seinustalla Piazen kuviolaatta Oyster Groove 30x60, Pukkila. Asennus vaakaan, tasaladonnalla. Peilikaappi: Highlight Special, 2-ovinen, LED valolippa 3000K. Kalusteen runko maalattu valkoinen. Allaskaappi: Stella allaskaappi kahdella laatikolla, rungon ja etusarjojen väri maalattu valkoinen. Hidastimet liukukiskoissa, Vetimet: Lungo, harjattu alumiini. Allas: Emaloitu valkoinen Stella-allas. Vetimet: Lungo, harjattu alumiini. Pesuallashana: Oras Vega pesukoneventtiililä. Pyykkikaappi tai muut kalusteet tilassa: Kalusteen rungot ja etusarjat maalattu valkoinen ja mahdollinen työpöytälaminaattitaso betoni, 30 mm, laminaatin värinen. Vetimet Lungo, harjattu alumiini. Suihkuhana: Oras Nova suihkuhana suihkuputkella ja Oras Apollo suihkusetti. Suihkutila: Kääntyvä suihkuseinä, suora malli, kirkas lasi. Wc-istuin: IDO Glow. Pyyhekoukustot: Smedbo House, 1 x 2-osainen ja 1 x 4-osainen koukusto, musta, optiona kiillotettu messinki. Sähkökiuas: Harvia the wall kiuas 6 kW.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Perusvalikoima sisältää neljä erilaista tyylipakettia. Lattiassa on tammiparketti, josta on tyylipaketeissa tarjolla kolme helposti yhdisteltävää sävyvaihtoehtoa. Vakiototeutus: Lattiat: Asuinhuoneissa on tammiparketti. Kylpyhuone: Pesuhuoneen, erillisen wc:n ja saunan lattioissa on keraamiset laatat. Pesuhuoneiden seinissä on keraamiset laatat. Seinät: Asuinhuoneiden seinät maalataan. Keittiön työpöytien ja yläkaapistojen väli laatoitetaan. Erillisen wc:n seinäpinnat laatoitetaan. erillisen wc:n lattioissa on keraamiset laatat. Saunan seinät paneloidaan. Saunan lattioissa on keraamiset laatat. Saunan paneelit ja lauteet: Tervaleppä. Saunanovi: Kirkas lasiovi, leppä karmi ja vedin leppää, pystymalli.Katot: Asuinhuoneiden kattopinnat ruiskutasoitetaan, vaatehuoneissa tasoite ja maalaus. Kylpyhuoneiden ja erillis- wc- tilojen katot paneloidaan. Kylpyhuoneen katto, tervaleppäpaneeli: Saunojen katot paneloidaan.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Huvikumpu
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    102
    Autopaikat
    47 kpl, 4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Rakenteet ja julkisivut. Rakennus on pääosin puurunkoinen.Ulkoseinät ovat puurakenteiset ja sisäpuolelta verhoiltu kipsilevyllä, julkisivut ovat pääosin puupaneelilla verhoiltuja.
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Muu. Rakennuksen vesikatto on pääosin aumakatto. Vesikatteena käytetään bitumikatetta.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. Talotekniikka. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Pesuhuoneissa ja saunoissa on myös vesikiertoinen lattialämmitys. Rakennukset sprinklataan määräysten mukaiseen tasoon.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
    Energialuokka
    A 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kts. energiatodistus.

    Tontti ja kaavoitus

    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki puh. (09) 83911 (vaihde).

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Huvikummussa asut kätevästi Tikkurilan keskustan tuntumassa. Kävelymatkan päästä löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten ruokakaupat, apteekit, terveysasema, kirjasto sekä esimerkiksi Kauppakeskus Dixi lukuisine liikkeineen ja ravintoloineen. Koulut: Läheltä löytyvät Peltolan koulu, Dickursby skolan, sekä Jokiniemen koulu sijaitsevat lyhyen matkan päässä, samoin kun Tikkurilan lukio, Vantaan aikuislukio ja aikuisopisto, sekä Laurea-ammattikorkeakoulu. Päiväkoti: Naapurissa sijaitsee Veturi- päiväkoti ja lähellä sijaitsee myös monia muita päiväkoteja. Talojen väleihin sijoittuu kaksi pysäköintihallia, joihin kuljetaan mukavasti suoraan A- ja C- talojen porrashuoneista sekä̈ B- talosta katetun ulkotilan kautta. Noin puolet autohallin paikoista on varustettu lämmityspistorasioin ja osassa on sähköauton latauspiste. Autohallipaikat ovat osakkeina myytäviä paikkoja. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet; Liikkuminen kauemmaksi sujuu oman auton lisäksi helposti lähistön bussipysäkeiltä ja Tikkurilan rautatieasemalta aina Helsinkiin ja lentokentälle saakka. Myös kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa.

    Lisätiedot

    Yhteisölliset tilat: Huvikumpulaisten käyttöön on suunniteltu toimivia yhteistiloja, jotka tuovat viihtyisyyttä ja sujuvuutta jokapäiväiseen elämään ja askareisiin. Taloyhtiön kerhohuone ja saunatilat sijaitsevat taloista keskimmäisen eli B-talon toisessa kerroksessa, josta on yhteys kansipihalle. Saman rakennuksen katutasossa on asukkaiden yhteinen pesula, ja jokaisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy oma, talokohtainen kuivaushuone. Talojen katutasoissa sijaitsevat myös irtaimistovarastot, ulkoiluväline-, pyörä- ja lastenvaunuvarastot sekä taloyhtiön tekniset tilat. Irtaimistovarastot eivät välttämättä sijaitse samassa rakennuksessa asunnon kanssa. Asukkaiden käytössä ovat monimuotoiset piha-alueet, käytännölliset yhteistilat ja kaksi autohallia. Huvikummun suojaisalla piha-alueella on paikkoja leikkiin, peleihin, oleskeluun ja naapureiden kohtaamisiin.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!